- Konu Sahibi minikcadimm83
- #44.641
Bosna sağ olasın canım sende yorma kendini e mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oturamam valla...
İki gündür çıkmıyorum, içim sıkıldı...
Bugün için hain planlarım var, kocam gelsin de :)
Ben aylar önce kayınvalideme demiştim, hava çok soğuk olmazsa 40 gün olmadan çıkar bi hava alır geliriz diye, bi sohbet arasında...
Kendin çıkarsın, ben bebeği bi yere bırakmam demişti bana akannehir
Merhaba arkadaşlar.a.s.
Nasıl gidiyor bakalım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Çok az zamanınız kaldı bebişlerinize,o mis kokulu yavrularınıza kavuşmak için hepiniz gün sayıyorsunuz.
Ben de bu yola sizinle başlamıştım ama kısmet olmadı.Hatırlayanlar olacaktır,geçtiğimiz ağustos ayında düşük yapmıştım.Bu yüzden sizin şu anda neler hissettiğinizi anlayamam ama hepiniz adına çok ama çok sevindiğimi bilmenizi isterim.
Gelelim sebeb-i ziyaretime :)
Bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.:lepi::lepi:
BU dördüncü hamileliğim,inşallah bu sefer tamamına erdirir Allahım.
Kızlar ne olur benim için dua edin,
Allah hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin...AAMİİİİNNN.
Merhaba Kızlar
Fazla geçmişi okuyamadım.
HİJYEN cim dikkatli ol artık.kendini yorma hep yat dinlen lütfen.
HASRET:alemsin canım ya.. rüyaların bile hoş kızım ya.Hayırolsun nediyelim artık:)
Arkadaşlar ben biraz kötüyüm.evde internet olmadığı için size yazamadım hiç.
Pazartesi gecesi hastanelik oldum ben.sormayın.çok korktum.
Eşim annemlere braktı beni abimle mağzaları kontrol edip eve kapattırıp geleceklerdi.Saat 18:07 sol tarafımdan bi ağrı başladı. yattığım yerde dönemez kalkamaz oldum.acaba kasılma deyip magnezyumumu içtim.ama azalıp artan kesilip başlayanbi ağrı değildi. çok canım yandı.tamm 55 dakikak sürdü.eşimi aradık çünkü artık ağlamaya başladımdı.geldi hemen doktorumu aradı. tarif ettirdi sancımı.minoset içsin demiş.ama benim seslerimi duyuncada yok olmaz siz hastanetye gidin bende bişi olurs gelicem şimdi ameliyata giricem dedi. minoset yolda ağrımı kesti sayılır. hastaneye hbr vermiş doktorum zaten hemen acilden karşılayıp beni biodaya çıkardılar. nst ye bağladılar .sancı yoktu.iraar tahlili yapıldı. belkide minoset ağrınızı aldı dediler.tahlilimde iltihap çıktı.doktorum gelemedi ama hem beni hem hastaneyi sürekli arayıp kontrol etti .dediki evnize dönün.bunlar artık normal şeyler dedi.verdiğim ilaçları kullann dedi.buzkopan ve antibiyotik verdi.canlarım eve geldim merdiven çıkınca yine oldum.kıvrandım nasıl anlatamam.eşimle ilaçları almayı unutmuştuk.çıkıp ilaçları aldı geldi. kıyamam hemde o havada.( çatalcada kar var yine kızlar hemde çokkk )içtim rahatladım.ertesi gün işe gelmedim. doktorum aradı merdiven inip binince oldu tekrar eve dönünce dedim.şimdi ultrason çektircez bakalım. bana dediki bu ağrı kum yada taş dökmeye benziyor dedi.
Ki duymuşunuzdur bu çok can yakan bişi.Şimdi korkuyom doğuma kadar bişi olmasın neolur diye.O an kendi canım hiç aklımd değildi. bebeğime bişi olmasın dedim dua ettim hep .Bana bu güzel duygu hamileliği yaşattın yarabbim ne olur anneliği kucağıma almayı onu sağlıklı görmeyi de kısmet et diye hep yalvardım.
E bu arada kızlar ;ben pazartesi eve girerken bişi yoktu aman bi çıktım heryer kar olmuş.dediki eh kızım ayça karlı havaları hiç kaçırma.Çünkü biz ayçaya nezaman alışverişe çıksak kar yağdı .odası gelirken kar yağdı. boya yapılırken kar yağdı.doktor randevularımız ep gecikti kardan. kızım karlı havada mı gelecek ne.:))))))))))
Bosna sağ olasın canım sende yorma kendini e mi ?
allah allah ondan izinmi alaçaksın bebğini çıkarmak için...dr ye gidecek kontrole o zamandamı salmayaçakmış dışarı...?
apartmanda kavga var eyvahedigeldismile
evet canım gerçekten ilginç bir rüyaydı benimki...Merhaba arkadaşlarım,
HİJYENİM, çok şükür iyiymişsin, çok çok geçmiş olsun...
Napıcaz bu aceleci mart sıpalarıyla bilmiyorum.
Umarım durması gerektiği kadar durur minik oğlun.
Aman yorma kendini...
KIZILCIK, yeniden hamile olmana çok sevindim.
Allah bu defa hayırlısıyla, sağlıkla tamamına erdirsin...
HİLOS çok geçmiş olsun sana da...
BEKNUR, rüyan enteresanmış cidden, hayırdır inşallah :)
2 gecedir hiç uyumuyorum ben, hem midem çok kötü, hem de biraz huzursuzum nedense...
Evde olunca da oturmak zor oluyormuş, bir sürü iş yaptım sabahtan beri...
Oğlum hiç kıpırdamadı bu arada...
Sonra bilgisayarı açtım, geçmişi okudum, yine tık yok...
Hamile kaldığımdan beri sık sık dinlediğim bir cd var, onu çalmaya başladım, bizimki de içerde eşlik etmeye başladı.
Sıpa müzik dinleyip dans ediyor şu an :))
valla sende deseydin ben nereye sıpam orayaaaaa :)Ben de oturamam valla...
İki gündür çıkmıyorum, içim sıkıldı...
Bugün için hain planlarım var, kocam gelsin de :)
Ben aylar önce kayınvalideme demiştim, hava çok soğuk olmazsa 40 gün olmadan çıkar bi hava alır geliriz diye, bi sohbet arasında...
Kendin çıkarsın, ben bebeği bi yere bırakmam demişti bana akannehir
zaten dediğin gibi birkaç hafta misafir furyası olur onlarla uğraşmaktan vaktin nası geçtiğini anlamassın...bende öle sonra çıkarım kimse beni evde tutamaz vallahaaaa...heheheh!gacı bakıyorum çok tecrübelisin bu konuda...sen arada yapıyon galiba...kaydirigubbakcemile3ulan ben oray göremiyom bile nasıl sokacam....?:))))))))))
ay ne mecetalı,,zaten canım sıkkın,keşke rda olsam..anlatsana kız kim kavga ediyor...?bayılırım ben kavga izlemeye...sempatiksalakcinni
neyseki enim annem bile 40 beklememiş,öyle bir beklenti yok şüükür...ama yinede lk bir kaç hafta çıkamam,tam iyileşmeden...kaynanam kırk konusunda ısrarcıdır biraz..onuda kim dinlerki,,zaten burda olmayacak....
Yok canım yormuyorum, yoramıyorum daha doğrusu...
10 dakika iş yapıp sonra top gibi yuvarlanıyorum koltuğa, yatağa...
Karnım aşağı çekiyor resmen beni, düşürecekmişim gibi geliyor :))
Ah be canım, onun o kadar kafası çalışsa daha ne isterim ki ben :)
heheheh!gacı bakıyorum çok tecrübelisin bu konuda...sen arada yapıyon galiba...kaydirigubbakcemile3ulan ben oray göremiyom bile nasıl sokacam....?:))))))))))
ay ne mecetalı,,zaten canım sıkkın,keşke rda olsam..anlatsana kız kim kavga ediyor...?bayılırım ben kavga izlemeye...sempatiksalakcinni
neyseki enim annem bile 40 beklememiş,öyle bir beklenti yok şüükür...ama yinede lk bir kaç hafta çıkamam,tam iyileşmeden...kaynanam kırk konusunda ısrarcıdır biraz..onuda kim dinlerki,,zaten burda olmayacak....
valla sende deseydin ben nereye sıpam orayaaaaa :)
sen istediğinde değil ben istediğimde sana bırakırım deseydin (desemde denilmez tabii bende diyemem )
zaten dediğin gibi birkaç hafta misafir furyası olur onlarla uğraşmaktan vaktin nası geçtiğini anlamassın...bende öle sonra çıkarım kimse beni evde tutamaz vallahaaaa...
daha yarıkırk uçurmaya gitçessssboshayallersmile
yok be ne bakcam ama her gittiğimde ebeler parmakladıı için öğrendim, sordum bi de böle olduunu sölediler, ama sen deneme tabii dedilerlmaz:
evet canım gerçekten ilginç bir rüyaydı benimki...
