2010 Haziran bebişlerinin cicileri

tuğbacım msj atarım şimdilik nasıl yaptıgımı bi allah bilir bi ben ilk paitk yapışım :hulya:ama yapılışını mutlaka yazarım:jeyyar:
boncuk1985 canım bence rengi güzel hoş.güle güle kullan

96c44be86773.jpg

bunu da bugun babasi aldi :))
resimde bisege benzemiyor bence ama elde cok guzel yaaa.bayilmistim.ama 12-18 aylik aldik.insallah gelecek yaz icin.bu yaz cok kucuk olucak.yurudugunde giysin istedik :)) Insallah o gunleri de gorururuz :Saruboceq:

Leylacim cok guzel kizinin cicisi dusunsene seneye o elbise ustunde parklarda kosusturuyo olcakk oyy yerim onuu :asigim:

canımmm cicilerimn çokkk güzel hele geceliğe ve yakısıklımın tulumuna ayrı bayıldım ayy tabi kocis arıza cıkarır bi dolu sey almısınız adam cıkarıcak bir yerden :))))))))))

sağlıkla kullan canım

Yesicam cicileriniz cok tatli iyi gunlerde kullansin oglusumuzzz :1hug:

canım ciciler çok güzel..senin geceliğe de ayrı bayıldım..güle güle kullan..

canımmm cicilerimn çokkk güzel hele geceliğe ve yakısıklımın tulumuna ayrı bayıldım ayy tabi kocis arıza cıkarır bi dolu sey almısınız adam cıkarıcak bir yerden :))))))))))

sağlıkla kullan canım

Yesicam cicileriniz cok tatli iyi gunlerde kullansin oglusumuzzz :1hug:

canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel.gecelik 10 numara..zemuszemus

canlarım sağolun opuyorumnanaktan daha güzelleri sizin olsun. o gecelik çooook kıymetli. kocişle mağazada birbirimze giriyoduk. bi savaşın galibiyeti o. alkisalkisalkis:hooray:

hepsine bayıldım,güzel günlerde güle güle giyin ana-oğulopuyorumnanaktan

özellikle kurbağalı body ve mavi gecelik favorim,çok şekerler:icecream:

sağol canım benim. ben de babası da kurbağalı body e bayıldık. asklıarı da sen gönderecen zaten:))))))

kızlar bunlar da bizim dün aldığımız cicilerimiz süprizzzzz

çanta ve pijama bira da önce alındı amasengözlerimebaksanab

bebişin saglıkla gelsin, güzel günlerde kullanın inşallah çok şekerler :ecrin_bebek:

hamissslerrr haziran annesi olarak eksiklerin çoğu tamamlanmıştır diye düşünüyorum :kedi: listelerde yazmayan, aklınıza gelen, aldıgınız/alacağınız önemli bişey var mı?? :1no2:

gule gule gıysın bebısın cok tatlılar
sağol canım. hayılısıyla gelsinler bebişlerimiz de üzerlerin de görelim.
kızlar bunlar da bizim dün aldığımız cicilerimiz süprizzzzz

çanta ve pijama bira da önce alındı amasengözlerimebaksanab

bebişin saglıkla gelsin, güzel günlerde kullanın inşallah çok şekerler :ecrin_bebek:

hamissslerrr haziran annesi olarak eksiklerin çoğu tamamlanmıştır diye düşünüyorum :kedi: listelerde yazmayan, aklınıza gelen, aldıgınız/alacağınız önemli bişey var mı?? :1no2:

teşekkür ederiz teyzesi a.s.
benim daha eksiğim çokk. hastane çantam bile hazır değil. hazırlayınca eksikler daha da batacak gözüme. mesela ben de korseyi merak ediyorum nasıl olmalı diye. önemli ama gözden kaçırılacak bi ihtiyaç bence.
şimdi aklıma gelen almadığım
ateşölçer
nemlendirme cihazı
termometre
var. aklıma geldikçe yazarım hatta siz de bana yazın. bu ara iyice unutkan oldum

yesica korseyi sonra al derim çünkü doğumdan sonra nasıl olacaksın belli değil...

sağol canım. hayılısıyla gelsinler bebişlerimiz de üzerlerin de görelim.
teşekkür ederiz teyzesi a.s.
benim daha eksiğim çokk. hastane çantam bile hazır değil. hazırlayınca eksikler daha da batacak gözüme. mesela ben de korseyi merak ediyorum nasıl olmalı diye. önemli ama gözden kaçırılacak bi ihtiyaç bence.
şimdi aklıma gelen almadığım
ateşölçer
nemlendirme cihazı
termometre
var. aklıma geldikçe yazarım hatta siz de bana yazın. bu ara iyice unutkan oldum

canım al bendende o kadar benımde dogum cantam hazır degıl hatta bırsuru eksıgımız var ıns bırazını bu hafta sonu halledebılırım

ben çantamı hazırladım 1-2 hafta önce...
cuma günü dr çantan hazır olsun her an gelmeye kalkabilir zaten bir ara az daha doğuruyodun dedi...
herşeyim tamam..bebişin gelmesini bekliyorum..:))):nazar:

Back
X