Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sağol canım...popomu takmıyorum bi değişiklik olmadı henüz ama iri olan göğüsler biraz daha büyüdü inşallah çok büyümezler...ben de bu gidişle emzirme dönemi bitince estetik olurum artık taşıyamıyorum bunları :bbo:
benim kide aynı böyle walla 1,60 boy benim walla basenlerde çıktı doğumdan sonra veririz hiç merak etmeyin ee bunlar hep hormonlar yüzünden ama hersey meleklerimiz için
Ayyy canımgeldin miii?? ben sabahtan beri burdaydım bi yandan gelmeni bekliyordum bi yandan da takip etmeye çalışıyodum yazılanları...Canım saolasın iltifatların için :) seninle de tanışmak çok güzeldi sbhta bende yazdım aynılarını arkadaşlara tanıştık dedimkaydirigubbakcemile3...Bu arada ben sonrada ayrıntılı inceledim benim sonuçları 5,65 cm benimki baş ile popo mesafesi..12+2 çıktık bizz usgye göreee...
Ay canım yaa çoraplar için tekrar saolasın..bakıp bakıp güldüm valla çok şirindi..Sen şimdi hangi gün gidicen tekrar? Ha aklımdayken söyliyim eşimle ben, sizi birbirinize çok benzettik eşinleyerimseniben
Ah canım ya ben bu cuma gideceğim, ama cuma günü test sonuçlarına bakmak için randevu almama gerek yokmuş. Bir sonraki randevuyu da gün belirleyeceğiz. Seni haberdar ederim. Sen 1 Ekim de gideceğim demiştin bakarsın yine aynı gün olur. Kısmet artık. Benimde 12+2 görüyor o gün ki sonuçta.
Demek eşimle benziyoruz. Dur bunu hemen eşime haber vereyim ama benimle ortak bir noktası olduğunu düşündüğünü sanmıyorum :)))) Üzüm üzüme baka baka kararırmış 10 senedir tanışıyoruz artık biraz benzesek normaldir
Tabii bu durumda eşinle seninde fiziksel olarak ortak noktalarınız bol; ikinizde uzun, esmer ve incesiniz :)
sağol canım...popomu takmıyorum bi değişiklik olmadı henüz ama iri olan göğüsler biraz daha büyüdü inşallah çok büyümezler...ben de bu gidişle emzirme dönemi bitince estetik olurum artık taşıyamıyorum bunları :bbo:
emzirmeden sonra küçülüyoruş göğüsler kendiliğinden ,öyle diyorlar çevrede,ben ilkini emziremedim bende küçülme olması ama eski haline geri döndüler süt bitince...belki seninde öyle olur...benim her tarafım büyüdü,4 kilo almışım hamile kaldığımdan bu yana...
Tekrar meraba kızlar öğlen girmiştim sayfaya cevap yazarken sayfada hata oluştu falan dedi sonrada giremedim zaten.
Toprak ve taburcuda güzel haberlerle dönmüş allah tamamına erdirsin.
Dimplehawkta süper haberler almış hadi hayırlısı arkadaşım.
Sincap alemsin valla ben hayatta uğraşmam yemeyi versin derim.
Bende yarın eğer doktordan güzel haberler alırsam kızıma ve kendime alışveriş yapıcam.
Ha buarada ATLANTıS hoşgeldin canım[/B]
sağol canım...oldukça anlaşılır zaten :1shok: darısı göbeğim çıksın isteyenlerin başına çünkü kilolu olmama rağmen bunun ayrı bir görüntüsü var insn göbeğini bile sevebiliyor :dance:
Başımı sevdiğin için teşekkür ediyorum... Şu anda kasıklarım ağrıyor ve bunu okuyunca gerçekten başımı sevmişsin gibi geldi... Kendimi daha iyi hissettim...a.s.
Kardeş boşver pişirmeyelim, hazır yiyelim... Çukurambar da hazır yapan bir yer var... Ankara da kaç kişiyiz? Kaç araba çıkar ki? Her araba 4 hamile alsa; 2-3 araba bütün Ankaralıları taşır... Buluşuruz Armada da... Arabalarla sarma ve mantı yemeye gideriz, çukurambara....
Dönüşte yine armada da bitiririz olayı... Nasıl olmuş program :smiley-cool:
Başımı sevdiğin için teşekkür ediyorum... Şu anda kasıklarım ağrıyor ve bunu okuyunca gerçekten başımı sevmişsin gibi geldi... Kendimi daha iyi hissettim...a.s.
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
benim kide aynı böyle walla 1,60 boy benim walla basenlerde çıktı doğumdan sonra veririz hiç merak etmeyin ee bunlar hep hormonlar yüzünden ama hersey meleklerimiz için