2010 Haziran bebişlerinin cicileri

yesica korseyi sonra al derim çünkü doğumdan sonra nasıl olacaksın belli değil...

haklısın böyle giderse akıbetim belli değil. ben de büyüyorum bebişle :roflol:
ama doğumdan hemen sonra toparlaması amacıla giyilmesi şart diye duydum da. o halde koseti nasıl giyip çıkaraca ki. ya da sadece beli ve karnı saan korselerden alabilir miyiz acaba. beni ölçümde üretiliyosa tabi:))

sağol canım. hayılısıyla gelsinler bebişlerimiz de üzerlerin de görelim.

canım al bendende o kadar benımde dogum cantam hazır degıl hatta bırsuru eksıgımız var ıns bırazını bu hafta sonu halledebılırım

hadi canım cabuk olalım. bebişler gelmeden halledelim. daha yedek pijamayı bile alamadım ya. aldığım pijama da dar gibi sanki.

haklısın böyle giderse akıbetim belli değil. ben de büyüyorum bebişle :roflol:
ama doğumdan hemen sonra toparlaması amacıla giyilmesi şart diye duydum da. o halde koseti nasıl giyip çıkaraca ki. ya da sadece beli ve karnı saan korselerden alabilir miyiz acaba. beni ölçümde üretiliyosa tabi:))

:roflol: senin ayna büyük gösteriyodur takma...

[QUOTE

hadi canım cabuk olalım. bebişler gelmeden halledelim. daha yedek pijamayı bile alamadım ya. aldığım pijama da dar gibi sanki.

yesıca aynı dertten bendede var. pıjamaları aldım ama sımdı gozume kucuk gorunuyor gecen denedım oluyor hepsıde ama bu seferde ya dogumda sıserımde olmazsa dıye takıldı kafama:1no2:

Son düzenleme:
Photo0241.jpg

Bunlar biraz daha değişti son hallerinde kurdeleleri çapraz yaptık ce köşelerine nazar boncugu stickerlerindan koyduk bilg. bozuk oldugu için gösteremiyorum canım..
bunları hastanede ziyarete gelenler için hazırladım içlerine çikolata ve badem sekeri koyucam inş. :D

Photo0239.jpg

bunlarda biberonlularııı içlerine badem şekeri koyucam mevlüt için..

Photo0245.jpg

bunlarda çokkk hoşuma gitti aldım nerde kullanırım tam bilmiyorum .:D :D

ama büyük ihtimal mevlüt bardaklarına sararım

Back
X