2019 – 2020 Sonbahar Kış Trendleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.815
60
2019 2020 Sonbahar Kış trendlerini şimdiden analiz edelim ki hem yaza girerken dolabında yapacağın temizlikte önümüzdeki sezon moda olacak parçaları eleme hem de yaz sonu kışa girmeden önce yeni sezonda neler satın alacağını bil istedik.
Yüksek moda tasarımcıları bu sezon cinsiyetsizlik üzerine fazlaca gitse de aslında unisex kazandı diyebiliriz. Tabii yüksek bel pantolonlar, takım elbiseler, güçlü kumaşlar ve güçlü omuzlar, bol ceket ve palto gibi unisex parçaların yanında fiyonk, belirgin beller, uzun ve piliseli etekler gibi kadınsı parçalarda göreceğiz. Peki bu trendlerden hangisi senin için en uygun diye merak ediyor musun? Ettiğini biliyoruz. Fakat aslında cevabı da biliyorsun. Senin için en uygun trend burcuna uygun olandır her zaman. O halde burçlara göre 2019 2020 Sonbahar Kış modası hakkında bilgi almaya hazırsan başlıyoruz.



Koç Burcu Kadını İçin Cinsiyetsiz Tasarımlar
koc-33.jpg

Maskülen giyim tarzı dolabının hakimi olan Koç burcu kadınları önümüzdeki kış sezonunda tam anlamıyla aradıklarını bulacak. Canlı ve cesur dokunuşlar isteyenler sezonun en trend renklerinden olan sarı ve turuncu takımları deneyebilirler. Güçlü duruş sergilemek isteyen Koç burçlarına ise siyah oversize takım elbise modellerini öneriyoruz. Kendi kendini motive etmekte usta olan Koç kadınları da bejden vazgeçmemeli. Hangi rengi ya da modeli seçersen seç bu sezon senin en sevdiğin parça olan takım elbise ile öne çıkacağını bil yeter.


Boğa Burcu İçin Kadife Dokunuşu
boga-29.jpg

Dayanıklı ve kaliteli kumaşlar arasında en üst sıralardaki yerini kimseye kaptırmayan kadife kumaş; 2019 2020 kış trendleri arasına girdiğinde o trendin kimin dolabına da gireceği belli olmuştu aslında. Boğa burcu kadınları kaliteyi sevdikleri ve kaliteli kumaşları sanki sadece kendileri için tasarlanıyormuşçasına sahiplendikleri için kadife kumaşlı bütün tasarımlar onun gözünü alacak ve dolabına girecek. Eğer sen de zevkli Boğa burcu kadınlarındaysan kadife kumaşı bu sezon sadece derin ya da düşük yaka elbise modellerinde ve takımlarda kullanmalısın. Renklerin ise siyah ve mavi sakın unutma.


İkizler Burcu Kadını İçin Her Renk Ekose
ikizler-37.jpg

Kendini sürekli yenileyen İkizler burcu birkaç sezondur trend olan ekoseye kış sezonunda boyun eğecek gibi görünüyor. Bu boyun eğmenin sebebi ise İngilizlerin eşsiz kumaşının artık sadece kırmızı ve siyahtan oluşmuyor olmasından kaynaklanıyor. Eh, çeşitliliği seven İkizler burcu kadını bej, pembe, mor, mavi, kırmızı gibi renklerden tasarlanan ekose parçalara kayıtsız kalamayacak. Değişime fazlasıyla açık olan İkizler kadınından daha iyi ekoseyi taşıyacak bir burç olduğunu düşünmüyoruz. Elbise, trençkot, ceket, pantolon, etek, gömlek ve hatta şort tasarımı dahi var. Tek yapman gereken karar vermek olacak.
Yengeç Burcu Kadını İçin Dönem Kıyafetleri
yengec-36.jpg

Yelekli takımlar, kısa retro elbiseler, İspanyol paça kot pantolonlar, kuşaklı elbiseler, palazzo kumaş pantolonlar, fular modası gibi belirli dönemlere ait kıyafetler için 2019 2020 kış trendlerinde alarmlar çalmaya başladı. Elbette ki bu trendin hakkını en iyi duygusal Yengeç burcu kadını verir. Çünkü o geçmişten gelen trendleri stiline herkesten daha iyi uyarlamayı bilir her zaman. Özellikle 70’ler ile 90’ların ön plana çıktığı dönem trendleri arasında en çok 70’leri seveceğini düşünüyoruz. Aksini iddia edecek Yengeç burcu varsa bir adım öne çıksın…
Aslan Burcu Kadını İçin Sahte Kürk Modası
aslan-32.jpg

Bazı parçalar sanki tek burç için tasarlanmışçasına aklımızda yer ediyor. Bunlardan biri de kürk elbette. Birçok burç giyiyor ama bugünden sonra “Tek bir tanesi giyecek sadece hangisi sence?” diye bir anket yapılsa herkesin Aslan burcu kadını diye bağıracağına eminiz. Özellikle 2019 2020 kış trendleri arasında sahte kürklerin moda olduğunu da belirtmek isteriz. Stella McCartney’nin başı çektiği sahte kürk modası gösterişli Aslan burcu ile palto, trençkota kolları, kürk yelekler, etek uçları gibi her yerde karşımıza çıkacak. Gösterişe meraklı, dikkat çekmeye aşık Aslan burcu kadını için dolabına bir kürk daha alma bahanesi çıktığına göre diğer burca geçebiliriz.
Başak Burcu Kadını İçin Piliseli Etekler
basak-31.jpg