bu arada benimkide dün tık yoktu..sonra yedim danette pudingi başladı oynamaya..şimdi maşallahı var hiiç durmuyooo...demekki günü gününü tutmuyo bunların..
valla sende deseydin ben nereye sıpam orayaaaaa :)
sen istediğinde değil ben istediğimde sana bırakırım deseydin (desemde denilmez tabii bende diyemem )
zaten dediğin gibi birkaç hafta misafir furyası olur onlarla uğraşmaktan vaktin nası geçtiğini anlamassın...bende öle sonra çıkarım kimse beni evde tutamaz vallahaaaa...
daha yarıkırk uçurmaya gitçessssboshayallersmile
:))))))))))))))
sende dinlicenmi onu,,ben kendimden zeki bulmadığım insanları hiç dinlemem.. :))
bende ne zamandır hiçbiyere çıkmadım en son geçen ay eminönüne gitmiştik okadar sonra yağmur kar derken hiçbiryere gidemedik çok sıkılıyorum bitek haftasonları anneme götürüyo eşim okadar bi evden çıkıp başka eve giriyorum yani bide hastane başka bişey yok şöyle çıkıp bi hava alayım diyeceğim biryerde değil burası ben nasıl hain planlar yapsamda biyerlere gitsek gerçi sinemaya gidicez şu recep ivedik gelsinde
Ben de hurma yedim az önce, iyice kudurdu bıdık...
Artık yerleri de daraldı ya, ara sıra dinlenmeye ihtiyaçları oluyordur :)
Ben ona cevap vermem genelde, domuz gibi bakıp bildiğimi okurum...
Daha tarih yazmıyor benim onu dinlediğimi...
Dediği doğru bile olsa, inadımdan yapmam ki :)))
ya bu tabiii söylenir de hani böle çok çirkef hakeden kaynanalara söylenir mesela seninki %100 hakediyo...Az bile seninkine...ben diyemem çünkü kadından bi zarar görmedim Allah için...Belki gıcık oluyorum arada (oda bebişi bakmak istememesinden dolayı) ama bana hiç kırıcı konuşmadı bgne kadar...ben derim valla,biraz edepsizmiyim ne?birde senmi doğurdunki karışıyorsun?diye eklerim üstüne....
kırk falşan uçurmam ben ...gezecem ben bebişimi alıp çarşı pazar....
aslında doğumdan sonra düşünüyorum eşimin tarafından elenlere kapıyı açmasammı?ben evde yokum misali.... :)))))))))
Merhaba arkadaşlar.a.s.
Nasıl gidiyor bakalım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Çok az zamanınız kaldı bebişlerinize,o mis kokulu yavrularınıza kavuşmak için hepiniz gün sayıyorsunuz.
Ben de bu yola sizinle başlamıştım ama kısmet olmadı.Hatırlayanlar olacaktır,geçtiğimiz ağustos ayında düşük yapmıştım.Bu yüzden sizin şu anda neler hissettiğinizi anlayamam ama hepiniz adına çok ama çok sevindiğimi bilmenizi isterim.
Gelelim sebeb-i ziyaretime :)
Bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.:lepi::lepi:
BU dördüncü hamileliğim,inşallah bu sefer tamamına erdirir Allahım.
Kızlar ne olur benim için dua edin,
Allah hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin...AAMİİİİNNN.
günaydınnnn....
çalışmak hakkaten artık iyice zorlaşıyor ....
bu hafta evimize geçelim ben gider gelirim evden dedim ama hakkaten artık bizim insanalrımız iyice öküzleşmiş ( hani çok afedersiniz ama anlatınca anlayacaksınız sinirimi ... )
sabah otobüse bindim heryer dolu lise öğrencilerinden , orta yaşlı adamalrdn, genç baylardan herkes oturmuş bitanesi kalkıp yer vermiyor hadi kıızım duralım bi köşede tutunup düşmeden durmaya çalışalım derken bu kez muavin tutup demez mi bayan biraz ielrleyin arkalara doğru sıkışalım biraz nasıl sinirlerim zıpladı ddim ielrleyemme felan görmüyormusunuz halimi aptal bu toplu taşıma ilerlemek zorundasınız bayan diyor hala öküz öküz öküz ..... cinlerim tepeme çıktı bi tanesi de hala kalkıp ne yer veriyor nede kimse ulan adam kadının halini görmüyormusun demiyor.... döndüm adama bakın belki anlamıyorusnuz ama be hamileyim bana ait koltuklrda gençler oturuyor ona ses etmiyorsunuz hala dönüp bana birde çekinmeden pişkin pişkin ilerle diyorsunuz dedim adam sadece susutu ve iannırmısınız hala kimse yer vermedi 2 durak sonra okulun önünde otpobüs durdu öğrenciler indide ben öyle oturdum.... nasıl bir mileltiz ben gerçekten anlamıyorum artık..... çok yazık yaa hakkaten....
evet canım ama sebebı ne anlamıyorumkızlarr bazenn anlık makat tarafıda dolgunluk hıssedıyormusunuz
cok gecmıs olsun canım.bende kum doktum ama hıc oyle agrılarım olmadı.Merhaba Kızlar
Fazla geçmişi okuyamadım.
