2010 Haziran bebişlerinin cicileri

Güle güle giyinsin bebişleriniz, ama benden tavsiye çıtçıtlıları uzun kollu almayın yazın doğacakları için terlerler, Ben kısa kollu ve kolsuz alım üstünede ince bişey giydirdim bazen giydirmediğimde oluyordu, uzun kollu alırsanız terler.

teşekkür ederim kızlar...uzun kollu aldım 3 tane çünki yeni doğduklarında çok üşürlermiş,en azından 40 çıkana kadar giydiririm

dün oğluşuma aldığım..
pijama takımı
ve
banyo havlumuz..
97861431.jpg

cleopatra canım güle güle kullanın cicilerinizi.

ayyyy bici bici yapıpta bu havluya mı sarılacak düşünmesi bile çok güzel yaaaaaaaaaaa.
allahım hepimize hayırlısı ile o günleri sorunsuz bir şekilde gösterir inşallah.

babannemiz almış bizede havlu bornoz ve daha bir sürü şey ama burda değiller daha göremedim çatlıyom vallahaaaaaaaa

cleopatra canım güle güle kullanın cicilerinizi.

ayyyy bici bici yapıpta bu havluya mı sarılacak düşünmesi bile çok güzel yaaaaaaaaaaa.
allahım hepimize hayırlısı ile o günleri sorunsuz bir şekilde gösterir inşallah.

babannemiz almış bizede havlu bornoz ve daha bir sürü şey ama burda değiller daha göremedim çatlıyom vallahaaaaaaaa

evett inş canım yaa :asigim:
saoll..
inşallah sizinde cicileriniz biran önce eline qeçer :1hug:

cnm satıcı adam bornozu tavsiye etmedi..
bornozu en fazla 6-7 ayına kadar qiydire bilirisn ama ondan sonra daha qiydiremezsin dedi..
bunu daha uzun süre kullana bilirsin falan dedi..
ama ben zaten bornoz almayı düşünmüyordum bunlar daha kullanışlı qelior bana.

1005116.jpg

bunlarda süt pompamız, tarak ve tırnak mak.setimiz,bebe şampuanımız pişik kremimizi, biberon temizleme fırçamız

ayy maşaallah çok güzeller bayıldım bu şirin şeylere... Allah sağlıklı bir şekilde kullanmanızı nasip etsin inş. emzirme yastığını nerden sipariş verdin merak ettim çok güzelmiş bende bakayım benimde bebeğim kız ay heyecanla bekliyorum...

Back
X