Yaşam tarzı minimallik ve sadelik üzerine kurulu Başak burcu kadını tek renk giyinme tarzından hoşlandığı kadar uzun eteklerden de hoşlanıyor. Özellikle piliseli etekler onun dolabının en hareketli parçası. Çünkü bu eteklerin detaylarda saklanan bir şıklığı var. Sade, gösterişsiz ama göz alıcı. İşte bu üç nedenden dolayı Başak burcu kadınları uzun eteklere aşık. Eh, bu kış aşkı karşılık bulacak olan Başak burcu kadınlarına yeşil, siyah, mavi, gri, limon sarısı renklerinden şaşmamasını öneriyoruz. Hem gösterişsiz hem de hareketli yapısı ile ışık saçacaksın.
Terazi Burcu Kadını İçin Pelerin
terazi-31.jpg

Terazi burcu kadını klas olmak istediğinde tek yapması gereken palto giymektir. Bahar aylarında ise trençkot giyersem yeter diye düşünür. Çekiciliğine aşırı önem veren Terazi burcu kadınları, işte bu şekilde küçük dokunuşlarla stillerini belirler. O küçük dokunuşlar onları her daim şık, zarif ve zevkli yapar. Bu nedenlerle Terazi burcu kadınları dış giyim denince akla ilk gelen burçlar arasındadır. Bu sezonun öne çıkan parçası ise pelerin. Özellikle bileğe kadar inen modellerinin trend olduğu pelerinler lacivert, siyah, mavi ve devetüyü renginde öne çıkıyor. Pelerinlerin iki yakası ise broş ile birleştirilecek.
Akrep Burcu Kadını İçin Her Dem Deri
akrep-36.jpg

Akrep burcu kadını için deri kumaş ismi kadar önemlidir. Çünkü deri giydiği zaman kendini daha dayanıklı hisseder, özgüveni tavan yapar, seksi olduğu kadar gizemli de görünür. Bahsettiğimiz ise deri ceket değildir sadece, elbise, etek, gömlek, pantolon, takım elbise bile olabilir. O yeter ki modelini beğensin. İşte bu sezon Akrep burcu kadınları için dilediklerinden daha fazla model çıktı podyuma. Hatta adeta Trinity kıvamında bile gezinebilir. Bizim favorimiz bordo renkli deriler ama Akrep kadınının kırmızıya da kayıtsız kalacağını düşünmüyoruz.
Yay Burcu Kadını İçin Büyük Cepler
yay-36.jpg

2019 2020 Kış Trendleri resmen gezgin Yay burcu kadınlarına özel büyük cepler tasarlandı. Yanında fazladan çanta taşımak istemeyen Yay burcu kadınları birbirinden güzel kocaman cepli tasarımlara aşık olacak. Bu kış paltodan cekete, elbiseden, pantolona her bir tasarımda kocaman cepler var ve çoğunda da ikiden fazla. Bu sezon büyük cepli tasarımları dolabına ekledin ekledin. Sonra arasan da bulamazsın bizden söylemesi. Göçebe hayatında oldukça işine yaracağına emin olabilirsin.
Oğlak Burcu Kadını İçin Modern Ciddiyet
oglak-29.jpg

Geleneksel ve klas giyime tutkuyla bağlı olan Oğlak kadını için tasarımcılar bu yıl modern ciddiyet adı altında kraliyet ailelerine gönderme yapan tasarımlar ile podyumu hakimiyetleri altına aldılar. Diz boyunda ya da midi elbiseler ve etekler ile ağır başlı ve şık bir görünüm sergileyeceğine emin olabilirsin. Her ne kadar Oğlak burcu kadınlarının stili olgun ve şık bir tarz olsa da her sezon bu kadar harika parçalar bulamayacaklarına eminiz. O nedenle eğer sen de Oğlak burcuysan 2019 2020 Sonbahar Kış Sezonunda mümkün olduğunca kraliyet tipi elbise modellerini dolabına eklemelisin.
Kova Burcu İçin Yeni Jenerasyon Yamalar
kova-37.jpg

Rüküş olmak umurunda olmayan bir burç sorarlarsa hemen Kova burcu diye cevabı yapıştırın. Çünkü Kova burcu kadınları birçok insanın rüküş bulduğu parçaları şık bir stile dönüştürmesini bilirler. Tıpkı patchwork denilen renkli ve yamalı kumaşları stillerine harika bir şekilde yerleştirecekleri gibi. Yamalı kumaşı herkes doğru kullanamaz o yüzden önümüzdeki kış trendleri arasında gördüğümüzde bu tarzı sadece özgür ruhlu ve sıra dışı giyimi rahatlıkla taşıyabilecek Kova kadınlarına önermek istedik. Atkı, pantolon, ayakkabı, çanta, elbise, etek, ceket ve hatta trençkot olarak bile vitrinlerde yerine alacak. Bizim favorimiz ise kesinlikle trençkot…
Balık Burcu Kadını İçin Romantik Fiyonk
balık-4.jpg

Fiyonk bize göre her zaman Balık burcu kadınlarının tekelinde olmalı. Çünkü kurdelenin artistik, romantik, naif ve narin bir duruşu vardır. Tıpkı Balık burcu kadınları gibi. İşte tam da bu yüzden ne zaman fiyonk modası görsek onu Balık burcu kadınlarının tercih etmesini öneriyoruz. 2019 sonbaharında da moda olan fiyonklar boyun bölgesinde gezinerek Barok Dönemi’ne gönderme yaparcasına seni romantikliğin doruklarına çıkartacak. Sakın kaçırma!


Tüm görseller Vogue Runway sitesinden alınmıştır.
askmoyra.com
 
Son düzenleme:
Kazayağı desen,ekose gri-yeniden fakat oldukça maskülen beğenemedim-katlı elbiseler en trend şuan!
 
X