arkadaslar şu profıle resım nasıl eklıyoz bıde ticcker eklemek ıstıyom ama nasıl kafamçokkarıştı
yardımcı olu verın bı zamat yaaa....
kıslar semafatıh arkdasımız tup bebek ıle hamıle kaldı 3 taneydı bırını aldılar
canım profil düzenleden resim ekliyosun ticker içinde siteler var ordan yapabilirsin
sağol yosuncum hiç sormaa zaten kendi tabiriyle "hamile baba " imiş oda:)Kolay gelsin canım.Sen değilde eşin hamile gibi sanki:)
burada iftara yarım saat kaldı ama beyimiz vede yok hala. bi şu adama hamile olduğumu ve biraz yardıma ihtiyacım olduğunu anlatabilir mi acaba?
iyi akşamlar kızlarr sahuruda hallettim ama pilimde bitti:)
semacım rica ederim tatlım ne demekk
canım ticker ın url sını nereye eklıyoruz ?
cnm sen yine iyisin benim koca saatlik yemek ister yani yemekleri 2 tabaklık yaparım hep 1 saat sonra tekrar ister ay robotmuyum ben dedim :) birkaç ay sonra sen görürsün sen yapacan bana dedim de gülüştük sabrımı deniyormuş beyfendi ama yemege geldimi afedersin homili gırtlak benim yerime o aşeriyor bugün canım portakal bi çektiki sorma yurt dışından getirtiyor saolsun benimde yavaştan migde bulantılarım bitmeye başladı aşermeler başladı sendede varmı cnm bel agrısı falan oluyormu sende
kullanici panelini ac canim solda profil düzenle var oradan asagida en asagidaki kutucuga ekliyorsun zaten o kutucuga bakarsan üstte hamilelik ve kilo cizelgesi diyor daha sonra degisiklikleri kaydet diyorsun onun altinda oluyor ama ticker i nasil yapacagini biliyormusun ?
ıhsallah canımm
valla ben gunde en fazla 4 5 bardak ıcebılıyorum su
bıda ne zaman gıdıcen
merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..
arkadaşlar biraz önce doğum hikayelerini okuyordum. ben inş normal doğum istiyorum.
bir arkadaş normal doğumu epidural aneztesiyle yapmış sakıncası yok gibi ama ben öyle duymamıştım başkalarından siz ne dersiniz?
nazcım su içmelisin ama plasenta için aman ha
sıkma canını kuşum düzelir
yeni hamiş arkadaşlar gözünüz aydın
yosuncum sarımelek ebram angel84 gözünüz aydın arkadaşlar kalp atışlarını duymuşsunuz allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşalahhh
sütlü gayfecim sende keseyi görmüşsün bendensin gözün aydın cnm
ah canım dogru soyluyorsun ıcmek lazım ama cok ıcınce mıgdem bulanıyor napıcam bılmıyorum
yosuncum sarımelek ebram angel84 gözünüz aydın arkadaşlar kalp atışlarını duymuşsunuz allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşalahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?