• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

netten hesaplattıgıma göre 3 hafta 5 günlük canım...bekleyeyım dıyorum bende. birde bı yazı okudum yıne dıyorkı testler yanıltabılırmıs cızgı cıksada sonradan adet olunabılıyomus bazen kafam karısıyo kan testıde yaptırmadım daha erken dıye
bende aynı tarihlerde gitmiştim doktora canım dediğin gibi erken daha ve bana sorarsan bir hafta daha bekle öyle git ben boşuna gitmişim dedim sonradan ama bilemiyorsunki heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım o zaman
birde ben testi iki defa yaptım öyle emin oldum birini gece yapmıştım diğerinide ertesi gün
canım benım bende mayıs 25ınde ılk bebegımı malasef kalp durması sonucu kaybettım.
oyüzden daha yenı bır hamılelık benımkı ama ınan doktora gıtmeye korkuyorum.

inşallah güzel haberlerle gel yarın canım

canım inşallah bu sefer daha güzel olacak herşey

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü :nazar: |
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü:nazar:
4|gundogdus | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | 62 | | |
12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü:nazar:|
[/table]

yine düzeltme yaptım gündoğmuş değil

kızlar sağolsun nilüferşahın da desteğiyle tabloyu yapmış oldum
daha doğrusu hiçbişey yapmadım sadece hazır olan tabloda değişiklikler yaptım o kadar
diğer arkadaşlarda bilgilerini düzeltirse ve eklemeler yaparsa harika olur
bu arada topikteki diğer arkadaşlarda beni yanlış anlamasın olur mu diğer listemizde aynen kalacak değişiklikleri yeni listeye ekleriz yerimseniben

][table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| | 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü:nazar:
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
11|yazgülüm ||9 temmuz| 15 nisan | | | |
12|dtbernat | | | | | |[/table]

canım ellerine sağlık liste cok güzel olmuş benim yaş 25 kilo 48 bide bazı sorunlar var inşallah gececek yarın yine gidecegim belki kalp atısını duyacagım benim notuma dua bekliyor yazarsan coook sevinirim şimdiden teşekkürler:)):CüvCüv::Saruboceq:

herkese selam bende varim bendeee demek icin bu sayfaya baktim 35 yasindayim 5 yillik evli ve 2 yillik yogun ugras sonunda Allah bize emanetini layik gördü 5+5 hamileyim SAT 01.07.2009 tahmini dogum tarihim 08..04.2010 03.08.2009 da bebegim olacagini ögrendim 05.08.2009 da sabirsizliktan solugu doktor un yaninda aldim keseyi de gördük 22.08.2009 da bebegin kalp atislarini dinlemek icin randevum var.kilom yani hamile kaldigim kilo 72 hamile kalmadan 2 ay önce 7-8 kilo verdim ilk defa Allah im tüm isteyenlere bagislasin en son care kasim ayi gibi yani bu kasimda Tüp bebek merkezine gitmeyi düsünüyorduk esimle 1 yil boyunca igne ve hap tedavisi ve ondan öncessi 1 yil kendi cabalarimiz kendiliginden olurmu diye ama artik usandirmisti beni Sizlere birsey söyleyim mi hanimlar tamam tedbir kuldan taktir Allah tan ama o kadar ugrastik olmadi hap ve igne kullanmadigim ay Türkiye den izin dönüsü yeter artik zaten tüp bebek klinigine gidecegiz bu ay igne olmayacagim demistim kullanmadim da ve Ulu ALLAH im "OL" dedi ve oldu Demek istedigim odur ki Hayirlisi Allah tan yanliz yüce yaradandan
canım inanamıyorum sanki şaka gibi aynı günler aynı şeyleri yaşamışız bende 25 inde gitcem kalp atışları için muhtemelen bi aksilik çıkmazsa aynı günlerde doğum yapcaz çok mutlu oldum:teytey:

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |
[/table]
küstüm ama bende vardım :gitme: sat 1 temmuz tahmini doğum tarihi 7 nisan hamile kaldığım kilo 66 kesem göründü benimdee:)))

Son düzenleme:
selam kızlar... Ben doktora gitmedim daha ama arada kasıklarımda ağrı oluyor ve çok şişkinlik var karnım 5 aylık hamile gibi :bbo: Yaşım 29 ve hamile kaldığım kilo 53
canım bendede çok ağrı var bebekten dolayıymış bi yerde okumuştum şişkinlikte gaz sıkışmöasındanmış herşey yolunda gider umarım

elifçim okurken çok duygulandım canım
rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende o kadar tedirgindimki nedense doğal yoldan bebeğim olmayacak gibi düşünürdüm çok şükür rabbime aratmadan nasip etti bize bebişimizi
senide listemize ekliyorum canım :nazar:

Cok sagol canim güzel temenni ve dileklerin icin,Sigara ile ilgili konuyu sayfada arastiracagim izlemek isterim care iste belki beni vazgecirir.Benide listeye ekledigin icin cok tesekkürler ellerine saglik cok güzel emek verilmis bir calisma olmus.Allah a emanet olun bebeginle

canım inanamıyorum sanki şaka gibi aynı günler aynı şeyleri yaşamışız bende 25 inde gitcem kalp atışları için muhtemelen bi aksilik çıkmazsa aynı günlerde doğum yapcaz çok mutlu oldum:teytey:

Insallah canim hayirlisi ile Allah bize hayirli saglikli imanli evlatlar yetistirmeyi nasip eder.Senin adina bende cok sevindim sevincimi paylasman benide sevindirdi.sevgiyle saglikla kal canim

canım bendede çok ağrı var bebekten dolayıymış bi yerde okumuştum şişkinlikte gaz sıkışmöasındanmış herşey yolunda gider umarım

Evet canim benimde ilk hamile kaldigimi ögrenip doktora gittigimde 05.08.2008 idi ve cok büyük korku ile gittim acaba dis gebelik diyemi cünkü dis gebeligin en bas belirtisi karinda sanci ama bosa korkumusum bebegin yerlesme serüveninin ilk baslangici böyle seyleri her kadin yasarmis ve kan basinci rahim ve batinda cok hissedilirmis heleki keseyi gördükten sonra icim bayagi bir rahatlamisti.

Yani bu sanci cok normal sakin kafana takma bir daha asla yasayamayacagin en güzel günler sancisi bile cok güzelkaydirigubbakcemile2

3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü:nazar:
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü:nazar:|

[/table]

kızlar listenize ve tarihelerinize bi baktımda burdakilerin hepsi ahada şuraya yazıyom mart ayında doğurur anacım bizede öyle oldu birperi ve yazgülü belki nisan başı olabilir genelde 10 temmuz sonrası anca nisana kalıyo sabreemez bebecikleriniz fırlarlar hemen:) ha bide tavsiye bol bol uyuyon sonra uyku filan kalmıycak bi süre

6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü:nazar:|

[/table]

Canım yasım 35 kilomda 61

günaydın arkadaşlar dün gece sadece listeyi düzelttim msj yazamamıştım
buketçim küsme olur mu tatlım demekki gözümden kaçmış kaydirigubbakcemile5
elifçim gönlünü ferah tut canım inşallah çok güzel haberler verecek doktorun
x_v_b canımm hadi hayırlı olsun bebişin ne güzel genç anne oluyorsun bak rabbim tamamına erdirsin bütün bilgilerini verde listeye ekleyelim
elevinya banada öyle geliyor canım büyük ihtimal mart sonunda gelir bebişim :)

6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | 35 | 15 temmuz |20 nisan | 61 | |
9|ebram 24| | | | |
11|yazgülüm | 31 |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |