2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaaa kujuu yannız ben olsam şüphelenmezdımm yaa benzıcek dıye bısı yok

gulcan nası gıtcen uskudara nan

anaaa kızlar buda oldu ikiz bebekler biri kocasından biri sevgilisinden show tv de
tr demi ben bunu daha öncede duymuştum ama başka ülkedeydi, kocası kabullendi ama çocugu
benım dr aLmıyo
ama bazı yerler alıyomuş muayne ucretınden harıc
aslunda agrı oldunda gıdıp bı hastaneye nst gırıp sadece sonucu dr faxlamak gerek

o nasıl olacak anlamadım?

ayy çok zor bi ihtimalmiş ama olmuş işte aynı gün hem eşiyle hem sevgilisiyle birlikte olmuş
bebişler ikiz olmuş olan garibim bebişlerden birine olmuş sosyal hizmetlerdeymiş sevgilisinden olan bebiş çok üzüldüm yaa

Tarsus'ta 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.

M.B. (37) isimli şahıs, akşam saatlerinde evde karısı A.B. (32) ile cinsel birlikteliği sırasında, balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi. Bu isteği yerine getiren A.B. 16 cm.'lik soda şişesini M.B.'nin makatına soktu. Daha sonra makatta sıkışan soda şişesi çıkarılamadı. Fenalaşan M.B., eşi tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan M.B., Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemede soda şişesinin içerde oldukça ilerlediği ve operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı. Operasyona alınan M.B., yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastane yetkililerinin olayı emniyet güçlerine bildirmesi sonarsında yapılan araştırmada olayın cinsel fantezi olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.

ohaoldumsmile

benim doktorumun hastanesi yok yeri nişantaşında bana 1 saat uzak
agrım oldumda yakın hastane var burda 5 dk
oraya gidip nst giricem artık sonucuda doktorumu faxlıcak yani başka doktora gözükmücem kıllandım zaman
bi arkadşaım 2 tl giriyomuş ama bana burda 15 tl dediler muaynesiz sadece nst girmek
ama kendi doktourmda muayne parasını veriyon nst de için 200 tl zaten bırka ıcınde olsun aman

kaydirigubbakcemile3 NEYSE ALLAHTAN HERıF KENDıNE SOKTURMUŞ SODA ŞıŞESıNı KARISINA YAPMAMIŞ PıSLıK IYI OLMUŞ

Tarsus'ta 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.

M.B. (37) isimli şahıs, akşam saatlerinde evde karısı A.B. (32) ile cinsel birlikteliği sırasında, balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi. Bu isteği yerine getiren A.B. 16 cm.'lik soda şişesini M.B.'nin makatına soktu. Daha sonra makatta sıkışan soda şişesi çıkarılamadı. Fenalaşan M.B., eşi tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan M.B., Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemede soda şişesinin içerde oldukça ilerlediği ve operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı. Operasyona alınan M.B., yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastane yetkililerinin olayı emniyet güçlerine bildirmesi sonarsında yapılan araştırmada olayın cinsel fantezi olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.

ohaoldumsmile

:1shok::1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

ohaoldumsmile
yav bunasıl fantaziymiş:olmaz:iyice dozunu kaçırmışlar yasakkelime

arkadaşlar sinpacın dedi site hangisi ya benim anladıpımda orada halı yokk

Back
X