HİJYEN cim dikkatli ol artık.kendini yorma hep yat dinlen lütfen.
HASRET:alemsin canım ya.. rüyaların bile hoş kızım ya.Hayırolsun nediyelim artık:)
Arkadaşlar ben biraz kötüyüm.evde internet olmadığı için size yazamadım hiç.
Pazartesi gecesi hastanelik oldum ben.sormayın.çok korktum.
Eşim annemlere braktı beni abimle mağzaları kontrol edip eve kapattırıp geleceklerdi.Saat 18:07 sol tarafımdan bi ağrı başladı. yattığım yerde dönemez kalkamaz oldum.acaba kasılma deyip magnezyumumu içtim.ama azalıp artan kesilip başlayanbi ağrı değildi. çok canım yandı.tamm 55 dakikak sürdü.eşimi aradık çünkü artık ağlamaya başladımdı.geldi hemen doktorumu aradı. tarif ettirdi sancımı.minoset içsin demiş.ama benim seslerimi duyuncada yok olmaz siz hastanetye gidin bende bişi olurs gelicem şimdi ameliyata giricem dedi. minoset yolda ağrımı kesti sayılır. hastaneye hbr vermiş doktorum zaten hemen acilden karşılayıp beni biodaya çıkardılar. nst ye bağladılar .sancı yoktu.iraar tahlili yapıldı. belkide minoset ağrınızı aldı dediler.tahlilimde iltihap çıktı.doktorum gelemedi ama hem beni hem hastaneyi sürekli arayıp kontrol etti .dediki evnize dönün.bunlar artık normal şeyler dedi.verdiğim ilaçları kullann dedi.buzkopan ve antibiyotik verdi.canlarım eve geldim merdiven çıkınca yine oldum.kıvrandım nasıl anlatamam.eşimle ilaçları almayı unutmuştuk.çıkıp ilaçları aldı geldi. kıyamam hemde o havada.( çatalcada kar var yine kızlar hemde çokkk )içtim rahatladım.ertesi gün işe gelmedim. doktorum aradı merdiven inip binince oldu tekrar eve dönünce dedim.şimdi ultrason çektircez bakalım. bana dediki bu ağrı kum yada taş dökmeye benziyor dedi.
Ki duymuşunuzdur bu çok can yakan bişi.Şimdi korkuyom doğuma kadar bişi olmasın neolur diye.O an kendi canım hiç aklımd değildi. bebeğime bişi olmasın dedim dua ettim hep .Bana bu güzel duygu hamileliği yaşattın yarabbim ne olur anneliği kucağıma almayı onu sağlıklı görmeyi de kısmet et diye hep yalvardım.
E bu arada kızlar ;ben pazartesi eve girerken bişi yoktu aman bi çıktım heryer kar olmuş.dediki eh kızım ayça karlı havaları hiç kaçırma.Çünkü biz ayçaya nezaman alışverişe çıksak kar yağdı .odası gelirken kar yağdı. boya yapılırken kar yağdı.doktor randevularımız ep gecikti kardan. kızım karlı havada mı gelecek ne.:))))))))))
12 iş günüm kaldı kızlarrrr o bile çook geliyooo![]()
bende ne zamandır hiçbiyere çıkmadım en son geçen ay eminönüne gitmiştik okadar sonra yağmur kar derken hiçbiryere gidemedik çok sıkılıyorum bitek haftasonları anneme götürüyo eşim okadar bi evden çıkıp başka eve giriyorum yani bide hastane başka bişey yok şöyle çıkıp bi hava alayım diyeceğim biryerde değil burası ben nasıl hain planlar yapsamda biyerlere gitsek gerçi sinemaya gidicez şu recep ivedik gelsinde
ben derim valla,biraz edepsizmiyim ne?birde senmi doğurdunki karışıyorsun?diye eklerim üstüne....
kırk falşan uçurmam ben ...gezecem ben bebişimi alıp çarşı pazar....
aslında doğumdan sonra düşünüyorum eşimin tarafından elenlere kapıyı açmasammı?ben evde yokum misali.... :)))))))))