2010 Mart Anneleri Bu Defa Bebeklerimizle Buluşuyoruz :))

Buluşma hangi yakada olsun ?

• Buluşma haftaiçi Anadolu yakasında olsun

OY: 4 28,6%
  • Buluşma haftasonu Anadolu yakasında olsun

OY: 3 21,4%
  • Buluşma haftaiçi Avrupa yakasında olsun

OY: 5 35,7%
  • Buluşma haftasonu Avrupa yakasında olsun

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

ocd we mrlde kesin gelmior mu?
bu oy werenler nerdeler bakiim 14kişiÇok üzgünüm çoook

hey bütün caygırlığımı kullanıp bende geleceğimmm yaaaa

şu an 10 kişi olacağımız gözüküyor ne güzel bu defa kalabalık olacak inşallah birde bebekler 20 kişi kaydirigubbakcemile3

kahwe dünyası çok kalabalı olmazmı kızlar yaaa..
tam yemek saati yemekten sonra herkes oraya doluşuyor.. pek bilmiyorum ben bi kere gittik, çok kalablıktı.. şu merali yakalarsam öpücem heee gidip bi keşif yapmadı bize gıcık şeyyyyykötükedihüso

biri bana bişey mi dediaklinialirimsmile kızım ne keşfi yapcam allahını seversen, bakarız işte kalabalık olursa başka yere geçeriz. haftaiçi çok kalabalık olmaz herhalde. bu arada seyyalaner-fatma da gelcem diodu haberi oldu mu ki Pınarcım?

buluşma yerini orası yaparız gelenlerin beklemesi için sonra kalkar başka bir yere otururuz olmazsa... ya da kesin bir yer belirleyip orada buluşalım...ama emzirme odalarına yakın olsun zahmet olmasın bize...
sositososito

haberi olmuş olmalı ben ona mesaj çekerim telefon numarası var bende cnm olumunekankayizsmile

Pınarcım sana özeden teefonumu göndersem kaydedebilir misin cnm. bi de mümkünse senin teli alayım. bende kimseninki yok. bi aksilik durumunda araşırız

ay evet pınar tel no'su lazım:) bana llar mısın no 'nu,ben de sana yazayım ki,salı günü bi aksilik olursa haberleşiriz.

taburcu, meral, beknur, kuju, hasret, eftel, merweege, hijyenim , gülencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…