2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HEPATİT EFTEL gözünüzaydın ann,işler bebişleri görmüşssünüz masallah ..hepatit bebek dönmedigiiçinmis sezeryan??ASİNAZ KUJU benim belmde cok agrıyo kızlar ayakta kalmıorum yemek yapamadım walla ewin işinimi yapimm yemekmi yetiştremiorm artık ayy agır vasıta olduk..EBRU cum neoldu anlamadım sezeryanamı karar verildi yoksa??ayy bi bulasık yıkayıp geldm doldrmusunuz..kızlar dün sobamıza odun kömür aldık dayım dan yabancı degil yani..esim hepsini 3.kata tasıdı yerleştrdi en sonuncuyu cıkardı kapı önünde bide baktım surat kirec gibi tansiyon düşmüş ..bi korktumm hemen yatrdım sekerli su tuzlu ayran derken kendnbe geldi biraz cok üzüldüm ama kıssıma da diomki bak yavrumm babamız bizim için neler yapıyo:çok üzgünüm:

teşekkürler ebrucumm:))
evet ters olduğu için sezaryen %90 ..bu saatten sonra cok zor dönmesi dedi dr .
ben de alıştırmaya calışıyorum kendimi..kafası tam midemin altında canımm yeri de dar garibimin..

merhabalar herkese;
SİNANNURAY; Başın sağolsun canım Söylyeyecek bisey bulamıyorum Rabbim korusun sizleri...
ASİNAZ;Geçmiş olsun dikkat et kendine karda çok dolştın acaba üşüttün mü yoksa bebeğin miğdene baskımı yaptı? Benim durumum gibi devam ederse doktora git mutlaka benim kusmalarım bile gece oluyordu biliyorsun
SELKİE,GÜLENCİM;Maşallah evler tertemiz olmaya başlamış
LAVINEBRU;Gözün aydın teyze oluyormussun rabbim tüm isteyenlere versin
DiİLA ; Verdiğin bilgilere aynen katılıyorum canım sağol teşekkürler
BOSNA;İlk günün evde nasıl geçti?Raporunu almaya gidecektin sanırım ne oldu?
MUTLU03;Gözün aydın bebeğine maşallah az kaldı seninde yaaaa
SİNEMAY;Kontrolün nezaman senin bir sorunun yoktur umarrım?
BİRNOKTA; Daha hafta küçük kasılma yada sancılar için erken gibi geliyor bana ama ağrıların çok olursa ihmal etme doktora git mutlakaaaa

Bizde iyiyiz kızımda iyi çok şükür dün ve bugün dinlendim evde hep hiç bir iş yapmadım çamaşır asma dışında ve yemek dışında Cmrt günü HACIŞAKİR GRANÜL sabun aldım kıyafetleri yıkamak için siz nasıl yaptını makinede mi elde mi?Bana bilgi verir misiniz?
Şimdi yemek yiyeceğiz
Aksam görüşürüz yine
Herkese sevgiler
sagol canım benim ..pancu ben makineye attım elde ugrasma ya 30 derece kısa yıkama programına at gitsin..ben dalin aldım sıvı deterjan..su anlık iyi kokusu güzel ama bakalım lekeleri cıkartıcakmı??

merhabalar herkese;
SıNANNURAY; Başın sağolsun canım Söylyeyecek bisey bulamıyorum Rabbim korusun sizleri...
ASıNAZ;Geçmiş olsun dikkat et kendine karda çok dolştın acaba üşüttün mü yoksa bebeğin miğdene baskımı yaptı? Benim durumum gibi devam ederse doktora git mutlaka benim kusmalarım bile gece oluyordu biliyorsun
SELKıE,GÜLENCıM;Maşallah evler tertemiz olmaya başlamış
LAVINEBRU;Gözün aydın teyze oluyormussun rabbim tüm isteyenlere versin
DiıLA ; Verdiğin bilgilere aynen katılıyorum canım sağol teşekkürler
BOSNA;ılk günün evde nasıl geçti?Raporunu almaya gidecektin sanırım ne oldu?
MUTLU03;Gözün aydın bebeğine maşallah az kaldı seninde yaaaa
SıNEMAY;Kontrolün nezaman senin bir sorunun yoktur umarrım?
BıRNOKTA; Daha hafta küçük kasılma yada sancılar için erken gibi geliyor bana ama ağrıların çok olursa ihmal etme doktora git mutlakaaaa

