2010 Nisan Anneleri

Kolay gelsin canım.Sen değilde eşin hamile gibi sanki:)
sağol yosuncum hiç sormaa zaten kendi tabiriyle "hamile baba " imiş oda:)
benden çok o aşeriyo
burada iftara yarım saat kaldı ama beyimiz vede yok hala. bi şu adama hamile olduğumu ve biraz yardıma ihtiyacım olduğunu anlatabilir mi acaba?

canım benimyaa Allah sabır versin eşinle birlikte netteki bilgileri okusanız o zaman anlar belki

iyi akşamlar kızlarr sahuruda hallettim ama pilimde bitti:)
semacım rica ederim tatlım ne demekk

cnm sen yine iyisin benim koca saatlik yemek ister yani yemekleri 2 tabaklık yaparım hep 1 saat sonra tekrar ister ay robotmuyum ben dedim :) birkaç ay sonra sen görürsün sen yapacan bana dedim de gülüştük sabrımı deniyormuş beyfendi ama yemege geldimi afedersin homili gırtlak benim yerime o aşeriyor bugün canım portakal bi çektiki sorma yurt dışından getirtiyor saolsun benimde yavaştan migde bulantılarım bitmeye başladı aşermeler başladı sendede varmı cnm bel agrısı falan oluyormu sende

canım ticker ın url sını nereye eklıyoruz ?

kullanici panelini ac canim solda profil düzenle var oradan asagida en asagidaki kutucuga ekliyorsun zaten o kutucuga bakarsan üstte hamilelik ve kilo cizelgesi diyor daha sonra degisiklikleri kaydet diyorsun onun altinda oluyor ama ticker i nasil yapacagini biliyormusun ?

aradaki isteklerini saymıyorum şekerim yemek yer sonra çay tatlı vs aradan biraz zaman geçer abucubur kuruyemiş ister yatana kadar hiç boğazı boş kalmaz sağolsun :)
benim çok şükür bulantım olmadı tatlım ama mide yanmam var bide bel ağrısı iki gündür midem de rahat hatta endişelenmiyorda değilim bu durumdan:)
bide ilk zamanlardaki şişkinliğim gitti ve daha normale döndü göbeğim birde öncesinden daha sert
aşermelerde var canımcım bu sabah mesela cocopop varya çocukların kahvaltılık gevreği ondan istedi canım :)
bir arada fantalı kek şimdiye kadar yedinmi dersen hayır ama nerden aklıma geldiyse :)

teşekkür ederim canım yardımın için oldu nihayetzemuszemus

günaydın arkadaşlar ,artık haftasonları uyuyamıyorum.9 dedin mi ayaktayım.zaten hafta içi 6 buçukta kalkıyorum iş için.ama akşamları da 9 dedin mi uykum geliyo:1closedeyes:

ıhsallah canımm
valla ben gunde en fazla 4 5 bardak ıcebılıyorum su
bıda ne zaman gıdıcen

nazcım su içmelisin ama plasenta için aman ha

merhaba kızlar bende dr dan geldim ama kan şekerim yüksek çıktı malesef, moralim bozuldu..

sıkma canını kuşum düzelir

yeni hamiş arkadaşlar gözünüz aydın

yosuncum sarımelek ebram angel84 gözünüz aydın arkadaşlar kalp atışlarını duymuşsunuz allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşalahhh

sütlü gayfecim sende keseyi görmüşsün bendensin gözün aydın cnm

arkadaşlar biraz önce doğum hikayelerini okuyordum. ben inş normal doğum istiyorum.
bir arkadaş normal doğumu epidural aneztesiyle yapmış sakıncası yok gibi ama ben öyle duymamıştım başkalarından siz ne dersiniz?

günaydın cnm jnaz arkadaşımız ilgileniyo listeyle sen ona özelden msj at mutlaka ekler epidural normal doğum acısız uyanık halde belden aşağısı uyuşmuş olarak yaplıyo normal doğum yapıyorsunuz ama belden aşağısını uyuşturan anestezi drnun deneyimli biri olması lazımış yoksa o biraz korkutucuymuş

ah canım dogru soyluyorsun ıcmek lazım ama cok ıcınce mıgdem bulanıyor napıcam bılmıyorum

ah canım dogru soyluyorsun ıcmek lazım ama cok ıcınce mıgdem bulanıyor napıcam bılmıyorum

icecegin en az 2 litre suyu güne bölmelisin canim ve bunu yaparkende yemekle beraber degil yemeklerden en az 30 dk sonra yaparsan miden bulanmaz canim yemekle beraber icilen su hamilelikte bulanti yaparmis egerki cildininde catlamasini istemiyorsan en büyük faktör su canim her halükarda icmelisin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…