2010 Haziran bebişlerinin cicileri

gözdecim bekliyoruz tatlım cicilerinin fotoğraflarını

elifsever ben göremiyorum resimi görebilen varmııı

bende şimdi bebişlerime alışveriş yaptım yeni geldim. portbebe setini hastane çıkışını birkaç kıyafet ve dönence oyuncaklarını aldım. anam hepsinden 2 şer tane alınca baya bi tutuyo her heves ettiğini alamıyosun ama herşeylerimiz çok güzel oldu :CüvCüv:

şimdi geldik annem sağolsun her dediğimi aldı valla bi dünya şey aldık ama en çok hoşuma giden mevlüt takımı oldu kravatlı çok şeker bian önce onu giydirmek istiyorum ama kız bebekleri için süper şeyler var benim oğlum olucağı için olanın en güzelini almaya çalıştım şimdi yoruldum bi ara çektikçe yüklemeye çalışcam ama gerçekden uygun havuzlu han diye bi yer sırf bebek üzerine herşey var tavsiye ederim

bulunduğum ilçe şartlarında kızıma pek bişi alamadım şırnak cizrede oturuyorum iş gereği.o yüzden netten aldım bunların hepsini.kızımın battaniyesi bornoz takımı ve zıbın takımı

bu patikleri kendim yaptım prensesime nasıl olmuş..

Son düzenleme:

kızınn güle güle giysin cicilerini patikleri çok beğendim çok şeker olmuş alkisalkisalkis

marifetli kadının hali başka oluyo tabe
çok cici olmuş patikçikleri
ciciklerini iyi günlerde kullanın inşallah

canım süper iyi günlerde kullansın kızımız. emin ol dünya alışveriş yapsak bu güzel patikler kadar değerli olamaz. küçük ayaklarına nasıl yakışacak kimbilirboshayallersmile

Oyy cicilerini yesinler kimbilir ne cok yakisacak dunyalar guzeli kizina :ecrin_bebek:
iYI gunlerde saglikla giymek nasip etsin canim rabbim a.s.

pat,işlerre bayıldım ya anlatımını yzazarmısın canım çok talılar özelimede yazabilirsin mayıs annesiyim bende inş benimde kızım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…