Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yazdıklarınızı okumamıştım. Bana 1-2 özel mesaj gelkdi burda cevaplamamın doğru oalcağı sizinde fikriniz olsun diye direk bu konuya yazdım.
Fevri davranmanıza gerek yok şimdi yazdıklarınızı okudum.
Topic e nasıl yazdığınıza siz karar veriyorsunuz, ister toplu aldıklarınızı yazın ister teker teker. Herhald bu topikleri bu hale ben getirmedim. Bunun hesabını bana değil kendinize yani üyelere sormanız gerekiyor.
Kaldı ki konu bunla alakalı değil siz ne kadar konuya bu açıdn bakıyorum desenizde açık açık bana gelen mesajlarda yazıldığı gibi, hatta burda da yazıldığı gibi bir arkadaşınızın dışlaması, Haziran annelerinde onun açtığı bir konuda paylaşım yapılmaması yönünde alınan karrar. Kimse çıkıp da biz böyle bişey yapmadık demesin.
Paylaşımda bulunmama hakkınız saklıdır. Ama aynı konuda başka bir topic açma hakkınız yoktur. Eğer o topiğin kilitlenmesi gecikmişse bunun sebebi, konu sorumlusunun geç farketmiş olmasıdır.
Ben burda çözüm bulmaya çalışıyorum. Anladığım kadarı ile de çözüm sizin paylaşım yamak istemediğinz yönünde zira başka bir fikir gelemedi.
Eğer konuyu başlatan kişinin topiğine paylaşım yamak istemiyorsanız siz bilirsiniz. Ama aynı konu içeriğinde yeni başlık açalamaz bu site kuralı.
O topiği nasıl kullanacağınızda size kalmış. İster düzenli kullanırsınız, ister karışık. İster diğer arkadaşlarınıza faydalı olacak bilgilerle doldurursunuz ister fuzuli selam sabahlarla.. İster diğer kullanıcılara hava atar, caka satarsınız, ister lay lay lom yaparsınız.
Siz bilirsiniz yani!
Yorum yapmadan geçemeyeceğim... Ben önceki birkaç sayfada birbirini geren kullanıcıların hiçbiriyle samimi olmamakla -yani kimsenin arkasında olma derdim olmamakla- beraber faydalı konularda geğik tadında saçmalanmasına tepkimi ortaya koyuyorum.
Kimse kimseyle anlaşmak zorunda değildir ama bunun çözümleneceği ve ya dışa vurulacağı yer bebeklerimize yaptığımız alışverişleri gösterip,fikir alışverişinde bulunduğumuz konu değildir. Özelden mesaj atınız ya da geğik muhabbeti yapılan başlıklarda çözmeye çalışınız. Konu sahibine bi antisempati ve ya tribiniz varsa paylaşım yapmamak gibi kişisel bir kararınız varsa, alışveriş paylaşımınızı doğum hazırlıkları vs gibi başlıklar altında bebeğimin giysisi vs. şeklinde konu açarak ve/veya profilinize ekleyerek de paylaşabilirsiniz. kimse kimseyi belli başlık altında paylaşım yapmaya zorlayamazken böyle sevimli bir konuda insanlara negatif enrjinizi enjekte etmeye hakkınız yoktur.
Bu forumda benzer konu başlığı açılımına izin verilmediği aşikarken, benzer konu başlığının açık kalması için ısrar edilmesi de ayrıca manasız bir hareket bence.
canlar bu yan yatırma yastığını nerden temin edebiliriz ben ilk defa görüyorum ve çok hoşuma gitti eczanelerde falan varmıdır hemen almak istiyorum
eminönünde bulabilirsin
havuzlu han dan almıştım ben fakat bebeğim hiç yatmak istemedi bununla
ilk aylarda yan yatırım sırt tarafına yastık dayadım dönemesin diye bence almasan da olur
hayırlı doğumlar
ben 2009 ağustos annesiyim
arabamız sonunda geldi;
![]()
sabahlık pijama takımım; gecelik olarak tuba tekstilin gri bir geceliğini aldım;
![]()
![]()
son olarak ; nivea atta setimizin geç gelmesi ihtimaline karşı sebamed şampuan, her ihtimale karşı avent silikon göğüs koruyucu , bir paket daha ağız silme bezi, kalın polar battaniye ve arabasına bindirirken kullanmak için benekli krem rengi şık bir battaniye aldım.
hazırlıklar bitmek üzere... hepimize kolay gelsin..
hayırlı olsun cicileriniz canım.arabanızı kaça aldınız?pijama takımında çok cici.