2010 Haziran bebişlerinin cicileri

Benım bebeĞıme erkege benzıyor dedı doktr ama yınedekımseye soleme sımdılk dedı. Malsf bnde bıŞey alamyrm 1 ay daha beklcm artk muayenm var ozmn kesnlŞr belkım;)

benimde cinsiyet henüz belli değil,belli olsun başlıcam bir şeyler almaya birden ağır olur bize :)

burdaki cicileri gordum dayanamadim ben kizlar yaa.
yolumun ustunde evimize yakin kucuk bir magaza acilmis.
dayanamadim,ayaklarim aldi goturdu beni iceriye.oyle guzel seyler vardi ki.
kesin olarak cinsiyyetini de cumartesi ogrenicekti,dayanamadim,mavi patik aldim (doktor erkege benetiyorum demisti de) ve bu da resmi....
http://s39.radikal.ru/i085/0912/f1/de155278ef26.jpg

oyyyyy çok tatlıymış leylacım inşallah bebeklerimize qirdirmek nasip olur..
opuyorumnanaktan

amanııınnn.. kızlar ne şeker şeyler almışınız öyle yaa..
ben de bu haftasonu oğluşuma bi tulum alıcam inşallah..(yılbaşı çekilişi hediyemi de tabii)
arkadaşımın annesi de bebişime yelek ve patik örmüş yollicak taa bursadan..
çok güzel bişey yaa birilerinin bebeğin için bişeyler yapması:)
hele bi arkadaşım var ilk duyduğunda bebeğime patik yolladı cinsiyeti belli olunca da hemen bi mektup yazmış ona özel :asigim: ama sağolsun postane yetkilileri kaybetti mektubu, ulaşmadı elime :oklava:
neyse haftasonu kesin ben de resim paylaşırım kızlar, hoşçakalın şimdilik..

kizlar benimki kiz cikti.cadi benim kizim kendini simdiden belli etti.oyun oynuyo bana kaydirigubbakcemile3
ay ben de mavi patik almistim :))) artik 2. bebegime giydiririm erkek olursa :)))

kizlar benimki kiz cikti.cadi benim kizim kendini simdiden belli etti.oyun oynuyo bana kaydirigubbakcemile3
ay ben de mavi patik almistim :))) artik 2. bebegime giydiririm erkek olursa :)))

olsun kız mavide giyer ne olcak. rengarenk giydiririz.benim kardeşimde hamile olduğumu duyduğumda beyazlı mavili almıştı. giydririm ne olcak sevenlerde erkek muamelesimi yapar acaba mavili mavili görünceopuyorumnanaktan

yada yeni alldın zaten pembeyle değiştirirsin olmazmı

bence kızlara mavi de çok yakışıyo..ne yani biz giymiyo muyuz hiç mavi..
giydir gitsin be leyla:))

zeynepteyzesindenylbahe.jpg

buraya da yüklicem:)
çınar oğlan giycek bunları yaa:)

sağolun kızlaar..
güneşim cinsiyetini bilmemen bişeyler almana engel diilki, bilsen de zaten sadece mavi ya da pembe giysiler alcak diilsin..ki hediyeler genelde onlardan gelir zaten..sen illaki bişiler almak istiyosan yeşil sarı turuncu kırmızı..bisürü renk seçeneğin var..valla bence abartmamak kaydıyla bebek alışverişi insanı çok mutlu ediyo..

sağolun kızlaar..
güneşim cinsiyetini bilmemen bişeyler almana engel diilki, bilsen de zaten sadece mavi ya da pembe giysiler alcak diilsin..ki hediyeler genelde onlardan gelir zaten..sen illaki bişiler almak istiyosan yeşil sarı turuncu kırmızı..bisürü renk seçeneğin var..valla bence abartmamak kaydıyla bebek alışverişi insanı çok mutlu ediyo..

ya aslnda haklısın cinsiyetımde belli sayılır benim ama bilmiyorm içimdeki bişey engel oluyor alma sımdı dıyeee bıtarafmda herseye özenıyor:( ofyaaaaaaa neden acaba

Back
X