Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşin heycan yapmıs sankı bırazda olsun erkeklerımız hep oyle degılmı cok guzel seyler yapmak ısterler ama cogu zaman ellerıne yuzlerıne bulastırırlar artnıyetlı degıl en azından ama kırılmıs bellıkı ben olaydım kım olursa olsun atlardım boynuna yınede kıyamazdım..ama sen haklısın yınede zamanı gelınce basbasyken vermesı cok daha dogru olurdu..kızlar bız cok daha zorlanıcaz artık bı koca bebeklerımız var onları buyutuyoruz bıde kuzularımız mınıslerımız var olur boyle seyler..ya kızlar bana mı hak verirsiniz yoksa eşimemi bilemiycem....
bendede var azcık kabahat ama oda suçlu....
yarın benim doğum gunum....
bugun hastaneden sonra dükkana uğrayayım dedim....
birazcık bakıncaktım oturcaktım,ıo sırada sevmediğim bir komşumuz var o geldi dükkana aa sen burdamısın bende sana gelecektim biraz oturur laflarız dedim dedi....bende kendisinden hiç haz etmem,baya da bi sorun yasadık yakın zamanda....nese kadın gitmek bilmz oldu....
ben de o bize gelmesin diye bahane yarattım ....
ama dellendim surat astım...
o sırada babanem de dükkana geldi ben markete gitcm diye bahane yarattım....
o sırada eşim dükkanda bana yarın vereceği hediyeyi çıkardı verdi....
herkesin içinde ....
bende ne gerek vardı falannddim hiç sevinemedim ben nazara inanarım kolye düğüm düğüm oldu...
isterdim ki eşim bana yarın versin bunu ve tek olalım bende onun boynuna sarılayım...
ama ben surat astım bu çok özel bişi keşke şimdi vermeseydin dedim oda elimden aldı sana zaten yaranılamz dedi....bende dükkandan çıktım o sinirle.....
msnde konuştulm tabi hatasını anladı ben o kadına gıcıklık olsun senin ne kadra şanslı bir kadın olduğunu anlsın diye herkese anlatsın diye yaptım dedi ama hatasını anladı yani,yapmamam gerekti dedi,özür diledi ve eve çiçek yolladı nese barıştık yani....
culha sana gün verdilermi canım?? ne zamna doğum
ah canımm çok haklısın ben bile bazen kendime tahammül edemiyom ama napim çok gerginim elimde değil şu 9 ayda eşimden dlediğim özür sayısı 999 u geçtikaydirigubbakcemile3ay tuğbacım ya hakkaten sen evdekilere zor saatler yaşatıyosun demekki. baksana bize bile bu seviyede anlatıyosan yaşadıklarını yaşayanlar ölmüş desene neyse az kaldı sonra keser döner sap döner gün gelir hesap döner olmasın da hesap sana kesilmesin bacım acık sakin ol. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bana mı hak verirsiniz yoksa eşimemi bilemiycem....
bendede var azcık kabahat ama oda suçlu....
yarın benim doğum gunum....
bugun hastaneden sonra dükkana uğrayayım dedim....
birazcık bakıncaktım oturcaktım,ıo sırada sevmediğim bir komşumuz var o geldi dükkana aa sen burdamısın bende sana gelecektim biraz oturur laflarız dedim dedi....bende kendisinden hiç haz etmem,baya da bi sorun yasadık yakın zamanda....nese kadın gitmek bilmz oldu....
ben de o bize gelmesin diye bahane yarattım ....
ama dellendim surat astım...
o sırada babanem de dükkana geldi ben markete gitcm diye bahane yarattım....
o sırada eşim dükkanda bana yarın vereceği hediyeyi çıkardı verdi....
herkesin içinde ....
bende ne gerek vardı falannddim hiç sevinemedim ben nazara inanarım kolye düğüm düğüm oldu...
isterdim ki eşim bana yarın versin bunu ve tek olalım bende onun boynuna sarılayım...
ama ben surat astım bu çok özel bişi keşke şimdi vermeseydin dedim oda elimden aldı sana zaten yaranılamz dedi....bende dükkandan çıktım o sinirle.....
msnde konuştulm tabi hatasını anladı ben o kadına gıcıklık olsun senin ne kadra şanslı bir kadın olduğunu anlsın diye herkese anlatsın diye yaptım dedi ama hatasını anladı yani,yapmamam gerekti dedi,özür diledi ve eve çiçek yolladı nese barıştık yani....
