Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım,bende süslü hastane çıkışı alacağım diye kaç yere gezdim en sonunda kartal da sokak arasında tıfıl diye bir mağaza var. orada buldum.
fiyatı 40 tl. dikişleri simli iplerden çok güzel parlıyor ama resimde çok net çıkmamış.
Evet canim cok sirin birsey.
Internet sitelerinde de satiliyor canim.
Playskool ninnili uyku arkadasi diye geciyor.
bu da kızıma aldığım hastane çıkışı. çok net çekemedim. benim kedi habire üstüne atlıyordu sempatiksalakcinni
![]()
mexelina,güneş,archi ve cosma
bebişlerinize aldıklarınız çok güzel kızlarrrr Allah sağlıcakla giydirmenizi nasip etsin inşallahhhhhhhhhh![]()
![]()
öyküme aldığım ilk elbisemiz
ben niveanın sırt çantalı atta setini aldım..kızlar ya bebek şampuanı-sabunu - bebe yağı pudra vs. ihtiyaçları hangi ürün alıyosunuz banada bir fikir verseniz chicconun vardı bugün çanta hediyeliydi hemde ama bu tarz ürünlerde hangi marka almam gerekli hiç bilmiyorum
bu da kızıma aldığım hastane çıkışı. çok net çekemedim. benim kedi habire üstüne atlıyordu sempatiksalakcinni
![]()
teşekkür ederim bayanlar. benimde hayalimde hep böyle cicili bicili takım vardı. en sonunda kavuştum onabayanssulusmile
caspercım öykünün elbisesi çok şirin. poposundan ısırırsın onu giyince
çok güzeller cleocum, şimdi o minik oğlan bunları giyecek büyük adam gibi öle mi :asigim:
bunları abimin kız arkadaşı hediye olarak yasir'ime aldı..
![]()
![]()
![]()
![]()
ayy ne güzeller heleki minik gömlek çok tatlı.
geçen gün baby gap de gördüm kot gömlek şeklinde body yapmışlar. oğlum olsa kesin alırdım ondan
ay neler neler var yaa
bide şimdi yaz qeliyor ya daha çok çeşitli şeyler çıkıyoo
oğlum doğsun ona hep qömlek kot tarzı şeyler alcam
yandan cepli falan..
hiphop cu qibi qezdircem tosunumu kaydirigubbakcemile3
inşallah canım
rabbim gönlüne göre versin güzel günlerde giysin inşallah