Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yine geldikkk. gülencim hoşgeldin. selkiecimgeçmiş olsun tatlım. snowhitequeen gözün aydın canım.bir kızımız daha oldu.
şerifeemre canım hemen üzme kendini.inşaallah birşey yoktur bebeğinde.ben yaptırmadım ki yardım etmeye çalışayım.ağlama lütfen bak bebeğide etkilersin.sakin olmaya çalış canım.
yine geldikkk. gülencim hoşgeldin. selkiecimgeçmiş olsun tatlım. snowhitequeen gözün aydın canım.bir kızımız daha oldu.
şerifeemre canım hemen üzme kendini.inşaallah birşey yoktur bebeğinde.ben yaptırmadım ki yardım etmeye çalışayım.ağlama lütfen bak bebeğide etkilersin.sakin olmaya çalış canım.
tüü allah seni emi hiç birimizden habarın yok bacım yaw...
ebeeet kıs çıktı...
canlarım ben kaçar accıkta çalışıp çıkayım..annem evde temizlik ve yemek yapıyo bu gün çok rahatım bi duş alıp yatıcam...
Türlü katakullilerle dün doktora gittim bebeğin cinsiyetini öğrenmek için meraktan çatlıyodum ya..
Evet anneler hissediyomuş..
Büyük ihtimalle bi kızım olcakmış kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Türlü katakullilerle dün doktora gittim bebeğin cinsiyetini öğrenmek için meraktan çatlıyodum ya..
12 - 17 ) 119 48
(13 - 17 ) 147 59
(14 - 33 ) 223 95
(15 - 17 ) 429 132
(16 - 70 ) 758 292
(17 - 111) 514 303
(18 - 135 ) 1690 522
(19 - 324) 4310 1061
(20 - 185 ) 3279 1287
(21 - 506 ) 4660 2034
(22 - 540) 10.000 2637
İkili testin normal değerleri lütfen bir yerlerde bulundurun bu listeyi...
Parantez içinde olanlar gebelik hafta diğerleri ise üst limit ve alt limit değerleri
İnşallah bu değerlere göre sağlıklı gebeliğimiz olur....
bir dip not daha ;
hCG'nin fonksiyonu nedir?
hCG'nin temel görevi plasenta tam anlamıyla fonksiyonel hale gelip hormon üretimine başlayana kadar yumurtalıklardan progesteron hormonu üretiminin devam etmesini sağlamaktır. Progesteronun görevi gebeliğin yerleştiği zar tabakası olan endometriumu desteklemek ve gebeliğin düşükle sonuçlanmasına engel olmaktır.
Ayrıca erkek bebekte testis gelişimini ve erkeklik hormonu yapımını uyarır.
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
Listede 86 anne adayı var. Bunlar: 19 erkek, 4 kız.
Yanılmıyorsam benimki gibi kesin olmayan erkekler de var. Az önce eşim dedi ki 2010 yılında bayan nüfusu erkek nüfusundan fazla olacakmış. Kızlar atağa geçti. 43'e 43 olsun da beşik kertmesi yapalım...
ben ümraniye tantavideyim...okul iyi,öğrenlerde iyi,güler yüzlüler ve sıçaklar,ama pahalı dediğim gibi,aman güzel eğitim alsında ne yapayım..ben işte şeye kızdım madem alışveriş olayı var neden söylemiyorlar telefonda,yani ben tesadüf almıştım yanıma o kadar para,bebek için bişeyler alırım demiştim ama almadım bişey!iyikide almamışım bişey,yoksa alamazdım kitapları ben kredi kartıda kullanmıyorum...
sen ne zaman çalıştın orda?