- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #113.321
esin adli tatili de bekliyecekseniz eserle ilgili doğru bir karar verip vermediğini anlamış olursun, bu süre zarfında cemy ile nekadar ilgilendiği yada sana karşı tavırları ne olacak ona göre netleşmiş olur vicdanında, bence artık bunlara takılma, sen doğru olanı yapıyosun herkes hakettiği gibi yaşar bunu unutma, sen en iyilerini hakettiğin için yapıyorsun bunu, bakalım eser neyi hakediyor.valla eser konusunda haklısınız ama bende duygularımın karmaşık ve yoğun olduğu bir dönemden geçtiğimden verdiğim karrların ne kadar sağlıklı lduğuna güvenemiyorum umarım en doğrusunu yapıyorumdur kuzu için
kahvaltıda verilenler için ben sadece hafta sonları yedirebiliyorum ama genelde ayrı ayrı olmak üzere gün aşırı bir yumurta (yaz olduğu için) haşlama olursa yanında hergün değişik bir peynir yada peynirliomlet ki en çok bunu seviyo salatalık domates eğer isterse birkaç zeytin tam tahıllı ekmek bazen değişikli olsun diye mısır gevreği kuru üzüm ve kayısı süt hiç iştahı yoksa simit içine sürülmüş peynir onuda yemiyosa son çare tost
yaw kızlar mert bir haftadır sinirlenince kafasını duvara vuruyo nerden öğrendi niye yapıyo hiç bilmiyorum yani, hiç tepki vermiyorum şimdilik ama endişeleniyorum:18:
seninki sinirlenince yapıyormuş en azından benimkini neden yaptığı bei diil gidip gidip duvara kaıya bana kafa atıyo sonrada gülüyo canı da acımalı çünkü benimki acıyo ama o hiç oralı olmuyo ne yapacağımı ise hiç bilmiyorum sadece canımın acıdığını anlatıp duruyorum anlıyo mu orası meçhul
yaw kızlar mert bir haftadır sinirlenince kafasını duvara vuruyo nerden öğrendi niye yapıyo hiç bilmiyorum yani, hiç tepki vermiyorum şimdilik ama endişeleniyorum:18:
Sessiz kalmak deyince aklıma geldi, anlatayım da gülün :)
Şimdi ben anneme kv'ye falan Doruk düştüğü zaman tepki göstermeyin diye tembihliyorum ya... bunlar tepki göstermemeyi ah vah diye bağırmamaktan ibaret sanıyorlar. Doruk düşünce, ikisi birden ayağa fırlıyor, alkışlıyorlar, kv bazen ıslık çalıyor, annem şarkı söylüyor, bir bando mızıka getirmedikleri kalıyor! Böyle yaparak düşme karşısında tepki göstermemiş oluyorlar, vallahi de billahi de çıldırıciim, kv manyak, anam kv'den daha manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?