2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

ayy sonunda 50 oldum..hihoyyyt tabi geç verdiğim için bayrama kadar 48-49 olmak hayal oldu..

Wooooow süper :nazar::71:

Ben de 58im.17 kilo aldım.9 mu 10 mu ne doğumda gitti.Sonra çok uzun süre 63 65 arası kaldım. Şimdi şimdi 1er 1er gidiyo kilolar :54: :54:

kızlar ben de 1 haftadır arada kaçamaklar yapsam da diyet yapmaya çalışıyorum...yalnız bazen kızım aç kalıyor...özellikle akşamları...süt içip yatıyorum ama bazen mama da yemediği zamanlar hiç uyutmuyor sürekli uyanıyor...szin sütünüz de azalıyormu.....

kızlar ben de 1 haftadır arada kaçamaklar yapsam da diyet yapmaya çalışıyorum...yalnız bazen kızım aç kalıyor...özellikle akşamları...süt içip yatıyorum ama bazen mama da yemediği zamanlar hiç uyutmuyor sürekli uyanıyor...szin sütünüz de azalıyormu.....

canım ben 70 kiloyum ve çook mutsuzum.geçen hafta sonu biraz dikkat edeyim dedim pazartesi hiç sütüm yoktu oğluma yoğurt vermek zorunda kaldık.bu hafta sonu da yeımedim okuldan geldiğimde 150 ml çıkan süt sadece 20 ml çıktı.bu sefer daha çok üzüldümbaktım olmayacak böyle yemeye karar verdim inan hiç iştahım yok.oğlum için yemeliyim.ben çalışıyorum oğluma öğlene kadar 400 ml süt bırakmam lazım.çok zor ama 1 ay kaldı sonra bebeğim 6 aylık olacak.şuna karar verdim ben ilerde kilo veririm ama oğlum sadece şimdi emebiliri ilerde ememez..

canım ben 70 kiloyum ve çook mutsuzum.geçen hafta sonu biraz dikkat edeyim dedim pazartesi hiç sütüm yoktu oğluma yoğurt vermek zorunda kaldık.bu hafta sonu da yeımedim okuldan geldiğimde 150 ml çıkan süt sadece 20 ml çıktı.bu sefer daha çok üzüldümbaktım olmayacak böyle yemeye karar verdim inan hiç iştahım yok.oğlum için yemeliyim.ben çalışıyorum oğluma öğlene kadar 400 ml süt bırakmam lazım.çok zor ama 1 ay kaldı sonra bebeğim 6 aylık olacak.şuna karar verdim ben ilerde kilo veririm ama oğlum sadece şimdi emebiliri ilerde ememez..

haklısın bebek anne sutunu bıdaha bulamıcak.ne guzel bazılarının hıc yemese de sutu oluyo ama bız o gruptan dıılız malesef bende dogumdan sonra 7 kılo aldım 5 ayda :( ara ara denedım az yemeyı ama hemen bıraktım sutum azaldıgı ıcın sonuc 7 kılo:( 5 ay doldugunda doktor gunde 1 ogun yogurt verebılırsın dedı yogurda basladım aynı zamanda da eskısı kadar cok yemeyı bıraktım ve 3 kılom gıttı 2 haftada.ılgınctır bu sefer sutum azalmadı gunde 100 cc yogurt verıyorum kalanında emzırıyorum ve hep sut oluyo.pekı neden ben ozaman 7 kılo aldım bosunamı dıye dusunuyorum ama ıste demekkı psıkolojık mıdır nedır 5 aydan once ne zaman tatlıyı fılan azaltsam sutum dırek azalıyodu sımdı sukur etkılenmedı.ama vercek cook kılom var 77 kıloyum 65e ınmem gerek

kızlar ya ben de ek gıdaya başladım diyet yapayım diyodum ama bu topic beni vazgeçirdi...benim de yemezsem sütüm olmuyo bazen hastaneye falan gidiyoz bomboş göğüsler.. bi de ben emzirmeyi çok ama çok seviyorum ya..zaten şimdi emzirebilirim kızımı kiloları inş ilerde veririm.bu da teselli

iyide kızlar çoğumuz 6 aylık olduk artık ek gıdaya başladık sütümüz yesekde azalıcak ki baya azaldı benim diyet yapmasanızda bence bol su içip yediklerinize dikkat edebilirsiniz ,ben p.tesi başladım h.sonu tartılıp netice bildiririm şimdilik yediklerime dikkat etmeye çalışıp hareketlerimi arttırmayla başladım

kız şeyma bravoooo
49 kılomusun daha ne istiyon kızzz bıoşver kalsın o bı kıloda dert etme:)))))

seyma dogum yapmıs bı kadın olarak 49 kılo olmak nasıl bı duygu:) ya zayıf annelere bayılıyorum sende onlardansın demekkı masallah.bende battı balık yan gıder modundan zararın neresınden donersem kardır moduna gectım sımdılık

seyma dogum yapmıs bı kadın olarak 49 kılo olmak nasıl bı duygu:) ya zayıf annelere bayılıyorum sende onlardansın demekkı masallah.bende battı balık yan gıder modundan zararın neresınden donersem kardır moduna gectım sımdılık

bu aralar çok mutluyum..ama istediğim kadar zayıf değilim suanda..yani evlenirken 45 kiloydum belim incecikti toto desen yoktu..şimdi biraz var zaten 45 olmak içinde uğraşamam evdeyim hareket lazım onuniçin..kendimide
olsun canım ben çocuk doğurdum diye kandırıyprum..:21:darısı kilo vermek isteyen herkese

kızlar ben 52 kiloydum bir düşük yaptım doktorum ondan sonra güzel beslen dedi ama kilo al demedi tabi ben hamilelşk falan filan derken 62 ile tekrar hamile kaldım ikizlerime. 21 kilo aldım ilk hafta 11 kilo gitti gerisi halen duruyo 72 oldum ilk defa hayatımda bu kadar oldum inanamıyorum

Back
X