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile bana bakın uyarmadı demeyin benden önce doğuran herkesin elimden çekeceği varrr. ah kaan ahhhh rezil ettin benikaydirigubbakcemile3TARHAN bu gıdısle ben nazlıyla senden önce dogurcam ikiniz bekleyın kız bebişler daha erken gelıomus erkek cocukları bı hafta daha gec zemuszemus
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile bana bakın uyarmadı demeyin benden önce doğuran herkesin elimden çekeceği varrr. ah kaan ahhhh rezil ettin benikaydirigubbakcemile3
canımcım ama sende o kaynana varken doğurursun gerçekten de dikkat et kendine bugün gelmedi dimikaydirigubbakcemile3
özgecim cnm aman baska bı sorun olmasında sevindim senın adına sezeryan olursa benden öncemı dogcak bebegımız :) hadı bakalım hayırlısı benimkide Avukatla aynı gune denk gelıo sanırsam![]()
keşke boğaz ağrısı olsa yaa benim hamielliğin başından bu yana hiç mide bulantısı kesilmediki o yüzden ama artık tavanyaptı gece uyanıyorum istifra ediyorumCanım, geçmiş olsun. Havalar bir garip canım, geçiş dönemi çok fazla hasta var çevrede. Kendine çok dikkat et canım. Bol bol ıhlamur filan iç. Hemen toparlanırsın ins canım. :Saruboceq:
Kızlar, hepinize çok güzel günler, benim bir yığın ütüm var. Kendime temizliğe gelecek bir bayan bulamadım. Arasıra gelen bayan belini inçitmiş, yeni birini bulmak gerekiyor. Şu aşamadan sonra benim yaptığım temizlikte temizlik olmuyor pek. Yada temizlik sonrası doğumhanede bulabilirim kendimi. eyvahedigeldismile
evet yapmıştım ama sağolsun misafirler gelince battı ortalık ama fazla kirli olmadığı için bir günde halloldu doğuma hazırım bugün bile olsa razıyım zaten şimdi biraz uyuum doğum yapığımı gördüm ne güzeldi yaa bebeğimi kucağıma verdiler druma sarıldımmerhaba avukatcım. hakkaten ismine yakışır şekilde oğlun duruşma salonlarında yada adliye koridorlarında doğacak allah muhafaza daha ne zaman izne ayırıcaklar seni allah aşkına? bi de üstüne tansiyonun yüksekmiş. aman dikkat et fazla yormadan yap bari işlerini. doğum tarihiniz de hayırlı olsun oğluşuna da maşallah şekerimboşver sen kendini 1 kg almış gibi kabul et baksana oğlun kocaman olmuş
hadi canım sana güle güle gelemesen de mutlaka haber gönder
merhaba canım geçmiş olsun tüh son haftalarda mideni falanmı üşüttün acaba? sen daha yeni yapmadınmı temizliğini hatta eşinle birlikte karıştırmıyorum heralde demi? aman boşver ya allah aşına şöyle yalanda da olsa gelsin bi kadın temizleyiversin. sen dinlen artık
canım evet yaa çok yaşadım olur diyor bazı hamilelikte ilaç veriyor ilaçta kar etmiyor aynı bende artık içmiyorum ailede var annemde böyleymiş ablalarımda ne yapalım artık hayırlısı olsuncanım geçmiş olsun ya ne kadar çok yaşadın mide problemini...canım dr un ne diyor*sürekli bu bulantılar falan için........