Bizde iyiyiz kızımda iyi çok şükür dün ve bugün dinlendim evde hep hiç bir iş yapmadım çamaşır asma dışında ve yemek dışında Cmrt günü HACIŞAKıR GRANÜL sabun aldım kıyafetleri yıkamak için siz nasıl yaptını makinede mi elde mi?Bana bilgi verir misiniz?
Şimdi yemek yiyeceğiz
Aksam görüşürüz yine
Herkese sevgiler

doğuruverirsem ev temiz olsun dedim.... :))
EFTEL,JALE,HEPATıT maşallah bebeklerinize kızlar.
GÜLENCıM geçmiş olsun canım.kötü olmuş hastalanman.

ebrucucum bana doktorum bu aletler eksik gösteriyor falan dedi bu gittiğimde.bence riske atma canım 4 kilo bir bebeği doğurmak senin için daha fazla dikiş daha fazla yırtık ve deforme demek.ikiniz içinde zor olur eminim.birde normal başlayıp sezeryana döndüğünü düşün iki kere canın yanacak bu defa.ayrıca bak senin doğumun zor olmuş mesela omzun çıkmış.kemiğindede kayma var zaten.bence sezeryan sözkonusu olursa reddetme derim.tabii karar senin yinede sen bilirsin canım benim.

git kal tabii kayınvalidende aranızda iyi nasılsa senin için kolaylık olur güzelim yorulmazsın son dönemlerin sakin ve dinlenerek geçer.

evet canım bence de korkuyorlardır:))
bende tombiş doğanlardanım..4.5 kilo kadar:) annem harap olmuş ama paramparca ..
sana da o yüzden kastırma dedim..cıkartabileceğimiz kilo bi yere kadar..bak omzun catlamış ne zor olmuştur annene..sen de ufacık daha..eskiden yaptırıyorlarmış tamam ama zor oluyormuşş..ben de normal olsun cok istedim diyette işe yaradı kilosu da kontrol altında bu sefer de ters:))
hayırlısıyla sağlıklı olsunlar biz de sağlıklı olalım gerisi boşş
sezaryen olucak olursan kullan bunu derim:))6 ay kadar tam iyileşme mesela ben öyle yaparım heralde :jeyyar:

öylemi diyorsunuz kızlar ya!annmdede çok dikiş olmuş,zaten kadın minyon yapılı buna rağmen normal doğurmuş beni...
HEPATıT EFTEL gözünüzaydın ann,işler bebişleri görmüşssünüz masallah ..hepatit bebek dönmedigiiçinmis sezeryan??ASıNAZ KUJU benim belmde cok agrıyo kızlar ayakta kalmıorum yemek yapamadım walla ewin işinimi yapimm yemekmi yetiştremiorm artık ayy agır vasıta olduk..EBRU cum neoldu anlamadım sezeryanamı karar verildi yoksa??ayy bi bulasık yıkayıp geldm doldrmusunuz..kızlar dün sobamıza odun kömür aldık dayım dan yabancı degil yani..esim hepsini 3.kata tasıdı yerleştrdi en sonuncuyu cıkardı kapı önünde bide baktım surat kirec gibi tansiyon düşmüş ..bi korktumm hemen yatrdım sekerli su tuzlu ayran derken kendnbe geldi biraz cok üzüldüm ama kıssıma da diomki bak yavrumm babamız bizim için neler yapıyo:çok üzgünüm:

yok sezeryana dönmedimde...4000 gr mı geçersesezeryan demişti dr...bende diyorumki açaba ne kadar yanılma payı vardır bu ultrason aletlerinin...?4000 gr dediği bebek gelirse 3250 fLAN BENDE 4000 DıYE YOK TERE SEZERYAN OLMAK DURUMUNDA KALIRSAM DıYE ENDıŞE EDıYORDUM...

