2010 Haziran bebişlerinin cicileri

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
Evet arkadaşlar.. artık yavaş yavaş bebişlerimizin cinsiyetleri belli olmaya başladı.. veeee arık bebişlerimize ciciler almaya başlaya bilirizz opuyorumnanaktan meleklerimize aldığımız cicilerini burdan paylaşır en azından kıyafet konusunda birbirimize yardımcı olmakla beraber fikir alışverişindede bulunmuş oluruz.. :CüvCüv: :1hug:

benimkine erkek dedi ama bi dahaki kontrolde biliriz cinsiyyetini.
ben yilbasi hediyesi de alicam bebisime.
bizde adetten degildir odasini filan duzenlemek,mobilya almak.onlari yapamiycam ama annemden gizli gizli kiyafetler filan almaya baslicam cinsiyyetini ogrenince insallah.sizlerle de paylasirim.

ben ilk kalp atışını duyduğum gün çorap almıştım.başka da bişi almadım.7-8. aya kadar bişi almayı düşünmüyorum pek.annelere falan da söledim almayın bişi daha diye.

bende cinsiyetini öğrenir öğrenmez kıyafetlerini yavaş yavaş almaya başlıcam ben daha hiç bişey almadım bebişime..

kıyafetleri aldıkca da resimlerini buraya eklerim inşş opuyorumnanaktan

benim cinsiyeti belli oldu.. ilk hediyesini ben almak istemiştim ama bana bırakmadılar kız kardeşim öğrenir öğrenmez hemen bi patik almışş resmini paylaşıcamm

işte teyzeleriiii oğluşumun patiklerii
olumunpatikleri.jpg

rekor bende sanırım herşey var :)) en çok sabırsızım geçen aralık ayında bebk odası takımını bile aldım kurlmadı ama üstünü örttük duruyor

yatağı cibinliği uyku seti hastane çıkışları sanırım 3 set var normal tulumlar zıbınlar şapka önlük ayakkabı battaniye yelekler aklınıza gelecek herşey var şu an çekmeceler doldu :)))

biz daha hiç bişey almadıkk =) ama dün cinsiyetini öğrendiğimiz için artık yavaş yavaş başlıcaz almaya =)

normalide alalamk zatane hamile kalınca ve cinsiyeti belli olunca almak ama ben bebek aşkıyla yandığım için daha hamile kalmadan herşeyi aldım

etraftan çok eleştirdiler ama ben kimseyi dinlemedim

anladım canım.. bende iki kere düşük yaptığım için almaya korktum açıkcası .. ama artık hareketlerini falan hissediorum bebişimin. cinsiyetinide öğrendim diye .. almamam içn bi sebep yok heralde :D artık ver elini alışveriş merkezleri qezer dururum.. çok qüzel bi duyqu yaa..

bencede alıınmalı yok bebeğim olmaz yok kaybederim gibi düşünceler yada insanları endişeye sürükllemek doğru değil aksine bunlar insanı daha mutlu pozitif yapıyor hem secret yaysı vardı sanırım olumlu düşün olumlu olsun

canım 20 gündür tamamen geçti ama çok sık kramplar girmeye başladı ama kanam yok bebek aşağıda olduğunda herhalde çünkü hapşırırken bile çok rahatsız oluyorum rahmim fırlayacak gibi oluyor

şu an şekerle uğraşıyorum artık dahada yükselemye başladı biri bitiyor biri başlıyor

anladım canım benimde lekelenmelerim 1 haftadır falan olmuyor allaha çok şükür.. 15 boyunca hiç lekelenmem olmazsa progestanı kullanmayı bırakıcam inşallah. Allah yardımcımız olsun yaa

bana doktorum eger erkekse 3 hafta sonra bellı olur dedı
gercı ayrım yapmıyorum saglıklı olsunlar yeter ..
bende bırseyler almak ıcın sabırsızlanıyorum ama
cınsıyet bellı olmadıgı ıcın bısey almıyorum dıyorum kı beyaz
patıkler öreyım kız olsa da gıyer erkek olsa ne dersınınz..

rekor bende sanırım herşey var :)) en çok sabırsızım geçen aralık ayında bebk odası takımını bile aldım kurlmadı ama üstünü örttük duruyor

yatağı cibinliği uyku seti hastane çıkışları sanırım 3 set var normal tulumlar zıbınlar şapka önlük ayakkabı battaniye yelekler aklınıza gelecek herşey var şu an çekmeceler doldu :)))

kız olursa rekor bana geçer...
benim düğünümde takı töreninde halamve eltisi emzik,tulumlar ,şapka,çorep,önlük,ateş ölçen emzik,elbise ..falan getirmişlerdi,,,birde kız olursa bez ve beşik hariç alışverişini yapmıştım...kendi pijamam ve geceliğimpedime kadar hazırdı....kız olursa hepsi duruyor..bazı eşyalarını dağıttımama geriye kalanlar yeter..birde hediye gelenler vardı...

Back
X