- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #67.141
mero sunada cevap verr..sayfa akıcılıgını bi önceki sayfaya gecerek saglıorum nası yapcez bunu ??yani son sayfaya gecmek için son iletiye önceki sayfayı tıklayarak sonra son sayfa diorum
lara nın annesi nasılsın yine sessi<zligi tercih ediosun:1ninca:
vayyy ok yes thanks mucukklavyedeki F5 tuşuna basınca sayfa yenileniyo bebeğimmmolumunekankayizsmile
onun bi adı var bikerem Özgesempatiksalakcinni
vayyy ok yes thanks mucuk
ne zaman ögrendin olim ..özgeeeeeeeeee nbrrrrr???
ahhahahhayytt..kaydirigubbakcemile3kardelen alp cik kardelen alp cik ne yapıyorsun bana söyle yaramazlık yapıyorum annemin canına okuyorum
kardelen alp cik kardelen alp cik büyüdünde ne oldun söyle haydut oldum yaramaz oldum anneme babama kan kusturdumsempatiksalakcinni:bbo:
vereliniortakhahhah sen Laranın annesi olduğunu öğrenirsin de ben adının Özge olduğunu öğrenemez myimsempatiksalakcinni zaten gitmiş kendieri
kardelen alp cik kardelen alp cik ne yapıyorsun bana söyle yaramazlık yapıyorum annemin canına okuyorum
kardelen alp cik kardelen alp cik büyüdünde ne oldun söyle haydut oldum yaramaz oldum anneme babama kan kusturdumsempatiksalakcinni:bbo:
bu bahsettigin pastadan yapcemm ablacık gitmeden
çıkmış bileee...ay halılarım geldi biraz önce pıspırıl olmuşşşşşş buna sewindim...
üzüldügümse emlakcıya parayı kaptrdık ewi biz bulduk parayı geri vermediii..
genede geri veriri sandık ama olsun napalım saglık olsunoh oh iyi günlerde kirlet cnm, ben bu kez sildirdim gelecek ay ben de yıkatmaya göndercem inş.
boşver yaa gönlüne göre bi ev buldun ya, giden o para olsun
ahhahahhayytt..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayıldımmmm, aynen alpcik yerine eymen kelimesini ekleyerek katılıyorum bu şarkıya
meral düzelmedi..en büyük yaptım olmadı..hala miniçik
biz geldik...çok şükür şimdi iyiyiz...ama çok ağladı bu kez yavrummm
6900de kaldık bu ay sadece 400 gr almış oldu...bu ara az alan bebeklerimiz çok ,normal galiba!!!ama canım sıkılmadı değil...boyu 63 cm olmuş...Allah sağlık versin gerisi boş...
Burcu canım geçmiş olsun Doruk'a...:Saruboceq: Allah'a emanetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?