2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah allah bagışlasın,tam yemelikopuyorumnanaktan çıkmış

maşallah bebeklerimize

ay maşallah dememişm maşallah çağana a

maşallah çağan'a ve devrim'e Tam ısırmalık olmuşlar.

çağan çok yakışıklı devrim de çok tatlı maşallah ikisine de
HERKESE COK TESEKKUR EDERİZ TEYZELERİ HEPIMZIN YAVRUSUNA MASALLAH HEPSI BIRBIRINDEN TATLIopuyorumnanaktan

devrimin o yüzü alıp ağzına atası geliyo insanın çok tatlı maşaşllah paşa tam paşa

maşallah çağan'a ve devrim'e Tam ısırmalık olmuşlar.

çağan çok yakışıklı devrim de çok tatlı maşallah ikisine de

oyy temiz havanın çarptıklarına kurban olayım ben maşallahhh onlaraa
teşekkür ederiz teyzeleri

Resim eklemiş herkes gerçekten bütün bebekler o kadar güzeller ki oğlum da çok güzel bir bebek hepimizin bebeklerine 41 bin kere maşalalh devrim hulka arcak xara tıff nilay sayamadığım herkes rabbim hepimizin bebeklerini analı babalı büyütsün inşallah

amin canım saol

Amin canım cümlemizin evladını inşallah.

Elvoscan maşallah Eymen'e sapsarı ya, boncuk gözlü, zinciri de takmış boynuna bıçkın delikanlı:smiley-cool:

elvaaaan ne kadar yakısıklı oglun var oyle... allahım ne guzellıkler yaratıyor boyle.. masallah melegıme nazarlardan korunsun.. bayıldım bayıldımopuyorumnanaktan

Elvoscan maşallah Eymen'e sapsarı ya, boncuk gözlü, zinciri de takmış boynuna bıçkın delikanlı:smiley-cool:

elvaaaan ne kadar yakısıklı oglun var oyle... allahım ne guzellıkler yaratıyor boyle.. masallah melegıme nazarlardan korunsun.. bayıldım bayıldımopuyorumnanaktan

çok teşekkürler kızlar. mayıs anneleri topiğinin tüm kuzucukları birbirinden güzel maşallahhh

DEVRİM e bayılıyorum,tam ısırmalık olmuş maşallah...

ÇAĞAN da çok tatlı,kuzeniyle olan resim harika,Maşallah ikisinede

ELVOSCAN maşallah çok çok güzel bir oğlun var,Allah nazardan saklasın tüm bebeklerimizi

işte minnak duru 5. aydan gün alıyor. kızlar duru artık tam dönüyor emeklemeye çalışıyor:)) tehlikeli günler geliyorrrrr

Son düzenleme:
Gamzeeeeee, maşallah Duru prensese, ana kız fotonuza bayıldım, Allah ayırmasın. Emeklemeye başlayınca peşinden koşturur artık sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…