Eki Görüntüle 153881
nehirciğim tercihin, düşüncen ve notun için çok çok teşekkür ederim. çok beğendim hediyeni. tekrar tekrar teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 154780 Eki Görüntüle 154781 Eki Görüntüle 154782 Eki Görüntüle 154783 Eki Görüntüle 154784
Bunlar da benim hediyelerim.Gülnurcuğum çok teşekkür ediyorum.Beklediğime gerçekten değdi.Kızım büyüsün hemen çünkü onunla mutfakta muhteşem önlüklerimizle harikalar yaratmak için sabırsızlanıyorum:)
Eki Görüntüle 154780 Eki Görüntüle 154781 Eki Görüntüle 154782 Eki Görüntüle 154783 Eki Görüntüle 154784
Bunlar da benim hediyelerim.Gülnurcuğum çok teşekkür ediyorum.Beklediğime gerçekten değdi.Kızım büyüsün hemen çünkü onunla mutfakta muhteşem önlüklerimizle harikalar yaratmak için sabırsızlanıyorum:)
Eki Görüntüle 156014
Nalancım teşekkür ederim hediyelerin için pasta altlığında meyve olmadı ama artık idare edin: )
Birde Durucuğun bebek şekerini koymayı unutmuşum şimdi farkettim çok üşendim tekrar resim çekmeye
bafocum benim için yüklemişsin teşekkür ederim. ben şu a.q fotoğraf makinasının aparatını bulamadım yenisini aldık hepsi birbirinden güzeldi. Sana çok çok teşekkür ederim bide ben yüklemeye çalıştım gene bilgisayar hata verdi şu web adresini bir yollayan olursa çok sevinirim. mügecim tekrar çok teşekkür ederim. Çok zevklisin. Kocam kitabı okumaya başladı yarıladı bile benim elimde 2 kitap var diye okuyabilirmiyim dedi . kızım patiklerini giydi bir ay sonra sanırım tam olur çanta tam benlik sağol bitanem
aso çok beğendim hediyelerini gülnur cum gerçekten ne güzel düşünmüşsün sıradan olmamış hediyen helal olsun sana
benim hediyemin bir kısmını gönderdi nalancım tamamlandığında ekleyecem resimleri..
ne kadar güzel ve anlamlı bir hediye olmuş tebrikler gülnur...
Asocum prensesinin o küçük güzel parmaklarıyla ne de tatlı olur kekleri kurabiyeleri mutlu günlerde kullanın canım...
gulnurcum helal olsun harıka bır hedıye secmıssın herkes bayıldı
asocum yenı tarıflerı beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?