• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

son kilom 64.7 ama 65 yazalım kafamız karısmasın hem az cıkayım diye kendimi cok hafif tuttum:) ben daha ne kadar kendimi kandırcaksam:))

Dila yı mayasız baton pogaca tarifi alırken gordum...

ne uyuzsun yaa beni takip edicene kendi boğazına bak sen ayrıca onu yaptıramadım sadece sigara böreği yaptırdım tam 16 tane yedim hükümsüzdür....delikafaduldendelikafadulden

canımcım bende geldim benide eklermisin boy 1.70 başlangıç kilom 55,7 şimdiki kilom da 60 diyelim düz hesap ama geçen hafta tartılmadım.opuyorumnanaktan

ne uyuzsun yaa beni takip edicene kendi boğazına bak sen ayrıca onu yaptıramadım sadece sigara böreği yaptırdım tam 16 tane yedim hükümsüzdür....delikafaduldendelikafadulden

Yuh be 16 tane mi????
Kız, sende potansiyel var...

Bu arada kime yaptırdın? Benim de canım istedi...

dimplehawk benim hamile kaldığım kilom 59 geçen hafta 63 şimdi 64 eklersen sevinirim canımcım

merhaba arkadaşlar....maşallah çoğunluk iyi gidiyor..beni de ekleyin herkes boy görsün:) boyum : 1.50 başlangıç kilom 65 şuan da 70,5 im geçen hafta 70ti.....bu boya ne kilo ama di mi :kedi:

Kendi boyumda birini buldum hehe :):sm_cool:

Benide eklerseniz :)) Boyum 1.57 hamile kaldıgım kılo 55 sonra 3 kılo verdim suan 54 üm 21 haftalık hamileyimm

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş..benide ekle.75 ile hamiş kaldım,dün tartıldım 80 olmuşuuummm...

ok. mehtapçım ekledim a.s.

tatlım listenin son halini bulamadım.hee unutmuşum boyum 1.60,bu boya bu kilo yanmışım beenn..

canım bende geldim.boyum 1.70.52 ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum:1no2: belki bu tablo işe yararda kendimi az da olsa frenlerim.

canım boyun 1,70 miş daha ne istiyorsun :mymeka:
biz napalımm :delphin:

benide ekleyin kızlar, boy 165, hamile kalınan kilo 62 , şu an ki kilom 61..

ben de istiyorum beni de ekleyin:) boy 175,hamile kaldıgım kilo 58,5,şimdiki kilom 59,5

benide ekleyebilirsiniz kizlar.boyum 1.67. 65 kilo ile hamile kalmistim.bu haftama kadar 3 kilo aldim.ama gobegim cok fazla cikti.sanki daha fazla kilo almisim gibi.

kilolara aman dikkat diyorum.bu ikinci hamileligim benim,ilkinde normalden cok fazla kilo almistim.dogum sonrasi yapisti kaldi o kilolar tabiki.

Back
X