- 15 Ocak 2010
- 342
- 47
- 298
nisan anneleri ist olupta nene hatun hastanesine giden var mı peki aranızdaaaa
cnm ben pendik şifaya gidiyorumda nene hatunu kaldırmıslar ordan sanırım :ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisan anneleri ist olupta nene hatun hastanesine giden var mı peki aranızdaaaa
Hoşgeldin nazlıcığım yoklama defterini kapatacaktım bende:)
bende iyiyim çok halsiz hissediyom kendimi sadece oysa bütün gün yan gelip yattımbilmiyorumkismile
ay çok haklısın valla görmedim ne yalan sölimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hoşgeldin nazlıcımmm yoklama kaçakları çok, ilk ders almayalım dedikkaydirigubbakcemile3
kızzz o kadar yer ayırttın olmazsa ben bi dahaki cumartesiyi kastetmiştim dersin çıkarsın işin içindenkaydirigubbakcemile3 evin temizlencekti senin bugün galiba yanlış mı hatırlıyom?
cnm ben pendik şifaya gidiyorumda nene hatunu kaldırmıslar ordan sanırım :ecrin_bebek:
nisan annesi diyilim biz daha bebişi ve kesesini ve kalp atışlarını göremedik pazartesi doktorda görücez
bende geldımmmmmslm annişler
şükür yetiştim. devamsızlık çok zaten yırttık:))))
temizlik dündü canım. aslında cuma günü geliyolardı da bu hafta perşembe geldiler. yine bi süpriz olup da doğurmazsam (benim hala umudum var) yarın kişisel temizliğimide hallederim. ohhh sonra beklemeye devam. aslında kocişde yarına paraşüt planı yaptı. yılın ilk atlayışı olcak çok hevesli. oda içinde kalsın istemiyorum ama bebiş gelsin yeterki önemli mi gerisi diyor:)) Şeniz
hoşgeldin canımm yoklamaya yetiştin:roflol:bende geldımmmmmslm annişler
ohh evinde mis gibi olmuş:) ay şekerim kocan sana şunu demek istemiş: sen doğurdun da ben paraşüt diye mi tutturdum sankiikaydirigubbakcemile3şükür yetiştim. devamsızlık çok zaten yırttık:))))
temizlik dündü canım. aslında cuma günü geliyolardı da bu hafta perşembe geldiler. yine bi süpriz olup da doğurmazsam (benim hala umudum var) yarın kişisel temizliğimide hallederim. ohhh sonra beklemeye devam. aslında kocişde yarına paraşüt planı yaptı. yılın ilk atlayışı olcak çok hevesli. oda içinde kalsın istemiyorum ama bebiş gelsin yeterki önemli mi gerisi diyor:)) Şeniz
İyi hoşta ya eşin gittiğinde sancıların tutarsa canım.Telefonda çekmez dağ başlarında ben olsam göndermem heralde:))
hoşgeldin canımm yoklamaya yetiştin:roflol:
ohh evinde mis gibi olmuş:) ay şekerim kocan sana şunu demek istemiş: sen doğurdun da ben paraşüt diye mi tutturdum sankiikaydirigubbakcemile3
merak etme hem sen yeterki doğur kocan paraşütsüz uçacak:lepi:
Hadi hadi atlasasın o zaman.Hvesi kalmasın değil mi.Sanki biz demesek atlamayacak:))canım benimki uçaktan atlıyor zaten 5 dk sürüyor. bişi olursada burdan birileriyle yola çıkarım oda gelir napimm kıramam şimdi. yarım saat uzaklıkta zaten atladığı yer eve. arabayıda bırakıcak zaten:))
brence deee.. görücem paraşütü ozaman. atlasın yarın yazık adama bundan sonra ne kadar atlayabilecek bakalım.kötükedihüso
tugba sen ne durumdasın tık yok mu hala??
ßenim hanım yıne iş basında kaburgam nası agrıo anlatamam kafamçokkarıştı
bende geldiimmmm :)))) iyi sohbetler kızlarr... valla benimkileri uyuttum kaçtım yataktan :)))