2010 Kasım Annelerinin 2011 Hediye Kataloğu :)

Eki Görüntüle 153881

nehirciğim tercihin, düşüncen ve notun için çok çok teşekkür ederim. çok beğendim hediyeni. tekrar tekrar teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 154590

buda benim hediyem ecz burcu ya çok teşekkür ediyorum

hediyeler süper güle güle kullanın kızlar ..........

aso çok beğendim hediyelerini gülnur cum gerçekten ne güzel düşünmüşsün sıradan olmamış hediyen helal olsun sana

benim hediyemin bir kısmını gönderdi nalancım tamamlandığında ekleyecem resimleri..

ne kadar güzel ve anlamlı bir hediye olmuş tebrikler gülnur...

Asocum prensesinin o küçük güzel parmaklarıyla ne de tatlı olur kekleri kurabiyeleri mutlu günlerde kullanın canım...

gulnurcum helal olsun harıka bır hedıye secmıssın herkes bayıldı
asocum yenı tarıflerı beklıyoruz

Nalancım teşekkür ederim hediyelerin için pasta altlığında meyve olmadı ama artık idare edin: )
Birde Durucuğun bebek şekerini koymayı unutmuşum şimdi farkettim çok üşendim tekrar resim çekmeye

Güle güle kullan canım benim, kusura bakma tekrardan sonuncu hediye maalesef biraz geç geldi...

Bu arada o hem pasta tabağı hem meyvelik olarak kullanılıyo galiba kv dem öle demişti...

olum hediyelerinize bayıldm....çok zevklisiniz..23 nisanda görüşürüz artık bakalım..bende olucam bu sefer:84:

eczburcu, melikenın kendısını yolladıgı hedıylerı benım eklememi rica etti, sanırım begenmiş hedıyelerını :) bir adet hırka ve anahtarlık, buyurun

bafocum benim için yüklemişsin teşekkür ederim. ben şu a.q fotoğraf makinasının aparatını bulamadım yenisini aldık hepsi birbirinden güzeldi. Sana çok çok teşekkür ederim bide ben yüklemeye çalıştım gene bilgisayar hata verdi şu web adresini bir yollayan olursa çok sevinirim. mügecim tekrar çok teşekkür ederim. Çok zevklisin. Kocam kitabı okumaya başladı yarıladı bile benim elimde 2 kitap var diye okuyabilirmiyim dedi . kızım patiklerini giydi bir ay sonra sanırım tam olur çanta tam benlik sağol bitanem

beğendiine çok sevindim. masal da sende güle güle kullanın...

ne kadar güzel ve anlamlı bir hediye olmuş tebrikler gülnur...

Asocum prensesinin o küçük güzel parmaklarıyla ne de tatlı olur kekleri kurabiyeleri mutlu günlerde kullanın canım...

gulnurcum helal olsun harıka bır hedıye secmıssın herkes bayıldı
asocum yenı tarıflerı beklıyoruz

Teşekkür ederim arkadaşlar Aso güzel ilham verdi bana:)) Utandırdınız tekrar tekrar teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…