2010 Haziran bebişlerinin cicileri

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eksiklerimiz bitti denilebilir (ufak tefekler hariç) cumartesi de havayı qüzel bulmuşken , bende ağırlaşmadan ,annemle beraber mahmut paşa havuzlu han'a qidelim dedik.Ayrıyeten bebek şekeri siparişimizide verdik.. onlarda haftaya cuma nasip olursa elimize ulaşıcak .Elime ulaştığında onlarıda eklerim.. ışte ordan Yasir'ime aldıklarımız..:asigim:

DUVAR YAZIMIZ...

TAKI YASTIĞIMIZ...

ŞEKER SEPETıMıZ...

KAPI SÜSÜMÜZ...

Son düzenleme:

canım bebeğinin cicileri çok güzelmiş,hayırlı olsun.bişey sormak istiyorum sana dün annemle gittik dedin,havuzlu han pazar günleri açık mı?ben hafta içi gittim ama bikaç eksiğim kaldı,ablam çalışıyor ancak pazarları gidebiliriz ablamla ben cumartesi yarım gün pazarda kapalı olduğunu sanıyordum.

cok tatlılar canım güle güle kullanırsın ınsallah :)))

Çok guzelmiş cleo sağlıkla güle güle kullanın inş.

cleo güzel günlerde kullan tatlım
maşallahhhh hepsi çok şirin
saolun kıslarrr :1hug:

ay canım c.tesi qittik yaa ben bebeğime site açmıştım dün oraya eklemiştim bunları
ordaki yazıyı ve resimleri direk buraya kopyaladığım için yazıyıda qözden qeçirmedim
ama şimdi düzettim canım .. c.tesi aldık biz bunları pazar qünleri kapalı oluyor boshayallersmile

cleopatra çok güzelmiş bebeğinin cicileri canım güle güle kullan darısı başıma inşallah kapı süsüyle şeker sepetini ne kadara aldın sen ?

cleopatra çok güzelmiş bebeğinin cicileri canım güle güle kullan darısı başıma inşallah kapı süsüyle şeker sepetini ne kadara aldın sen ?

saol canım valla fiyatlarını tek tek sorarak almadım ama
hepsini.. (kapı tülü de var içinde onu buraya eklemedim) 40tl aldık havuzlu han dan

hepsi çok cici yahu...
bebe çeyizden mi aldın canım... ben de bi ara gidicem son eksikleri tamamlamak için..
iyi günlerde sağlıcakla kullan inşallah

bu saten takım benim bebeğimin mobilya takımının içindeki saten takımın aynısı canımyerimseniben
çok qüzel qerçekten kibar ve zarif duruyor

güzel gunlerde gıysın bebişinn..
cok guselll

srmrh ve cleo cicileriniz çok güzel
sağlıklı günlerde kullanın

smrh kızının cicileri çok güzelmiş güle güle kullanın..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.birkaç gündür ancak bakabildim.hepimizin bebekleri sağlıcaklı gelir ve cicilerini giyerler inşallahzemuszemus

cicileriniz çok tatlı canım güle güle kullanın inşallahopuyorumnanaktan
şekerleride merakla bekliyorum

hepsi çok cici yahu...
bebe çeyizden mi aldın canım... ben de bi ara gidicem son eksikleri tamamlamak için..
iyi günlerde sağlıcakla kullan inşallah
saol canımm Süslü Bebek den aldım
orda çok qüzel şeyler var havuzlu han'a qidersen uğrarsın cnm

cicileriniz çok tatlı canım güle güle kullanın inşallahopuyorumnanaktan
şekerleride merakla bekliyorum

srmrh - cleo - elh kızlar cicileriniz çok güzel güzel günlerde giysin bebişlerinizzzzz

saolun kızlarr a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…