bu arada kızlar dr mi aradım....200-300 gr falan yanılıyormuş onun cihazı genelde...başka bişeyi bahane ederek aradım bunuda sordum arada...:))

hahahahyyytt ben geldiimmmkaydirigubbakcemile2
rötarlı olarak doktorumuza gittik bu defa şükürki 20dk nstde kaldık 1 sancım çıktı 45,50lerdeakannehir alttan muayene yedik yine açılmada artış yok 1cm halen fakat zarımız %20incelmiş bu da normalmiş haftaya salı tekrar gideceğiz salıya kadar doğurmazsın en azından dedi.. gelelim bebişe bizim çiroz 1 haftada 400gr almış:nazar: we 2750ye ulaşmış:dance: dr süpersin dedi aynen bu şekil dewam et dedi 3,5a yakın doğururusun dedi ohh be rahatladım boyumuzda 50cm olmuş 2 cm uzamışız 1 haftada:nazar: inşallah böle dewam eder keyfim yerine geldi walla:icecream:

rötarlı olarak doktorumuza gittik bu defa şükürki 20dk nstde kaldık 1 sancım çıktı 45,50lerdeakannehir alttan muayene yedik yine açılmada artış yok 1cm halen fakat zarımız %20incelmiş bu da normalmiş haftaya salı tekrar gideceğiz salıya kadar doğurmazsın en azından dedi.. gelelim bebişe bizim çiroz 1 haftada 400gr almış:nazar: we 2750ye ulaşmış:dance: dr süpersin dedi aynen bu şekil dewam et dedi 3,5a yakın doğururusun dedi ohh be rahatladım boyumuzda 50cm olmuş 2 cm uzamışız 1 haftada:nazar: inşallah böle dewam eder keyfim yerine geldi walla:icecream:

hoşgeldin hasret:))
maşallah maşallah :nazar:kaşıyın kızın da sen de totolarınızı:))

EBRU bence doktorunla karar ver o daha iyi bilir hem 2.dogumlarda acılmanın daha fazla oldugunu dogumun daha rahat oldugunu duymuştum bu konu karıosık biraz cünki kilosu düşük denip kilolu dogan var kilosu yuksek söylenip zayıf dogan var hata payı oluyo doktorunla karar wer canım..saglıkl agelsinde

maşallah..çok güzel bakmışsın kızına bu sefer aferin sana....:nazar:

bacımm masallahhh:nazar:

EBRU bence doktorunla karar ver o daha iyi bilir hem 2.dogumlarda acılmanın daha fazla oldugunu dogumun daha rahat oldugunu duymuştum bu konu karıosık biraz cünki kilosu düşük denip kilolu dogan var kilosu yuksek söylenip zayıf dogan var hata payı oluyo doktorunla karar wer canım..saglıkl agelsinde

evet canım eğer cumartesiye kadar doğurmazsam son kez bi dr ile konuşurum..yarında başka bir dr ye daha gideceğim..farklı bir makinada daha bakalım bi kilosuna..bakalım o yarınki dr ne diyecek...bazen yanılma çok fazla olabiliyormuş çünkü.....burda bi konuda okudum bu gün...

iyi akşamlarrr:)),
ben geldim biraz zorlu oldu ama:)) misafir eşim derken fırtına ve yağmurdan elektrikler yoktu sabahtan beri yeni geldi..dondum valla umarım hastalanmamm
nasılsınız kızlar herkes iyi umarım
dr a gittik bugün şükür herşey yolunda oğlumun ters durması dışında dr kendini sezareyene hazırla dedi..
2800-900 civarı olmuş sıpam
sanırım 1-2 mart gibi alıcak dr dönmesinden ümidi kestik..sağlıkla doğsunda ..
yüzünüde göstermedi süpriz yapacak :))
hadi gözün aydın canım o hiç belli olmaz bebek üstteyken son ana kadar dönme olasılığı war ama baş aşağıysa bu haftadan sonra artık yukarı dönme ihtimali az.. bnce 1 hafta sonra gttiğinde bebişin dönmüş olacaklülülülülülü gıcıklık diilmi işte dönecek diom lan döncek işteeelaelaelaelaelae
Sinannuray allah sabır versin.Eskiyi okuyordum..Az önce gördüm, çok üzüldüm..Allahım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.
nolmuş sinannuraya o doğum yapmamışmıydı zaten? geçmişe çok uzayamadım bi anlatsanıza ne war öenmli banayasakkelime.....

