2010 nisan anneleri bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
ben de nisan annesiyim inşallah.Merak ediyorum acaba 2010 nisanda hangi cinsiyet çogunluk teşkil edicek?

bende nisanda yapıcam ALLAH ıZıN VERıRSE.

benim içime doğan kız...ama bukadar hevesliyim ya erkek olur kesin..kurban bayramına öğrenmiş oluruz heralde..

benimde ikizlerim olacak 2010 nisan normal zamanları tabi erken gelmezlerse. 10+4 olduk bakalım cinsiyetleri nolcak merak ediyorum ama hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlarda diyorum bi yandan da

Son düzenleme:
burada yazalım ögrenince arkadaşlar

meraba arkadaşlar bende nisan annesi olucağım rabbim izin verirse ama bu konuyu nisan anneleri bölümüne taşısak daha iyi olur çünkü burda herkes göremez

slm arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim nisan da doğum yapacam kısmetse..iki gün önceki muayenemde doktorum emin olmadığı için cinsiyeti sölemedi ekimde ki muayenemde söleyecekmiş.benim içime ve yüzüme bakan herkezin içine erkek diye doğuyor bakalım hayırlısını diliorum allahımdan sadece.

selamlar bende mayıs sonu haziran başı gibi doğum yapcam inş.5 haftalık hamişim:)

nisanla ilgisi yok.2009da hamile kalanların çoğu erkek bekleyecek emin olun çünkü erkek senesi.2008de hamile kalanların çoğusu kız doğurdu,ben gibi:)

2010 nısan anesıyımm bebsımde ınsaallah kızmıss

ben de 2010 nisan annesi olucam inşallah.. bana bakan herkes erkek olacak diyor, o nedenle ben de erkek olacak diye düşünmeye başladım, bir şey hissetmiyorum henüz.. aman sağlıklı doğsun da ister erkek ister kız olsun.. ama belli olunca ben de yazıcam.

benim bebişte 14 haftalık görünüyor yanılma payıyla birlikte erkeğe benziyor dedi doktorum

ben de 11 haftalık hamileyim.bana da herkes erkek diyo ama ben kız hissediyorum.annemle de aynı gece kızım olduğu rüyasını görmüşüz :)))) sağlıklı olsunlar da hiiiç fark etmez.

nisan sonu anne olcm inşallah.hep kız hissettim.beni gören herkes senin kızın olcak diyor.hayırlısıyla inşallah olur.çünkü çok istiyorum.:nazar:

bende nisan annesi olucam :) erkek oldugunu hissediyorum, hatta dun gece ruyamda bebişi giordum cok tatlı bir oglandı, optum optum durdum :))) kendimi oglana alıstırdım,kız olursa coook buyuk supriz olur.. bugun 13 haftalık olduk.3 hafta sonra ogrenicez cınsıyetini insallah.. bakalım, saglıklı olsunda bebıs, kız erkek fark etmez.. zaten ilk bebegimiz belkıde ondan biraz daha rahatım :)))

bende nisan annesi olacağım inşallah. 10+4 günlüğüm. cinsiyetimiz belli değil henüz. umarım kız olur. tabii en önemlisi sağlıklı olsun.

saglıklı evlatlarınız olur ınsallah..
2010 ocak ayı erkek ayı.2010 yılıda erkek yılı gıbı gelıyor bana hade bakalım hayırlısı olsun hakkınızda...

benim içime de hep kız doğuyor..bakalım kaçımız doğru tahmin yapacak..

bende 2010 nisan annesiyim ekim ayındaki kontrolümde belli olcak ama son kontrolde erkek gibi dedi doktorum

Back
X