2010 Nisan Anneleri

Reyhancığım kızına maşallah.Senin gününde belli olmuş gözün aydın canım.

slm kızlar biz geldik doktorumuzdan şükürler olsun güzel haberlerle geldik ve doğum günümüz belli oldu şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq: 2 nisan öğleden sonra spinal sezeryan olacağım rabbim izin verirse yani haftaya cuma inşallah kızımız kollarımızda olacak inşallah bizden haberler bu kadar yarın yine nsteye çağırdı doktorumuz usgye girmedik sanırım usgye ayın 29daki randevumuzda gireceğiz
a.s canım.Gününüz belli olmuş ne güzel.Çok az kaldı şimdi sana.Heyecan artacak iyice.

zeyracım gözün aydın tatlım cok sevindim senin adına....bende cok heyecanlandım....ayyy desene gizem sultan kollarında olacak..."bu çok mutlu edici bir haber....
bende hep 2 yada 3 nisan diye düşünüyorum kısmetse...
tabi genede bakalım doktorumuz ne diycek....
senin için çok sevindim arkadasım ....

merhabalar kızlarrr nasılsınız
bizim bugün temizliğimiz vardı.
öldük yorgunluktan kadın geldi bir güne sığdırmaya çalışınca bütün işler yetişmedi ama bayağı halletti yine saolsun.
ayyyy çok yorulduk ama değdi misss gibi oldu ev.
artık tamamen hazırım kızlar kaanın gelmesi için hiçbir engel yok.
tabi 1-2 gün beklesin ben hem gribimi tamamen atlatayım hem de azıcık dinleneyim ki oğlumu yorgun karşılamayayım.
bu arada bu gece 2-3 saat ya uyudum ya uyumadım ölüyom yorgunluktan ama yatsam yine uyku yok banaakannehir

tubacım canım güle güle kirletin evinizi,oh misler gibi olmuş...
sanada gecmiş olsun tatlım ya bol bol c vitamini al...
kuşburnunda cok yoğun var c vitamini çay yap iç...
bende aynı bugun uyku diye delirdim ...
bizim sıpacıklara ne oluyo böle bizimle dertleri analarınamı var garezleri acaba....
gece uyuyamazsan ben burda hazır nazır bekliyorum.....

merhabalar kızlarrr nasılsınız
bizim bugün temizliğimiz vardı.
öldük yorgunluktan kadın geldi bir güne sığdırmaya çalışınca bütün işler yetişmedi ama bayağı halletti yine saolsun.
ayyyy çok yorulduk ama değdi misss gibi oldu ev.
artık tamamen hazırım kızlar kaanın gelmesi için hiçbir engel yok.
tabi 1-2 gün beklesin ben hem gribimi tamamen atlatayım hem de azıcık dinleneyim ki oğlumu yorgun karşılamayayım.
bu arada bu gece 2-3 saat ya uyudum ya uyumadım ölüyom yorgunluktan ama yatsam yine uyku yok banaakannehir
Hoşgeldin tuğbacığım.Yorulmuşsun ama değmiş miss gibi olmuş evin.Güle güle kirletin kaanla beraber ama yalnız kirletmek yokkaydirigubbakcemile3

mehtapcığım özgeciğim çok saolun canım arkadaşlarım inanın burada çok güzel şeyler paylaştık testler yüklemeler cinsiyetler ama en heyecan verici yanı bu doğum haberini vermekmiş elim ayağıma dolaştı sanki birden hayal dünyasındayım ve ağlıyorum şimdiden o güzel kokuyu duymak için saatler kaldı şükürler olsun bugün doğan o bebişleri gördükce içim nasıl geçti anlatamam mis kokuluları o kadar şekerlerdiki anlatamamhaftaya bende kucağıma alacağım için o kadar mutluyum şükürler olsun rabbime bu günleri bizlere gösterdiği için

tuğbiş oldumu bak şimdi yorulmuşsun uykusuz kalmışsın kaanımızı yorma canımcım şunun şurasında ne kaldı zaten uykusuz geceler bizi bekliyo artık canım zamn buldukca uyumak lazım hatta jale fundaya dermiş ne zamn boş bir vakit buldunmu uyu dermiş canım benim neyseki bitirmişsin işleri şükürler olsun hadi artık kaanımız gelebilir annesi

oh maaşallah sezeryanların günü belli olmaya başlamış :))) hayırlı olsun hepimiz için.
bizde bu gün doktordaydık.benim 3 haftadır nst de çok sancım çıkıyo,oğlum çok geriliyor ve bana da rahatsızlık veriyor, (hatta şu anda poposunu öyle bir sivriltmiş duruyor ki çok komik gözüküyor karnım:))
bunların nedeni hala doğum yoluna girememiş olması.ultrasonda da görünüyor , yani hala aşağıya düşmemiş.ben normal doğum istediğim için haftaya tekrar bakıcak artık düşmesi lazım dedi.çok sancı yaparak suyunu patlatabilir veya eşini ayırabilir dedi doktor.offf offf sezeryan olsaydı bunlar hiç dert değildi dimi?sizinkiler nasıl arkadaşlar normal doğum bekleyenlerin ki yoluna girdimi bebekleri?ve aşağı düşmesi bir anda olabilecek birşey mi?