ulenn hastayımm dıyomm
kız cırrıklımı oldunkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun bişey yoktur endişe eetme bol sıwı al ishalin dewam ediosa ama doğurma bu gece sakınsempatiksalakcinni
iyi kocakarı tarzında bi kafaya sahip değil neşelidir,eli çabuktur,yaşına göre benden dinç maşşallah,oturup kağıt okey bile oynuyoruz
ne o lan kaynanamı yerleşion yoksa:bbo:
niye kötü mü davranıyordu ya da nasıl biri senin kayınvalide

kızım sen herkesi kendi kaynanan gibi snıyosun bize iyi olanı düşmedi henüz yani ben görmedim:1no2:

hadi gözün aydın canım o hiç belli olmaz bebek üstteyken son ana kadar dönme olasılığı war ama baş aşağıysa bu haftadan sonra artık yukarı dönme ihtimali az.. bnce 1 hafta sonra gttiğinde bebişin dönmüş olacaklülülülülülü gıcıklık diilmi işte dönecek diom lan döncek işteeelaelaelaelaelae

nolmuş sinannuraya o doğum yapmamışmıydı zaten? geçmişe çok uzayamadım bi anlatsanıza ne war öenmli banayasakkelime.....

kız cırrıklımı oldunkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun bişey yoktur endişe eetme bol sıwı al ishalin dewam ediosa ama doğurma bu gece sakınsempatiksalakcinni

ne o lan kaynanamı yerleşion yoksa:bbo:

kızım sen herkesi kendi kaynanan gibi snıyosun bize iyi olanı düşmedi henüz yani ben görmedim:1no2:

sinannuray bebeğini kaybetmiş canım...3 gün yaşamış sadece yavrucak!

hepatit ve eftel sizlerinde bebelerine maşallah :nazar:

pancubenciğim ben makinede 20 dk. lık kısa programda yıkadım dalinin sıvı deterjanı ile miss gibi oldular

opuyorumnanaktan

evet canım eğer cumartesiye kadar doğurmazsam son kez bi dr ile konuşurum..yarında başka bir dr ye daha gideceğim..farklı bir makinada daha bakalım bi kilosuna..bakalım o yarınki dr ne diyecek...bazen yanılma çok fazla olabiliyormuş çünkü.....burda bi konuda okudum bu gün...
bencede baska bi dr a git bakalım ne diyecek kilosuna..bide bunları düşünmeye kalmadan cmrtesiye kadar doguruverrmıssın saglıkla ..inbsallah:Saruboceq:..evlede fazla ugrasma enerjini doguma sakla..yerimseniben

bencede baska bi dr a git bakalım ne diyecek kilosuna..bide bunları düşünmeye kalmadan cmrtesiye kadar doguruverrmıssın saglıkla ..inbsallah:Saruboceq:..evlede fazla ugrasma enerjini doguma sakla..yerimseniben

ben elimi bişeye sürmedim ya ,kadın yaptı herşeyi,,,
benim zaten yerimden kıpırdayacak halim yok...işte evin içinde yürüyorum ordan oraya!yarın sabahtan gideyim bencede!

saolun canlarım ewet bu hafta çok yedim gerçekten bnde 73kg olmuşum tabi:utangac: ama olsun napiim artık doğumdan sonra nasılsa fitnessa gidicem weririm nolcek:1closedeyes: cewiz we kara üzüm yedim hergün onun etkisi oldu sanırım bide kocam çok değişik bi karışım hazırladı 3 gece bana yoğurt bal karaüzüm muz değişik başka bişiler falan koca bi tabak yedim hep bakalım bu haftada aynı gidersem 3150 olur ohhh ondan sonrada hay hay buyursun gelsin derim walla:içelim:

ya benim ticker kendince 1 gün atlamış :olmaz: şafağımı kısalttı sempatiksalakcinni
nasıl oluyor ki
guclubacismile
şubatın 28 çektiğine sonradan düşmüştür jetonu belkilülülülülülü
sinannuray bebeğini kaybetmiş canım...3 gün yaşamış sadece yavrucak!

üff hadi yaa üzüldüm listeden silelim bari onu görüp üzülmesin kızcaaazz:1no2:

Back
X