- Konu Sahibi boncuk1985
-
Arkadaşlar her bebekte farklı ilaç faydalı oluyor.Bizede babuline verdiler hiç faydası olmadı.Sonra sab simplex denedim mükemmel rahatladı yavrum.1 şişe bitti.2.ci şişe için birkaç eczacıdan olumsuz sözler duyunca nurse harveys kullandık fena değil.Zinco'nun da faydası olmadı benim bebeğime feci gazlı bir bebek.2 ayı bitiriyoruz.Eskisi kadar olmasada azaldı artık sanki .Bizim yediklerimizin etkisi ve ayaklarımızı üşütmemiz,birde emerken hava yutması başlıca gaz problemi.Allah gazlı bebek annelerine sabır versin:)))
slm canm bende önce babuline kullandım sab simplx e geçtik bitmek üzere merak ettim kötü bi yan etkisimi varmış ?
Ankarada tatilde iken birkaç eczaneye eşim varmı diye sorduğunda yasak ve zararlı olduğunu sert tepki göstererek ifade etmişler.Bunun üzerine Çocuk dr bir Üniversite hocasına danışmış oda zararlı olduğunu söylemiş.Bizde 1 şişe bitirdik.Çokta faydasını gördük.Çevremde geçmişte gazlı bebeği olan çok kişide bunu tavsiye ediyor.Onlar kullanmış birşeyde yok şuan için ama cesaret edip alamadım yinede.Konu evlatlarımız olunca en ufak kuşku aklımı karıştırıyor.Şimdi rezene çayı ve Nurse Harveys ile idare ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?