2010 mayıs,haziran anneleri,bebeklerinde gaz problemi olanlar ,yardım

evet canım 28 gün önce yaptım ama bebeklerimin biri öldü biri yanımda allahım onu bana beni ona bağışladı çok şükür

canım benim,üzüldüm.allah yardımcın olsun,şükür etki allahsana birini bağışlamış.kocaman olmuş bebişin ne güzel.allah sağlıklabüyütmeyi nasip etsin inşallah.benimde bebeğim16 günlük oldu.

benim bebegim gibi gazli birisi daha var mi acaba?
her yemekten once anason cayi iciyoruz.bi tek o faydali oldu bize.ne rezene,ne de dereotu suyu yardim etmedi.anasonun icine 1 damladan da daha az nane suyu koyuyorum onu iciyor ve pirt pirt aninda.3cu ayina kadar Allah sabir versin bizlere.

benimde kızım çok gazlandı arkadaşalar 17 günlük olduk 2 gündür uyumuoruz geceleri bugün gündüzde uyumadı rezene çayı aldım bide muskat otu die bişey var onu aldık bakalım etki edecekmi....Sözde nar suyu etki eder diolardı doğunca sütten önce ilk nar suyu verdim ama ne fayda..:uhm:

kızlar hepinizin ALLAH yardımcısı olsun çaresi yok bu gazın hiçbişey fayda etmiyo benimm oğlumda öyleydi 29 haziran doğumluyuz 3 ayı doldurmaya 4 gün kala gazı kaldı sakın ilaç falan vermeyin boşuna bebeklere sindirim sistemi daha oluşmadığı için bu sıkıntıyı hem onlar hem biz çekiyoz
en iyi fayda
en azından benim uyguladığım oydu
gazı başladığı zaman açın elektrikli süpürgeyi onun sesine rahatlıyo kendisini anne karnında hissettiği için daha güvende hissediyo ve dalıyo o şekilde uykuya
yoksa ilaç falan kar etmiyo

Arkadaslar yapmayin dogal olmayan yontemlere basvurmayin, onlarin bagirsaklarinin gazi disari atmayi ogrenmesi gerekiyor ilac yada cay vererek bagirsaklarinin simdiden tembellesmesine sebep oluyorsunuz. gecici bir donem her bebkte oluyor, benim bebegim 16 gunluk bizde o sancilari cekiyoruz maalesef ama ota ilaca basvurmak bizi simdi rahatlatacak ama ilerde bebegi rahatsiz edecek bir cozum.

benim bebeğim 26 günlük ve inanılmaz gaz sıkıntısı çekiyor; sürekli ıkınma halinde, karnı gurul gurul hep.
iki kez rezene denedim; çok etki etti ama sık kullanmak istemiyorum çok mecbur kaldıkça veryorum:emir_bebek:
ben en etkili yöntem olarak yüzüstü yatırıyorum; pıtır pıtır kendisi sancı çekmeden çıkarıyor gazını.
yarım saat sonra da alıp yan çeviriyorum..

benim kızım da cok gazlı 42 günlük olduk gözü acık oldugunda ağlamadan durmuyor :( hep huzursuz dr um babuli diye bir ilaç verdi ama fayda etmedi.tekrar gidicem hafta sonu

Arkadaşlar her bebekte farklı ilaç faydalı oluyor.Bizede babuline verdiler hiç faydası olmadı.Sonra sab simplex denedim mükemmel rahatladı yavrum.1 şişe bitti.2.ci şişe için birkaç eczacıdan olumsuz sözler duyunca nurse harveys kullandık fena değil.Zinco'nun da faydası olmadı benim bebeğime feci gazlı bir bebek.2 ayı bitiriyoruz.Eskisi kadar olmasada azaldı artık sanki .Bizim yediklerimizin etkisi ve ayaklarımızı üşütmemiz,birde emerken hava yutması başlıca gaz problemi.Allah gazlı bebek annelerine sabır versin:)))

Arkadaşlar her bebekte farklı ilaç faydalı oluyor.Bizede babuline verdiler hiç faydası olmadı.Sonra sab simplex denedim mükemmel rahatladı yavrum.1 şişe bitti.2.ci şişe için birkaç eczacıdan olumsuz sözler duyunca nurse harveys kullandık fena değil.Zinco'nun da faydası olmadı benim bebeğime feci gazlı bir bebek.2 ayı bitiriyoruz.Eskisi kadar olmasada azaldı artık sanki .Bizim yediklerimizin etkisi ve ayaklarımızı üşütmemiz,birde emerken hava yutması başlıca gaz problemi.Allah gazlı bebek annelerine sabır versin:)))

slm canm bende önce babuline kullandım sab simplx e geçtik bitmek üzere merak ettim kötü bi yan etkisimi varmış ?

slm canm bende önce babuline kullandım sab simplx e geçtik bitmek üzere merak ettim kötü bi yan etkisimi varmış ?

Ankarada tatilde iken birkaç eczaneye eşim varmı diye sorduğunda yasak ve zararlı olduğunu sert tepki göstererek ifade etmişler.Bunun üzerine Çocuk dr bir Üniversite hocasına danışmış oda zararlı olduğunu söylemiş.Bizde 1 şişe bitirdik.Çokta faydasını gördük.Çevremde geçmişte gazlı bebeği olan çok kişide bunu tavsiye ediyor.Onlar kullanmış birşeyde yok şuan için ama cesaret edip alamadım yinede.Konu evlatlarımız olunca en ufak kuşku aklımı karıştırıyor.Şimdi rezene çayı ve Nurse Harveys ile idare ediyoruz.

Ankarada tatilde iken birkaç eczaneye eşim varmı diye sorduğunda yasak ve zararlı olduğunu sert tepki göstererek ifade etmişler.Bunun üzerine Çocuk dr bir Üniversite hocasına danışmış oda zararlı olduğunu söylemiş.Bizde 1 şişe bitirdik.Çokta faydasını gördük.Çevremde geçmişte gazlı bebeği olan çok kişide bunu tavsiye ediyor.Onlar kullanmış birşeyde yok şuan için ama cesaret edip alamadım yinede.Konu evlatlarımız olunca en ufak kuşku aklımı karıştırıyor.Şimdi rezene çayı ve Nurse Harveys ile idare ediyoruz.

bende babulin şurup ve sab simplex kullandım fakat herhangi bir yan etkisi olmadı şimdiye kadar acaba bizmi farkedemedik ne gibi zararı varmış acaba

Arkadaşlar ben iki ayrı doktora gittim ben nurse hendrix dan birlikte veriyorum çok faydasını gördüm şimdide colinox aldım birde onu deniycem ama zaten gazi baya azaldı

Bizimki çok gazlı bebek deildi ama Sancısı olunca 5-6 damla zincooo.Ohhhhhh sesi soluğu kesiliyodu:)

bizim de doğdumuzda çoktu kızlardan birinin bayağı sancısı oluyodu doktor bize ilaç yerine hindistan cevizi önerdi aktarlarda satılıyo çok memnun kaldık anında etkili oluyo hatta bazen huzursuzlandığında veriyorum halen bebekken hergün veriyodum

Back
X