ışte sizlere 2010 kış sezonun ilk "olmazsa olmaz" parçasını açıklıyorum: Gri hırka!
2010 sezonunda ön plana çıkan renklerden biri de gri olacak. Ancak gri rengi de en fazla ceketli etek veya pantolon takımlarda ve özellikle hırkalarda göreceğiz.
Gri hırkada bu sezon çeşit de oldukça fazla, ince triko ve klasik kesim hırkalardan,bol örgülü depresyon hırkalarına kadar geniş bir yelpazede kendi tarzınıza uyan hırkayı seçebilirsiniz.
ve Katie Holmes gibi gri hırkadan ödün vermeyen ünlüler bu sezon oldukça rahat edecekler çünkü gri hırka 2010 kış sezonunda herkesi edinmesi gereken parçalardan kesinlikle biri...
iconjane.com
griyi hiç sevmiyorum ama modeller çok güzel.hatta bu yıl cotton bar iki eteğini aldım gri,dilek saraçoğlu tasarımı sanırım.muhteşem duruyolar.herşeyle de uyumlu olabiliyo
her kış her bahar gri hırka bana bıkkınlık geldi gormekten.bence o tiki kyafetler(a&f tshirt,erkek sortu alttan cıkmıs beyaz atlet ,ustune gri hırka) artık out yaa.üniforma oldu:1closedeyes: değüşük şeyler denemek lazım.farklısengözlerimebaksanab
bende önceki sene çok şahane bi hırka örmüştüm.gri ve uzun.o kadar gü<el olmuştu ki bikaç kişi bana da örermisin dedi.bende en sonunda arkadaşıma hediye ettim.şimdi o hırkayı giymediğim için bana da örermisin diyen yok.severim griyi.modeller de harika.örsem mi ne?
Hatırlıyorum milenium senesi kırmızı ve gride acayip bir patlama olmuştu;kış mevsiminde ayakkabıdan elbiselere takılardan envai çeşit aksesuara kadar her objede bu iki renk hakimdi.Hala da öyle demek ki GRı kış rengi..
Griyi severim ama gardrobumda çok fazla bulunduğunu söyleyemem.. Çekimser bir renk;durgunluk ve dinginliği simgeliyor..
Hırkalarda şık durmuş ama sevdim :)