• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kaban modelleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.108
31.048
1.123
61
Konya
2010 kış modasının favori kaban ve ceket modelleri...

1nnyaOujMc9.jpg

2009 Sonbahar koleksiyonları ile belirlenen 2010 Kış modası kaban modelleri, soğuyan havalarla birlikte defilelerden çıkıp sokaklarda dolaşmaya başladılar.

Bakalım yeni sezonda neler var, neler yok?

2010 Kış sezonun en havalı kaban modellerinden biri önü açık bırakılan geniş yakalı kaban modelleri. Kullanan herkese zarif ve elegan bir hava verecek bu modeller, bu sezon sıklıkla karşımıza çıkacak gibi görünüyorlar.

TaPdax6IH4E.jpg

Kendinden kemerli ve önü açık kaban modelleri
(MaxMara-Dries Van Noten-MaxMara-Derek Lam)

Her sezon karşımıza çıkan klasik devetüyü rengi kabanlar modelleri ile farklılık gösteriyorlar bu sezon. Renk olarak çılgınlığa kapılmak istemeyenler, ince deri kemer ile kullanılan modern klasik karşımı modelleri tercih edebilirler. Ancak klasikten vazgeçmeyenler için düğmeli ve kemerli klasik modeller de mevcut.

qdwnduO_m4G.jpg

ınce deri kemerli kaban modelleri
(Donna Karan-Chloe-Etro-Donna Karan)

Tdywy1x2Hks.jpg

Düğmeli kaban modelleri
(Derek Lam-DKNY-MaxMara-MaxMara)

Bence bu sezonun en eğlenceli kaban modelleri ise battaniye kaban modelleri. Hangimiz soğuk kış günlerinde sıcacık bir battaniyenin altında olmayı hayal etmiyoruz ki? Bu sezona kadar ancak evde gerçekleştirebildiğimiz bu hayal 2010 kış sezonunda tasarımcılar tarafından sokaklara taşınıyor. Benim açımdan bu sezonun "almazsam çıldırırım!" kaban modelleri kesinlikle bu battaniye kabanları olacak gibi görünüyor.

pdwKnuRpYrp.jpg

Battaniye kaban modelleri
(Chloe-Comme des Garcons-Chloe)

Deri ceketler 2009 sezonundan beri varlıklarını güçlendirerek sürdürüyorlar ancak kürk ceketler bu sezonun yeni gelenlerinden. Kürk derken lütfen sahte kürklerden bahsettiğimi göz önünde bulundurun. Dünyanın en önde gelen modası bile olsa, bir canlının zevk için öldürülmesine çanak tutmak takip edilecek bir trend olamaz, olmamalı bence.

1nyKav6jA7b.jpg

Deri ceket modelleri
(Dsquared2-Adam-Donna Karan- Emanuel Ungaro)

neyKKRu2Ahe.jpg

Kürk ceket modelleri
(Derek Lam-Etro-Dsquared2)

Renkleri kullanmaktan çekinmeyenler için 2010 kış sezonu kabanlarda oldukça cesur olma imkanı sağlanıyor. Kırmızıdan pembeye, maviden yeşile hemen her renkte kaban bulmak ve çekinmeden kullanmak mümkün. Benim gibi kış günü her yerde siyahlar görmekten sizler de bıktıysanız, bu gideşe dur demenin bu sezon tam sırası!

maKye6VIHXm.jpg

Renkli uzun kaban modelleri
(DKNY-Andrew Gn-MaxMara-Dries Van Noten)

qddPyVR2LUv.jpg

Renkli kısa kaban modelleri
(Donna Karan-Adam-Marc Jacobs-Dries Van Noten)

Kaynak: iconjane.com

Son düzenleme:
Modacılar iyice saçmaladı,bu yüzden 2 yıldır üzerime birşey bulamıyorum.Yahu kışlık bir kıyafet nasıl oluyorda uzun kollu olmaz...Bunlar da koca yakalı,kepenek gibi şeylermafoldumben

battaniyeler ne güzelmiş yaa ne güzel sarınırım ben onlaraopuyorumnanaktan

giyebileceğim hiç bişi yok. kıyafet yerine battaniye ile dolaştıracaklar kaydirigubbakcemile3

Beyazlar ve sarı olan gÜzel
bastakılerı begenmedım kendılerı gıysın modalarını

Back
X