- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #67.821
Canım bildiğim kadarı ile toplam kilosundan ziyade aylık gelişimi önemli sanırım.
Düzenli kilo alıyorsa hiç takılma bence...
Valla ben hiç aklımdan çıkarmıyorum :)
Sanırım üst üste geldi biraz, bi yandan stres sinir, diğer yandan Doruk'un az az emmesi derken azaldı işte...
Perşembe günkü kontrolde mama yolları görünecek sanırım bize...
Dene tabi Ebrucum, ne kaybedersin..
İnşallah gürül gürül gelir sütün...
Aaa evet orası da var...
Özlenmez mi canım ya, Allah sabır versin valla...
Ben bile özlüyorum eskisi kadar sık gidemediğim için...
Ohhh, maaşallah Emirhan'a...
Gözün aydın canım, toparlamış bak...
Ben de sadece Devit veriyorum.
yaw ayına göre herşeyi yapıyor hareketli dr normal diyor kg anneyiz ya herşeyden nem kapıyoruz kocam geçen diyorki kız benide kendin gibi yapıcan endişeli kaygılı sresle cebbelleşen biri olam yolunda az kaldı diyor o çok sakin ve prtaik zekalı:))))
]
gürül gürül gelmesi hayal ancak acıkcıkta olsa bana yeter..
ya şırınga işe yaradı ben emirhana ek besinlerini önce kaşıkla sonra kalanı sırıngayla veriyorum...ek besinleri 100-120 gr arası yediriyorum böylelikle...yoksa yemiyor...
canım kan ilacını zayıf bebeklere ver,iyorlar benimde büyük oğlan 2770 dopğdu banada verdiler onda..kilo alması gelişmesi için takviye ediyorlar....
yaw işte ne bir kan sayımı ne bir deger bakımı direk verdi bunu bende bunda endişeliyim versemmi vermesemmi diye? birde direk dilinden aşır dedi dişleri kahverngi çıkar dedi
Haftanın ilk günaydını benden olsun...
Günaydın herkese,
Bebişlerimiz iyidir inşallah...
Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı... Benim kuzunun gelişimi, hareketliliği, kendisi ile aynı ayda olan bebeklerden öndeymiş... Boyu 65 cm olmuş, 3 haftada 3,5 cm uzamış yani... Fakaaaat, 3 haftada sadece 210 gr almış. Çok canım sıkıldı, sadece anne sütünde ısrar etmemem lazım sanırım.
Yine de doktorumuz emzirme düzenini değiştirerek 5 gün daha süre verdi. Narkoz aldığı için iştahsız olabilirmiş, biraz daha deneyelim dedi. Şimdi gündüz 2 saatte bir biberon verilecek, gece de 3 saatte bir emzirilecek. Uyusa bile uyandırıp emziriyorum, bakalım ne olacak?
Bu arada hiç bir açlık belirtisi yok kuzuda, gayet huzurlu, oynuyor, çığlıklar atıyor, düzenli uyuyor, anlamadım gitti...
kızlar selam ben bugün kürtaja gittim biliyorsunuz içim kan ağlaya ağlaya ama ilginç dr un muayenehanesindeyken kanamam başladı usg ye koydu zaten kese bozulmuş dedi yani aldırmasaymışım da düşüyormuş yine de kürtaj etti tabii zaten 5 haftalıkmış kalp atımı v.s zaten yoktu bu biraz benii rahatlattı sanki
kızlar selam ben bugün kürtaja gittim biliyorsunuz içim kan ağlaya ağlaya ama ilginç dr un muayenehanesindeyken kanamam başladı usg ye koydu zaten kese bozulmuş dedi yani aldırmasaymışım da düşüyormuş yine de kürtaj etti tabii zaten 5 haftalıkmış kalp atımı v.s zaten yoktu bu biraz benii rahatlattı sanki
az evvel bebelactan kargo geldi...1 tahıl maması,1 kitapçık,bide önlük....kaydirigubbakcemile2
evet canım regl olmuştum ben haziran dacanım gecm,ş olsun üzülme yenidogum yapmıs bayanların bir çogunun basına gelebiliyor bu durum,regl olmusmuydun dogum sonrası ? bende korunmayanlardanım(((((((( hiç regl olmadım arada test yapıyorum kendime
evet canım inan bir nebze hafifledimcanım geçmiş olsun...böyle olmuş olması rahatlatmıştır seni...birçok kadının başına geliyor bu...
.
ebrucum evinde güle güle otur canım
selinius geçmiş olsun canım...biraz rahatlamısındır....aman dikkat bidaha....
aa ne güzel...güle güle kullanın...
üye olmak yetiyo mu bu mamaların gelmesi için??teşekkürleropuyorumnanaktan
al benden de o kadar. bugün ben de kontroldeydim. 1 ayda sadece 500gr. almış. azar azar mama verdiğim halde. gündüz beni emmiyor. gece 9-12-2-4-6-7 de emziriyorum. benimkinde de açlık belirtisi yok.anlamadım gitti. bebelac veriyordum sma gold alacağım. bu kızın çirozluğu beni öldürecek....mafoldumben
Aşımızı olduk bacaklarımı<z şişti calpol werdim sürekli mızmız emmek istio deli gibi gece napcaz bakalım. siz ne alemdesiniz aşıcılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?