2010 Haziran bebişlerinin cicileri

kızlarr buda benim oğluşumun cicilerinden bi tanesi
c.tesi qünü annemle beraber qezerken oğluşuma bunu aldık.. opuyorumnanaktan
bunun altlığını daha önce almıştım ve eklemiştim.. ikisi beraber çok şeker duruoo
fanatik.jpg

hepsi çok güzel kızlar bebişleriniz güle güle giysinler.bende kızımın cicilerini eklicem.bu ilki deneme mahiyetinde
hpim0955u.jpg

Son düzenleme:
bunlarda beni bebemin cicileri;

Eklentiler

• $100_5239.webp
    $100_5239.webp
    30 KB · Görüntüleme: 46
  • $100_5236.webp
    $100_5236.webp
    30 KB · Görüntüleme: 42
  • $100_5238.webp
    $100_5238.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $100_5232.webp
    $100_5232.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $100_5233.webp
    $100_5233.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 51
tatlı cadı , gülkurusu , sinha cicilerinizin hepsi çok güzel

gül kurusu bende chiccodan hastane çıkışı aldım ama battaniyesini almamışım. sende gördüm bayıldım
hemen almam lazım

yaa arkadaşlar bu topiğe yeni girdim bu cicileri nasıl ekrana koyuyosunuz uğraşıyorum yapamadm benimde ilk cicilerim var onları paylaşmak istiyorummmmm

sağol komşum,hep buralardayım ama okuyup okuyup çıkıyorum geçmişi nedense bi tembellik var üstümde cnm,yazmaya bile üşenir oldum.geçmiş olsun sende hasta olmuşsun dün buluşmaya gidememişsin.nasılsın şimdi

aynıyım canım boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor. allahtan bedenen çok yorgunluğum yok da işe gelebildim.
bol bol c vitamini alıyorum

aynıyım canım boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor. allahtan bedenen çok yorgunluğum yok da işe gelebildim.
bol bol c vitamini alıyorum

bende öyle bi boğaz ağrısı geçirdim zencefilli bal yedim bolbol ve c vitamini çok işe yaramıştı cnm,umarım en kısa zamanda atlatırsn,sende benim gibi grip aşısına inatla karşı duranlardansın,umarım yakalanmadan şu kışı atlatırız sağsalim

bunu da anneannesi aldı kızıma
hpim0953h.jpg

bunu bir hastam hediye etmişti
hpim0952.jpg

bunları da ben aldım kızıma
hpim0949j.jpg

hpim0947.jpg

şimdide bebeğime battaniye örmeye başladım onu da bitirince mutlaka eklicem.

tatlı cadı , gülkurusu , sinha cicilerinizin hepsi çok güzel

gül kurusu bende chiccodan hastane çıkışı aldım ama battaniyesini almamışım. sende gördüm bayıldım
hemen almam lazım

tavsiye ederım. tam takım olur hem. gule gule kullansın bebişlerımız.

Back
X