kaydirigubbakcemile3 ne kadar da çok dayandı o kız kaydirigubbakcemile3 valla gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim canım.. inş. sana yansımaz bu olay.. tam da son haftan .. çıkıcaksın inş.. sorunsuz gelir 13 şubat :lepi:Kızlar...
Bomba haberim var...
Günaydın bu arada sabah yazamadım da...
Sekreter kız işten çıktısempatiksalakcinni çıldırdı ayrıldı...
selam arkadaslar
simdi doktordan geldik oglusumu gördüm ,basi asagiya dönmüs
hersey cok iyi gidiyor dedi doktor
kilosuda 1700 gr olmus ,henuz 30.cu haftamiz iri mi olcak ne ?
sizlerin bebekleri kac gram kizlar ?
ama olmaz ki.. bu kadar da özletilmez kii.. hatırlamaz mıyım canım yaa... maşallah oğluna.. kocaman oldular artık.. bundan sonra sık sık gir ama muhabbete tamam mı canım.. opuyorumnanaktanmrb.kızlar aylar sonra.arasıra okuyodum yazdıklarınızı ama etkın degıldım.ben nısan anneleri topiğinde 3 ay bulundum 2 aylık hamıleydım ılk sızle tanıstığımda.ozamanlar ruzenın ıle kakaoo yağı kremınden falan konusuyoduk.aılemden sonra sızlerle paylaştım herseyı cınsıyetler bellı olduğunda hergun bıkac kısının sevıncını yasıyoduk.ozledım sızlerı.hatta ılke-nur la aynı gun oğrenmıstık oğlucuklarımızı.doğum ıznım geldı ama ben 3 hafta daha calısıcam 36.ya kadar yanımafoldumben.bu arada ben hastane cantasını hazırladım sarı melek bıkac kucuk eksık var.onlar kaldı.aldıkca koyucam.
kaydirigubbakcemile3 gözünüz aydın canım... akıntı olayında inş. sızıntı değildir.. iyi haberlerini bekliyoruz...kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr. sevgili süper zeka karındaşım 1996 yılında girdiği üniversiteden mezun oldu bugün. Aman ne şeref ne şeref..
canım yaa bende hazırlamadım daha çantamı.. bi de takılıyorum size şubat sonuna kadar doğurcam diye kaydirigubbakcemile3 bebişimde bende çıplak mı kalıcaz ayoll.. hemencecik hazır etmek lazım çantamızı.. içine koyulcaklar tamam gibi.. sadece benim iç çamaşırı ve şu yatağa serilen hasta bezlerinden almam lazım.. sezeryan olacağı için gerekli oluyo.. tecrübeyle sabit.. en azından temiz kalıyo çarşaf falan :)) senden pek bi farkım yok yani dünürün olaraktan.. kaydirigubbakcemile3 ayrıca da gelinim perdesini güle güle kullansın canım opuyorumnanaktanayy sinir oldum saatlerdir internet bağlantım yok.
perdeciler ölçü almaya geldi minişimin odasına, onlar gider gitmez dönerim diyordum ama akşamı bulduk bağlantı düzelene kadar.
hayatsn, tekrar hoşgeldin canım aramıza :)
bundan sonra uğra hep, bari son haftalarımızı beraber geçirelim. .:)
ah mevzu bir de hastane çantaları sanırm..
ben daha dila'nın eşyalarını yıkamaya bile başlamadım
çok tembelim çook
artık hiçbir işimi kendim yapamıyorum, yarın yarım gün gündelikçi bi bayan gelecek, o diloşumun dolaplarını siler, sonra ben örtülerini sererim, akşama da başlarım eşyaları yıkamaya..
ütüleyip yerleştirmem hafta başını bulur..
cumartesi de inşallah hava karsız yağmursuz olursa eminönü'ne gidip kendime lohusa pijaması, geceliği almak istiyorum. ondan sonra da çantamı hazırlarım artık..
benim her şeyimi bitirmem gene bi iki haftayı bulur.. bu arada kızım kıpraşmaz da yerinde durursa iyi olur...
sedacım, ayşegülcüm.. sizler de online görünüyorsunuz..
bebişlerin keyfi de sizler de iyisinizdir umarım..
iyiyim şekerim.. sen nasılsın? oğluşun nasıl? opuyorumnanaktanbebeg83
nasılsın cnm
fundacım ısmım ozlem .aslında bugun ıtıbarıyle doğum ıznım basladı tam karne tatılı bıttı benım ıznım basladı ama 3 hafta daha calısıp bunu dogumdan sonraya atarsam tam hazıran sonuna gelıyo ve bebegımı bırakıp okula gıtmek zorunda kalmıcam okulda yaz tatılıne gırecek.hersey onlar ıcın ama dedıgın gıbı cok zor oluyo kalkıp tahtaya bıseyler yazmıya bıle mecalım olmuyor bazen benım kuzucuklar anlıyolar bız cızelımmı dıyolar.dayanıcaz artık.
dünürcüm geçmiş olsun.bende haftasonu aldıklarımı yıkadım astım yarın ütülerim akşamda kendi çantamı hazır ederim.ya bi küçük valiz birde aldığım bebek çantası doldu kendime poşete koycam artık.çekçekli valizim olsaydı küçük iyi olurdu ama neyse....hepsini ayrı ayrı poşetledim üstünede notlar yazdım ilk giyditrilecek falan diye....ay bebeklerimize daha da yaklaşıyoruz....
bu arada çok sevindim dr umuz gitmiyomuş oleyyyyyyyyyyyyy..............napardım ben ya adama o kadar alışmışım
selam arkadaslar
simdi doktordan geldik oglusumu gördüm ,basi asagiya dönmüs
hersey cok iyi gidiyor dedi doktor
kilosuda 1700 gr olmus ,henuz 30.cu haftamiz iri mi olcak ne ?
sizlerin bebekleri kac gram kizlar ?
canım benim 1 makine daha olmuştu yıkanacak.1 makine kadar vardır kayınvalidemde almış daha alacakları varmış getirmedi o yüzden.canım ya unuttum geçen yazmıştın sanırım sen bana şimdi aklıma geldi.2.5 muymuş tanesi çikolotanın*biz almamaya karar verdik canım.
reyhancığım hoşgeldin canım mide yanması sırt ağrısı var bu akşam bende şükürler olsun iyiyiz canım eşim nöbetçi yeğenim kalıyo yanımda bu akşam sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?