deniz in diş buğdayını annemlerde bayram için memlekete gittiğimiz de yapdık,önceden planlamamışdık çünkü görünürde diş yokdu ramazanın son haftasında patladı,bayram yoğunluğundan geç saate kaldı ama olsun güzel oldu.çok yoruldum ,sağolsun teyzeleri de babası da koşuşdurdular.teyzemizden biri netten çekdiğim diş şeklinde pastaya benzer çok gzl bir pasta yapdı tadıda çok gzldi,üzerine koyduğumuz bonibonlar dolapda renk vereceği aklımıza gelmedi ama gene de çok gzl şeker bir görüntüsü vardı,babamız fotolara göstercem diye kaldırınca hepimizin yüreği ağzına geldi bir an eyvahh düşürcek diye,görseniz sanki çocuk ve onun doğumgününü kutlanıyor gbiydi:) menüzmüzde diş buğdayı,kurabiye çeşitleri,börek
Eki Görüntüle 255818
Eki Görüntüle 255817
Eki Görüntüle 255814
Eki Görüntüle 255813
Eki Görüntüle 255796
,diş pastası,kısır ,içecekler vardı,haa buarada şekilli şekerler almışdık,diş şeklinde şekeri son gün koçişim iş çıkışı capitolden almışdı,ama maalesef son gün bakmadım erimişler

( çokk üzüldüm ona,zaten geç saate kaldı deniz in de uykusu iyice geldi diye sinirlerim bozulmşdu bir de so anda şekerleri erimiş görünce

neyse bunlar dışında gzldi:) kızım tam bir melek gbiydi,incili elbisesinin içinde,bir de anneannesini yıllar önce hacdan getirdiği inci kolye takdık dişleri inci gbi olsun diye :)

meslek seçimi için mimar için metre,sporcu için top,dr.için steteskop koycakdık bulamadık(oyuncakçılarda yokdu maalesef,eşim onun yerine reçete koy dedi ama onu da aceleden unuttuk:)mause,yağız abisinin oyuncak bilgisayarı (gerçeğini koysaydık kesin pc secerdi)kitap,makas,ayna koyduk veee deniz kendini çekenlere boz vermekden onları görmedi önce snra en renkli olan topu seçdi,babasından geçmiş bir özellik iyi top oynuyor hanfendi:)ondan öncede 32 tane buğday serpdim kafasından 32 diş için galiba:)
bizden böyle tüm bebeklere inci gibi dişler dileğiyle......