- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #40.081
aaaaaaaaaaaa kujuu yannız ben olsam şüphelenmezdımm yaa benzıcek dıye bısı yok
gulcan nası gıtcen uskudara nan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaaaaaa kujuu yannız ben olsam şüphelenmezdımm yaa benzıcek dıye bısı yok
tr demi ben bunu daha öncede duymuştum ama başka ülkedeydi, kocası kabullendi ama çocuguanaaa kızlar buda oldu ikiz bebekler biri kocasından biri sevgilisinden show tv de
benım dr aLmıyo
ama bazı yerler alıyomuş muayne ucretınden harıc
aslunda agrı oldunda gıdıp bı hastaneye nst gırıp sadece sonucu dr faxlamak gerek
annemle yedık bırbırımızı gene hayırlı olsun
Tarsus'ta 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.
M.B. (37) isimli şahıs, akşam saatlerinde evde karısı A.B. (32) ile cinsel birlikteliği sırasında, balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi. Bu isteği yerine getiren A.B. 16 cm.'lik soda şişesini M.B.'nin makatına soktu. Daha sonra makatta sıkışan soda şişesi çıkarılamadı. Fenalaşan M.B., eşi tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan M.B., Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemede soda şişesinin içerde oldukça ilerlediği ve operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı. Operasyona alınan M.B., yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastane yetkililerinin olayı emniyet güçlerine bildirmesi sonarsında yapılan araştırmada olayın cinsel fantezi olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.
ohaoldumsmile
yav bunasıl fantaziymişTarsus'ta 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.
M.B. (37) isimli şahıs, akşam saatlerinde evde karısı A.B. (32) ile cinsel birlikteliği sırasında, balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi. Bu isteği yerine getiren A.B. 16 cm.'lik soda şişesini M.B.'nin makatına soktu. Daha sonra makatta sıkışan soda şişesi çıkarılamadı. Fenalaşan M.B., eşi tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan M.B., Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemede soda şişesinin içerde oldukça ilerlediği ve operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı. Operasyona alınan M.B., yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastane yetkililerinin olayı emniyet güçlerine bildirmesi sonarsında yapılan araştırmada olayın cinsel fantezi olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.
ohaoldumsmile
arkadaşları çiçek yollamış adama:jeyyar::jeyyar::roflol:
arkadaşlar sinpacın dedi site hangisi ya benim anladıpımda orada halı yokk