ayşecim inşallah güzel heberlerle gelirsin bugün bende aynı saatte dr da olacağım.inşallah herşey iyi olur mutlu haberlerle geliriz canım
canım benim bebekte ilk zamandan hep zayıftı ama maşallah 1 haftada yarım kilo aldırmışım dr öle dedi 2.500 tu geçen hafta hep geriden geliyordu 2 hafta şimdi hem haftayı yakaladık hemde kilosu normale döndü doğuma kadar 3.500 olur sanırım ama daha fazla kilo almasın sonra doğurması zor olur küçük bebek daha çabuk kolay doğuyor allah sağlık sıhhat versin ufak olsun bişey olmaz sonradan çok çabuk toparlanıyorinşallah canım sağlıklı olsunda önemli değil.
herşey gözüne batıyor aynı ben gibi ay bende doğurimde kurtulim yaa hadi bu akşam ıkınak biz atağa geçek hemen olsun bitsin göğsünle hala oynuyonmu kaydirigubbakcemile3kızlar merhabalar nasılsınız benim yine keyfim yok:)
1 saattir online ım geçmişi okıcam kayınvalidem karşımda habire bişiler soruyo, sölüyo kafa beyin kalmadı okuyamadım da okuduğumu da anlayamadımkaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir.
gece çok uykusuz olmama rağmen uyuyamadım ağrı sancı ağırlıktan. artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum oğlumu taşıyamıyom artık. zaten tahammül sınırlarım da daraldı hiç bir şeyi hiç kimseyi çekemiyom. offf offff artık doğurmak istiyom.
ohh maşallah bebeğine herşey yolunda çok şükür bencede normali bekle en sağlıklı o bencedoktor teysemiz tansiyon yuksekliğimizden şüphelendi ve idrarda proteine bakalım dedi,şükür yuksek çıkmadı ama lökosit çok yuıksek çıktı....
suyumuz gene normalmiş,gelişimimiz gayet ii....
bu sefer altdan muayne etmedi,gerek görmedikçe sağlıklı değil dedi....
gebeliğin son aylarına bağlı tansiyon yuıksekliği olabilir dedi,bu haftada bakıcaz gene yuksek olursa baska bi çözüm yolu deniycez...
bebeğim mart sonuna kadar gelme ihtimali yokmuş öle söledi...
mart sonu heran hazırlıklı olucaz dedi...
tamamen doğum pozisyonu almışız dönme ihtimal, sıfır dedi....
midemiz tam anlamıyla boşalmış bu bebeğimin doğum kanalına girdiğinin göstergesiymiş....
ama ben bzaten hep aşağıda taşıyordum onunda biraz etkisi varmış bukadar düşük olmasının yani....
nst miz de gene sancımız çıktı,neden böle acaba dedi doktor teysemiz amaa sınırda yani....
bakalım bir hafta sonra bir daha gidicez kontrolümüze...
doğum konusunda konuştuk...
ben genede normal yapalım derim dedi....
oyuzden bekleyelim mart sonuna kadar dedi ....
bakalım şuan için muallaktayız kızlar tarihimiz belli değil....
ayy tubiş bilmiyorum valla.....
sorunsuz olsun da...
sağlıkla gelsin kuzucuklar...
istersen seni bekleyeyim olurmu....
hamileyiz haklıyız diyosun yani şekerim. doğru valla delikafaduldenhehhehhe:)))))))))
kızlar süpersiniz ben dedim zten ben suçluyum diye...
aman nese barıştık zaten ....
ama biz hamişiz işte ani çıkışlar yapabiliyoruz.....
hacercim hoşgeldinnn valla şu gerginlik bir bitse aslında bugünlerimiz en güzel günlermiz bebişlerimizi sakince mutlulukla beklemek lazım ama hormonlar izin vermiyoki.:))
canım eşim şu kremi alıp getirmedi hala onu bekliyom kremim bir gelsin oynayacam memişlerle gelsin bebişkaydirigubbakcemile3