2010 Haziran bebişlerinin cicileri

cnım bebeğinin cicileri ço güzel ayrıca senin geceliklerinde :) iyi günlerde kullanın :)

casper güzel günlerde giysin bebeğin
ya bi ben ekliyemedim şu cicilerimizi
tembel kadınım ne olacak

casper bayıldım cicilerine.. geceliğin de çok güzelmiş.. güle güle kullanın bebişinle

caseper bebegının ve senın cıcılerınde cok guzelmıs..
guzel gunlerde gıymek nasıp olsun ınsallahh..

çok sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin ve bebişlerinizin olsun inşalah.

bu arada park yatağımızıda aldık içine bide hazır mekan döşeği varmış onu bide nevresim takımımızı aldık ayrıca park yataklarında uyku seti varmış bide onu alıcam kurduktan sonra onunda resmini koyarım.

Enteresan ızmirlilerin hiçbiri görememiş resimleri fisfisfis.

hakkat ya neden izmirliler görememiş resimleri anlamadım.

yatağını alanlar yatak koruyucu da almayı unutmayın. ben dün eminönünden aldım 10 -15 bişey altı muşamba üstü havlu. yatağa sıvı geçmesini önler.

yatağını alanlar yatak koruyucu da almayı unutmayın. ben dün eminönünden aldım 10 -15 bişey altı muşamba üstü havlu. yatağa sıvı geçmesini önler.

devamlı kustukları için iyi oluyo yoksa yatak ekşimiş süt kokusu oluyo malesef ben 1-2 tanede anneme diktirmiştim kumaşın arasına çöp poşeti koydurdum üzerinden diktirdim makineyede atıveriyodum kokuyu sevmediğim için iyi oluyo elimin altında

dsc02379me.jpg

bu annemın ördügü takım

Son düzenleme:
balkavonozu esmercım cok tesekkür ederım canlarım
bütün bebeısler cıcıslerı güle güle kullanır ınsallah:hulya:

bende ekleyeyim dedim nihayet becerebildim
buda kızıma aldığım tulum takımı
1485.jpg
deneme

Son düzenleme:
buda kızımın alt açma bezi
1581.jpg

buda cinsiyetini öğrendiğim gün aldığım takımı
1587.jpg

1593.jpg

1607.jpg

1611.jpg

1618.jpg

1622.jpg

1632.jpg

1635.jpg

1639.jpg

1645.jpg

1648.jpg

1654.jpg

bu hastane çıkışımızı asyam21 adlı arkadaşımız yılbaşı hediyesi olarak göndermişti.
1664.jpg

1668.jpg

kızlar şimdilik bu kadar gerçi buna bile nasıl sabredip yaptığıma ben bile inanmıyorum
bira ara kafam eserse diğer aldığım cicileri pike takımı ve nevresim takımlarını da çeker koyarım

buda kızımın alt açma bezi
1581.jpg

buda cinsiyetini öğrendiğim gün aldığım takımı
1587.jpg

1593.jpg

1607.jpg

1611.jpg

1618.jpg

1622.jpg

1632.jpg

1635.jpg

1639.jpg

1645.jpg

1648.jpg

1654.jpg

bu hastane çıkışımızı asyam21 adlı arkadaşımız yılbaşı hediyesi olarak göndermişti.
1664.jpg

1668.jpg

kızlar şimdilik bu kadar gerçi buna bile nasıl sabredip yaptığıma ben bile inanmıyorum
bira ara kafam eserse diğer aldığım cicileri pike takımı ve nevresim takımlarını da çeker koyarım

cnm bunlr bir harıka gulegule giysin bebişinnn saglıkla inşallahhh

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
slm kizlar bizde bugün oglusum arabasini siparis verdiksositososito. cok gezdik dolastik en sonunda bu modele karar verdik cok güzel, cok hafif ve tam benim boyuma göre. rengi resimdeki gibi degil yanliz, kahverengi aldik.

Back
X