2010 Haziran bebişlerinin cicileri

dsc00231v.jpg

buda sinem teyzemizin doğumgününde bize almış olduğu doğum sonrası için günlüğümüz

bundan benimde varrr..

valla kızlar ciciler harikaaaa...haziranda bebişlerde bu cicilerin içinde tombidik tombidik olacaklar....
allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin...
1 hafta sonra sayfalarca koyucam bende çatlatıcam sizi..şimdi benim çatladığım gibi...

Teşekkür ederim kızlar, Allah sizin bebişlere daha güzellerini nasip etsin.

Özge üstteki 2 tulum Parseller durağında Miço çocuğun fabrika satış mağazası var, ordan aldım, %50 indirim var.

Diğerlerinin bazılarını Wenice'den, bazılarını da Bakırköy Cem bebeden aldım.

Bu arada özgee, Avcılar'daki bebe çocuk mağazasına uğrayacaksın sanırım. Şu E-5 üzerinde olan (adı değişmiş Taffy bebe olmuş Taffy Baby Bebeğinizin Marketi, Aradığınız Herşey! ), yenidoğan ıslak mendilleri en ucuz orda sanırım, 3'lü paketler 9.90'a düşmüş, haberin olsun

kızlar bu yeni doğan ıslak mendilleri ben size yarı fiyatına satıym olmazmı eşim uni wipes ıslak mendil ve kozmetik ürünlerinde çalışıyo evimde şimdiden yeni doğan ıslak mendili sıtokladım ne dersiniz alternatiflerde var pişik kremi bebe şampuanı bebe yağı pudrası bebe kolonyası hepsi ne ararsanız var bende ,satıcıoldum çıktım valla

Son düzenleme:
MasAllah kizlar hepsi coook guzel, gule gule giydirin.
Almisiniz da almisiniz, bizde hala tik yok bakalim. kaydirigubbakcemile3

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
arci ve recep cicileriniz çok şirin
rabbim güzel günlerde giydirmeyi
sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
ha archi beyazlı pembeli tulum süperrrrrr

recep,archi,melmea kızlar ciciler çok güzelll sağlıcakla giysin bebişlerr

Back
X