• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

tartildim yine 60 cikti. tartim digital olmadigi icin gramlik kismini bilemiyorum :))))

ay sabahın köründe bi heves tartılıyorum...çok da güzel bir sonuç alıyorum....eve dönünce hemen bilgisayarı açıyorum ama nafile internet yok!!!!! geç oldu ama güzel haberi vereyim...bu hafta hiç kilo almamışım :) hala 71zemuszemus:lepi:

2 KASIM PAZARTESı - KONTROL LıSTEMıZıN SON HALı;

* Sarı alanlar bildirim yapanları içerir. vereliniortak
* Mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. kötükedihüso
* Ortalama kilo alımı 4,3 kg ' dır..

adszpljn.jpg

Son düzenleme:
söledim yaww 57 işte 3 gün önce dartuldum daha:) şimdi kocişe söledim bana baskül almaya gitti hergün yazcam sizeyerimseniben
ben ilk 3,5 ay hiç kilo almadım hatta werdim bu 2 ayda aldıım kilo işte 52ydim:(

günaydın kızlar giremedim uzun süre yoktum.gebelik haftam 22 son kilom 57.5

söledim yaww 57 işte 3 gün önce dartuldum daha:) şimdi kocişe söledim bana baskül almaya gitti hergün yazcam sizeyerimseniben
ben ilk 3,5 ay hiç kilo almadım hatta werdim bu 2 ayda aldıım kilo işte 52ydim:(
tamam arkadaşım ben kaydını geçen hafta işledim saymıştım

arkadaşım benide eklermisin.başlangıç kilom 65,5.boyum 1.70.şimdiki kilom 69.haftam 22

Son düzenleme:
2 kasım pazartesi - kontrol listemizin son hali;

* sarı alanlar bildirim yapanları içerir. Vereliniortak
* mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. Kötükedihüso
* ortalama kilo alımı 3,9 kg ' dır..

[ımg]http://img9.imageshack.us/img9/2931/adszrpa.jpg[/ımg]

canım bende 64 olmuşum her hafta 500 gram alıyorum :(:(:(:(::( ayda iki kilo 4 ayım kaldı 8 kilo daha alırsam böyle giderse 72 ile kapatacağım :(:(:(::(:( dilaya güelrken bak halimize :)

canım kusura bakma anca tartılabildim :(:(:(:(:

canımmm benide ekle
53-54 arası hamile kaldım
20 haftalıkken
66.60 gram idim :P

Dimple cığım,
21. haftamdayım tartıldım 75 olmuşum...
ok sinpac cım kaydirigubbakcemile5
dimplehawk
teşekkür ederim tatlım güncelleme için
rica ederim tatlım :1rolleyes:
canım bende 64 olmuşum her hafta 500 gram alıyorum :(:(:(:(::( ayda iki kilo 4 ayım kaldı 8 kilo daha alırsam böyle giderse 72 ile kapatacağım :(:(:(::(:( dilaya güelrken bak halimize :)

canım kusura bakma anca tartılabildim :(:(:(:(:
estağfirullah tatlım..
sen gayet normal gidiyorsun bundan sonra haftada 500 gr. almamız normalmiş ve böyle olacakmış zaten a.s
bunu aşmamaya çalışalım yeter yerimseniben
canımmm benide ekle
53-54 arası hamile kaldım
20 haftalıkken
66.60 gram idim :P
gülencim doğru yazdım değil mi :1shok:
13 kg mı almış oluyorsun yanii sengözlerimebaksanab

49 kılo ıle hamıle kaldım 56.5 kıloyum su an 22+1 haftalık oldum...

Dimple´im benide ekle...

baslangic kilom 62,8
son kilom 67,5
Boyum 1,69
Gebelik haftasi 22

Son bi kac haftada birden aldim bu kilolari..:sinifsinif:.önce nerdeyse hic bisey yoktu...

Back
X