2010 Haziran bebişlerinin cicileri

saolun kızlar
inşallah aldıklarımızın içinde bebişleri göreceğimiz günler çabuk gelirboshayallersmile

maşallah deyin, hayır dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

battaniyemiz ve yastıklı alt açma takımımız. Alt açma aynı zamanda uyku tulumu niyetine kullanılabilio. pike kumaşından aldım malum yaz çocuğu. üçü toplam 20 ye geldi. (45 istemişti =)) )

bunlar da body ile yaptığım iki takım ( takım 5 tl ) ile 1 adet pijaması ( 7t l)
takımların biri0-3 ay diğerler 3-6 ay

tulum(5tl) , 0-3 ay body (2.5 tl) , babasının beğendiği şapkalar =)

çoraplarımız ( beyazlar 4ü 1tl, arabalılar 3tl ) , eldivenler 3 çift (1.5tl)

yeşil hastahane çıkışımız. 30 tl (45ten düştü). %100 pamuk ve antialerjik. babamız beğendi bunu da =)

Son düzenleme:
anannemizin aldığı beyaz işlemeli hastahane çıkışımız. (90tl -125 ten indi-)
içinde 3 takımı var
yelekli takımı mevlütte giydirmek istiyorum nasipse.
Diğerlerini de hastahane çıkışında kullanmayı düşünüyorum.
Son iki resim önce battaniyesi ardından havlusu.

i568520_dsc02588.jpg
[/URL][/IMG]

Söylediğim gibi havuzlu handan alışveriş yaptık. ALdığım ürünlerin kalitesinden çok memnunum. hakkından fazla ücret ödememeniz adına, olanağı olan anne adaylarının gidip görmesini tavsiye ederim. Umarım fikir verebilmişimdir.
yavrumun daha yün örgü çeyizi gelecek ananemizden. bekliyoruz heyecanla =)
Altta kapı arkasına beşik kenarına asabileceğim bebiş ıvır zıvırlığı =) ve duvar stickerlarımız. Stickerları beşiktaş pazarında bulabilirsiniz. Simli, kabartmalı (adeti 1,5 tl) internette 6 liradan başlıyor hiç gerek yok.

ama bunlar çok güzel ya niye ben sizi hep geriden takip ediyom kafamçokkarıştı detaylara bile inmişsiniz bakıyorum vallahi kıskandım cicişlerinizi...

red canım aldıklarının hepsi çok güzel ve de uygun hakkatten güle güle kullanın. topiklerde annelerden duyuyorum havuzlu handan baya bahsediliyo uygun ve güzel olduğu. istanbulda olanlar şanslı canım

Söylediğim gibi havuzlu handan alışveriş yaptık. ALdığım ürünlerin kalitesinden çok memnunum. hakkından fazla ücret ödememeniz adına, olanağı olan anne adaylarının gidip görmesini tavsiye ederim. Umarım fikir verebilmişimdir.
yavrumun daha yün örgü çeyizi gelecek ananemizden. bekliyoruz heyecanla =)
Altta kapı arkasına beşik kenarına asabileceğim bebiş ıvır zıvırlığı =) ve duvar stickerlarımız. Stickerları beşiktaş pazarında bulabilirsiniz. Simli, kabartmalı (adeti 1,5 tl) internette 6 liradan başlıyor hiç gerek yok.

güle güle kullanın canım...
ilk resimdekinin yeşili var benimde banyoda kullanıyordum..şimdi oğlumun odasına koyucam bende..:))

red hepsi çok tatlıymış canımm
özellikle beyaz hastane çıkışına bayıldımm
qüle qüle qiysin oğluşunbayanssulusmile

Meraba kızlar buradaki ciciler çok güzel.Ben bebişin:emir_bebek: bazı şeyler hariç neredeyse herşeyini aldım.Bana eminönü çok yakın yarın nasipse gideceğim bakalım bebişe bişeyler almaya.Ayrıca bebek şekeri malzemelerinede bakacağım nette çok ucuzdu ama bakalım orada nasıl.
Allah hepimize nasip eder inşallah bu cicileri giydirmeyi:Saruboceq:

Günaydın kızlar hafta sonu eşim artık dayanamadı ve sonunda bebek arabamızı aldık :) arabayı salı günü teslim edecekler ana kucağımızı aldık geldik :)

Son düzenleme:
güle güle kullan canım.
set mi bunlar? yani arabaya otokoltuğu takılıyor mu?

Teşekkürler Canım daha iileri sizin olsun Evet canım set yanlız ana kucağını arabaya takarken diğer hamağı kaldırıyorsun sonra ana kucağını takıyorsun

Buradaki gibi duruyor :)

mexi araba ve ana kucağı çok güzelmiş kaça aldınız?

Teşekkürler canım :) arabanın fiyatı 599 TL ama 2010 modelleri sadece kumaş renkleri farklı 726 TL :) Ana kucağının fiyatıda 369 TL diye hatırlıyorum bunda 2010 model renklerden almak zorunda kaldık zaten fiyatta fark etmiyordu ikisini takım alınca %10 indirim yaptılar birde oradan alışverişte 1000 TL yi geçerse aldığın ürün peşinde %10 3 taksitte %5 parapuan kazanıyordun . :) Eşimde dayanamadı aldı bugüne kadar aldığımız en iyi teklifti bu araba için

Back
X