2010 Nisan Anneleri

erkek zeyracım.prens yanı.sımdı kocaman olmustur gızem annesı.

görüşrüz tatlım iyi bak bebşimize canım afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

Kızlar...
Bomba haberim var...
Günaydın bu arada sabah yazamadım da...
Sekreter kız işten çıktısempatiksalakcinni çıldırdı ayrıldı...
kaydirigubbakcemile3 ne kadar da çok dayandı o kız kaydirigubbakcemile3 valla gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim canım.. inş. sana yansımaz bu olay.. tam da son haftan .. çıkıcaksın inş.. sorunsuz gelir 13 şubat :lepi:
selam arkadaslar

simdi doktordan geldik oglusumu gördüm ,basi asagiya dönmüs

hersey cok iyi gidiyor dedi doktor

kilosuda 1700 gr olmus ,henuz 30.cu haftamiz iri mi olcak ne ?

sizlerin bebekleri kac gram kizlar ?
maşallah canım oğluşuna... biz en son 26+5 de gitmiştik canım 1035 gr.dık inşallah hepimiz hep böylegüzel haberlerle geliriz kontrollerden... bence gayet normal yavrunun kilosu canım...
ama olmaz ki.. bu kadar da özletilmez kii.. hatırlamaz mıyım canım yaa... maşallah oğluna.. kocaman oldular artık.. bundan sonra sık sık gir ama muhabbete tamam mı canım.. opuyorumnanaktan
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr. sevgili süper zeka karındaşım 1996 yılında girdiği üniversiteden mezun oldu bugün. Aman ne şeref ne şeref..
kaydirigubbakcemile3 gözünüz aydın canım... akıntı olayında inş. sızıntı değildir.. iyi haberlerini bekliyoruz...
canım yaa bende hazırlamadım daha çantamı.. bi de takılıyorum size şubat sonuna kadar doğurcam diye kaydirigubbakcemile3 bebişimde bende çıplak mı kalıcaz ayoll.. hemencecik hazır etmek lazım çantamızı.. içine koyulcaklar tamam gibi.. sadece benim iç çamaşırı ve şu yatağa serilen hasta bezlerinden almam lazım.. sezeryan olacağı için gerekli oluyo.. tecrübeyle sabit.. en azından temiz kalıyo çarşaf falan :)) senden pek bi farkım yok yani dünürün olaraktan.. kaydirigubbakcemile3 ayrıca da gelinim perdesini güle güle kullansın canım opuyorumnanaktan
bebeg83
nasılsın cnm
iyiyim şekerim.. sen nasılsın? oğluşun nasıl? opuyorumnanaktan

kızlar bende ufaktan kaçayım.. eşim gelir nerdeyse... belim ağrıyo diyorum bide pc başında görünce söyleniyo :))) belki bir ara çakamak yapar da girerim yine... iyi akşamlar herkese...

MEMNUN OLDUM ÖZLEMCİM.zor olcak senin için 36.haftaya kadar çalışmak.canın dr unla konuşsan sana sonrası için rapor hazırlar.ablamda diğer yakın öğretmen arkadaşlaroımda böyle rapor çıkarttı canım dr dan....ablam şu an 33 haftalık hamile doğumdan sonra başlamayacak mesela....sen bence bi dr una danış bence ayarlar

kızlar kendi giyeceklerim dışında hastane çantamızı hazırladık.herşeyi fazladan koydum.çünkü benim hastanem il dışında yani başka bi ile gidiyorum.35-40 dakikayı buluyor.eşim yanımdan ayrılsın istemiyorum o yüzden fazladan götüreceğim.herşeyi poşetledim ayrı ayrı.birde dışlarına küçük notlar yazdım.bunu ilk giyriceğim.bunun içinde şunlar var diye....birde çarşaf götüreceğim bebeğimin battaniyesinin altına sereceğim daha temiz olur

meraba kızlar nasılsınız benim sırtımda yine o ağrı başladı yaa çok kötü sanki bıçak saplanıyo gibi anlamadım nedn oluyo yaa

ooo dünürcüğüm herşeyi hazırlamışsınız canım ben daha duruyo bebişin cicileri hazır çantasını bu ay sonu hazırlayacam canım benimkiler daha yıkanacak duruyo off hiç bişeyde yapasım yok ama yaa

aşkitom nasılsın canım ömercik nasıl

dünürcüm geçmiş olsun.bende haftasonu aldıklarımı yıkadım astım yarın ütülerim akşamda kendi çantamı hazır ederim.ya bi küçük valiz birde aldığım bebek çantası doldu kendime poşete koycam artık.çekçekli valizim olsaydı küçük iyi olurdu ama neyse....hepsini ayrı ayrı poşetledim üstünede notlar yazdım ilk giyditrilecek falan diye....ay bebeklerimize daha da yaklaşıyoruz....

bu arada çok sevindim dr umuz gitmiyomuş oleyyyyyyyyyyyyy..............napardım ben ya adama o kadar alışmışım

gözün aydın canım benim dün dayımlardaydıkya hamile olan yengem medicale gidiyomuş bir bayanmı ne gelmiş oraya canım gülyalıdakilerde geldi oturmaya hep beraberdk 3 ayı olmuş onunda daha cinsiyeti belli değilmiş bende aslında görmeleri lazım dedim hayırlısı artık bende az biriksin canım kayınvalidemin ördükleri falan var istanbuldaki yengem bugün aradı kardeşim yanında kaldığı bir sürü kıyafet aldık dedi bende vardı çok dedim olsun dedi yengem ben hep büyük aldım dedim yaza giyilcek tarzda dedi ortapedik ayakkabı aldım dedi elbiseler pantolonlar dünür bizim kız çok süslü olcak haaa valla göktuş ne yapıck bu kızla bakalım canım bende geçen hastahaneye gittiğimde emzik kabı falan aldım bandana aldım renk renk çok güzeller canım cam biberonunu eczaneden istedik getirtcekler canım ben hala kendime iç çamaşırı almadım artık doktora gidince alırım kendimin eşyalarınıda hazırlarım canım bende bebişin kıyafetlerini kendi el çantasına kendiminkinide küçük valizim vardı battaniyesi falan ona koyacam yetmezse poşete koyarım canım zaten 2 gün ncak kalıcaz olmazsa alır eşim annem evden ne yapim canım yaa midemde çok kötü yanıyo benim bu akşamkafamçokkarıştı

canım benim 1 makine daha olmuştu yıkanacak.1 makine kadar vardır kayınvalidemde almış daha alacakları varmış getirmedi o yüzden.canım ya unuttum geçen yazmıştın sanırım sen bana şimdi aklıma geldi.2.5 muymuş tanesi çikolotanın*biz almamaya karar verdik canım.

selam kizlar nasilsiniz bakim ???
benim yarin disiye gidecem simdiden sardi bi telas sormayin disciye gitmesini hic sevmiyom ya
hayatsin hosgeldintekrardan aramiza insallah bundan sonra sohbet firsati buluruz bolbol

selam arkadaslar

simdi doktordan geldik oglusumu gördüm ,basi asagiya dönmüs

hersey cok iyi gidiyor dedi doktor

kilosuda 1700 gr olmus ,henuz 30.cu haftamiz iri mi olcak ne ?

sizlerin bebekleri kac gram kizlar ?

ohhhhhhhh mansallah bebisine yani ilk normal dogum pozisyonuna giren sanirim seninki
yanlis hatirlamiyorsam
insallah hersey yolunda gider nedense bu avrupadaki cocuklar hemencik dönüyo kaydirigubbakcemile3gerci benimki daha dönmedi ama bakalim ayin 17. randevumuz var iple cekiyom ya
ayroca benim 26+3 de 880gramdik

canım yengem benim öyle pek para hesabı yapmaz canım ben demiş gidemem eminönüne bir şeker için demiş burda her yerde var demiş kardeşim öyle diyo alıcam ben demiş tanesini 2 buçuk demişti kardeşim alıcak yengem dedi kaliteli olsun demiş durmuş canım yani o pek sevmez ucuz arayımda alayım hesabı yapmaz alır neyi beğenirse bende şimdi hediye edicek diye bişeyde diyemedim ben evdeki tülden hastahane için yapıcam silikon tabancasını bir alsam hemde kapı süsünüde yaparım elyaf alır alamadım hep bozuk çıktı yaa geçen gün giresunda şansım işte canım :1no2:

reyhancığım hoşgeldin canım mide yanması sırt ağrısı var bu akşam bende şükürler olsun iyiyiz canım eşim nöbetçi yeğenim kalıyo yanımda bu akşam sen nasılsın

reyhancığım hoşgeldin canım mide yanması sırt ağrısı var bu akşam bende şükürler olsun iyiyiz canım eşim nöbetçi yeğenim kalıyo yanımda bu akşam sen nasılsın

gecmis olsun canim normal o agrilar bu haftalarda artik
bende rahatsizim biraz ama yinede cok sükür
bende yatmadan bi bakim dedim
geldi kacti oldu ama herkese iyi geceler cümlenize canlarim
allah rahatlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…