Peki benim yazdiklarimin hic mi anlami yok arkadasim cevap yazma zahmetinde bile bulunmamisin.
Konuyu kim acarsa acsin, bu konu bizim hamileligimizin 2/3uncu ayinda acildi.
Bir ton tek tuk seyler eklendi bilincli bilincsiz.
Zaman ilerledikce hepimiz bilinclestik ve ona gore alisverisimizi yaptik.
Alisverisinin son kisimlarina gelen kisiler de topluca alisveris yapip ekliyorlar diger topic'e. Buraya da her yeni alinan ekleniyor.
Yani bana gore diger topic benim daha cok isime yariyordu neler alindi toplu halde goruyordum ve ona gore bir degerlendirme yapiyordum kendim icin.
Sizin yazdıklarınızı okumamıştım. Bana 1-2 özel mesaj gelkdi burda cevaplamamın doğru oalcağı sizinde fikriniz olsun diye direk bu konuya yazdım.
Fevri davranmanıza gerek yok şimdi yazdıklarınızı okudum.
Topic e nasıl yazdığınıza siz karar veriyorsunuz, ister toplu aldıklarınızı yazın ister teker teker. Herhald bu topikleri bu hale ben getirmedim. Bunun hesabını bana değil kendinize yani üyelere sormanız gerekiyor.
Kaldı ki konu bunla alakalı değil siz ne kadar konuya bu açıdn bakıyorum desenizde açık açık bana gelen mesajlarda yazıldığı gibi, hatta burda da yazıldığı gibi bir arkadaşınızın dışlaması, Haziran annelerinde onun açtığı bir konuda paylaşım yapılmaması yönünde alınan karrar. Kimse çıkıp da biz böyle bişey yapmadık demesin.
Paylaşımda bulunmama hakkınız saklıdır. Ama aynı konuda başka bir topic açma hakkınız yoktur. Eğer o topiğin kilitlenmesi gecikmişse bunun sebebi, konu sorumlusunun geç farketmiş olmasıdır.
Ben burda çözüm bulmaya çalışıyorum. Anladığım kadarı ile de çözüm sizin paylaşım yamak istemediğinz yönünde zira başka bir fikir gelemedi.
Eğer konuyu başlatan kişinin topiğine paylaşım yamak istemiyorsanız siz bilirsiniz. Ama aynı konu içeriğinde yeni başlık açalamaz bu site kuralı.
O topiği nasıl kullanacağınızda size kalmış. İster düzenli kullanırsınız, ister karışık. İster diğer arkadaşlarınıza faydalı olacak bilgilerle doldurursunuz ister fuzuli selam sabahlarla.. İster diğer kullanıcılara hava atar, caka satarsınız, ister lay lay lom yaparsınız.
Siz bilirsiniz yani!