2010 Nisan Anneleri

nasılsınız kızlar herkes iyi dımı...benım acayıp uykum var gözlerım kapanıyo.. bulantım var ama cıkarmıyorum...

:( uyku bastı bana :(

birperi sonradan gördüm seninde uykun varmış... ış yerinde de olmuyor ki ruh gibiyim valla.

çilekli Allah yardım etsin.
arkadaşlar ben 7+ 5 hamilyim sadece içim bulanıyor çok az ama hiç çıkarmadım. karın bölgemde ağrılar var hafiften.hamile kalmadan önce çok dua ettim yüce Rabbime hafif geçsin halsiz kalmayayım diye ne bileyim işte Allah'ıma şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum.ne zaman bitecek şu zamanlar yaaa çok sabırsızlanıyorum... bir an önce insan doğurmak istiyor. :)

naz1982 merak etme o bende de var ve benimki bir süre sonra gözlerime vuruyor o zman dayanamıyorum işte...

supr_nily6 aman nazar değmesin :) bende öyle olsam keşke.
haklısın insan hemen doğurup mis kokulusunu kucağına almak istiyor ama daha çoookkk var bizim için :)

bende hiç çıkarmıyorum ve çıkarmam bundan sonrada inşallah diyodum hep ama bu sabah çıkardım sırf suydu.
sabah çok susamıştım 1 bardak su içtim 4 dk geçmedi içtiğim suyu kustum ardındanda sarı bir su geldi.

ben sadece bır kere cıkardım mıgde bulantısı var ama cıkarmıyorum kıslar ben hala yemek yemedım ya canım hıc ıstemıyor

esross, ben iftarı bırak gider gitmez uznıyorum valla. geçen iftara davetliydik koltuğa kafamı koyup uyumuşum. dayanamıyorum ki. :D

nazcım ye ama az da olsa ye. yemek yemiyosan meyve veya sebze türü ye. karnını boş bırakmamaya çalış bende yiyemiyorum ama sonra miğdem daha çok bulanıyo. o yüzden azar azar yiyorum bişiler

Back
X