• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

badem sen ikiz bebeklerine hamile kaldığında hcg değerin nasıldı brc bana belki ikiz olablir demişti kafam takıldı benim sat 25 mayıstı dün 3392 çıktı hcg değeri ikizimidir ki :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

beta hcg değeri çok yanıltıcı canım..bir arkadaşın değeri 1000 küsürlardaydı..herkes üçüz diyordu..ama tek miş....benim değerim 57 ydi sadece...Ve ben ikizlere hamileydim....

ikiz olabilir de olmayabilir de yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mart anne adayları da var aday adayları da va..Henüz haziran ayı tam bitmediği için kesin sonucu bilemiyor çoğu kimse..Doğal olaraktan...Haziran ayı bitiminde anca belli olur...Her gebelik topiğinin başlangıcında olduğu gibi................

her topicin başlangıcı öyle mi?bizimki öyle değildi de..ondan şaşırdık biz 2009 mart anne adayları..sengözlerimebaksanab

2 tane adayımsı var canım bizde aday adayıyıs.inş.aday olurus.
aminn inş. bizde sizin izinisden gelirisskaydirigubbakcemile4

inşallah canım..inşallah:Saruboceq:

brc1769..............2 temmuz
nilüferşahh.........2 temmuz
desdomona........9 temmuz
kittycat..............13 temmuz
badem..............29 temmuz...
aramıza hoşgeldin desdomona inş.hepimis mart anne adayı olurus..

her topicin başlangıcı öyle mi?bizimki öyle değildi de..ondan şaşırdık biz 2009 mart anne adayları..sengözlerimebaksanab

inşallah canım..inşallah:Saruboceq:

Sizin ki öyle olmayabilir..devir değişti...2009 mazi oldu..2010 böyle..2009 un sonları da böyleydi..sengözlerimebaksanab

O kadar şaşırcak ve abartılacak bir durum yok..Diğer topikleri de inceleyin bir ...:delphin:

bende aksini söylemedim zaten ilk mesajımda da..
o umutları bende yaşadığım için psikolojileri biliyorum..
ama herzamanki gibi gerdiniz ortalığı..neyse..iyi günler..

Back
X