benimde uzun zamandır nst de sancı seviyem baya yuksek ,bebeğim bu durumdan çok rahatsızmış,kalp atışlarımız yuksek,benim tansiyonum çok yüksek ve kalp atışlarım tavan yapmış seviyede sürekli bir çarpıntı modunda dolanıyorum....
ayy popo sivriltme olayı bizdede var...artık tekmelemiyo direk bir yana kalykılıyo geriliyo falan...
benim bebiş başını doğum kanalına dayamış cıkmak istiyomuş,ama inatcı doktorumuz bir gun daha fazla kalsın diye elinden geleni yapııyo...
bir haftadır karnım baya asağıda,doktorum parmak hesabı yaptı midemden bes parmak kadar ayrılmış,ama ben zaten hep bebeği asağıda tasıdım....

mehtapcığım özgeciğim çok saolun canım arkadaşlarım inanın burada çok güzel şeyler paylaştık testler yüklemeler cinsiyetler ama en heyecan verici yanı bu doğum haberini vermekmiş elim ayağıma dolaştı sanki birden hayal dünyasındayım ve ağlıyorum şimdiden o güzel kokuyu duymak için saatler kaldı şükürler olsun bugün doğan o bebişleri gördükce içim nasıl geçti anlatamam mis kokuluları o kadar şekerlerdiki anlatamamhaftaya bende kucağıma alacağım için o kadar mutluyum şükürler olsun rabbime bu günleri bizlere gösterdiği için

İnşallah sağlıklı olarak alırsın gizemi kucağına canım.Sonrada resimlerini eklersin.olumunekankayizsmile

ayyy canım benim o gözyaşları hep mutluluktan olsun arkadasım....
valla senin sevincinle ben bile heyecan yaptım ne mutlu sana....
bizi unutma ama gizemi bizden mahrum da bırakma bi fotosunu yolla en azından...
bu arada müjde böcüğüm kendi müjdenide verdin bak....
ama ben anlamam,gizemle uğrasırken benim müjdemi nası vercen ....
unutma ama emi....

MErhaba
ben normal düşünüyorum bebek uzun zaman önce dönmüştü öyle duruyor salı günü kontrol var bakalım neler söyleyecek doktor. 35. haftamda gideceğim doktora acaba çatıo muaynesi yapar mı hazırlıklı mı olsam önceden söylüyor mu çatı muaynesini biliyormusunuz

ben catı muaynesi olacağımı bilmiyordum ama,hazırlıklı gittim,benide 35 haftamda yapmıştı....belki bu haftayada bırakabilirdi ama benim bebişin çok sancısı çıkmıştı nstde...
bendede uzun zaman önce döndü ve pozşsyonu bir daha değişmez dedi...

ayyy canım benim o gözyaşları hep mutluluktan olsun arkadasım....
valla senin sevincinle ben bile heyecan yaptım ne mutlu sana....
bizi unutma ama gizemi bizden mahrum da bırakma bi fotosunu yolla en azından...
bu arada müjde böcüğüm kendi müjdenide verdin bak....
ama ben anlamam,gizemle uğrasırken benim müjdemi nası vercen ....
unutma ama emi....

:a015: unuturmuyum canım benim yaaa doğsun sağlıcakla inşallah canım dur şimdi salya sümük olacağım burada o kadar karışığımki canım anlatamam mutluluk heyecan hepsi bir arada ben doğum anında bile verecem kız senin doğum haberini seninkini vermeden olurmu canım benim hiç olumunekankayizsmile

mehtapcığım canım amin bitanem hepimiz inşallah kucağımıza alalım sağlıcakla minik uğur böcüklerimizi canım :asigim:

kızlar bana hiç çatı muanesi demedi doktorum sanırım sezeryan olacağımız için yapma gereği duymadı inşallahta yapmaz bidaha onunda stresini yaşamayayım şimdi ban dediği cuma sabahı 7de çok hafif bir kahvaltı yap saat 9 gibi hastahanede ol yatış işlemlerin yapılsın öğleden sonrada sezeryana alalım dedi o kadar bakalım 29daki randevumuzda yapıcakmı onu bilmem

teyzoşlar ben birazcık dinleneyim görüşrüz artık pek fazla oturmam imkansız gibi çok belim ağrıyo hepinizi öptük kocaman

kızlar bana hiç çatı muanesi demedi doktorum sanırım sezeryan olacağımız için yapma gereği duymadı inşallahta yapmaz bidaha onunda stresini yaşamayayım şimdi ban dediği cuma sabahı 7de çok hafif bir kahvaltı yap saat 9 gibi hastahanede ol yatış işlemlerin yapılsın öğleden sonrada sezeryana alalım dedi o kadar bakalım 29daki randevumuzda yapıcakmı onu bilmem
Sezeryana karar verilmiş canım çatı muayenesi yapmasının bir anlamı yok .
teyzoşlar ben birazcık dinleneyim görüşrüz artık pek fazla oturmam imkansız gibi çok belim ağrıyo hepinizi öptük kocaman

Öpüldün canım.Dinlensin gizem sultanda.zemuszemus

ii dilekleriniz için sağol arkdaşlar şimmdilik çıkmam lazım bebişim acıktı.hepinizi öpüyorum oğluşumla ben.bilgilerim kayra 38 haftalık 3.770 gram ağırlığında doğdu.

Hayırlı uğurlu olsun tombiş bir oğlan doğurmuşsun 40 haftalık olsaymış nolacakmış kim bilir? maaşallah Allah o güzel duyguyu cümlemize nasib etsin kucağına alıp bol bol kokla cennet kokusunu

zeyracım batuhanım dogum zamanlarınız bellı olmus gozunuzaydın artık cok daha fazla heyecan basmıstır sızı
tugbacım oh temızlıkte bıtmıs artık kaancık gelsın bu arada cok gecmıs olsun cnm benım

Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar

opuyorumnanaktan geçmiş olsun ve de tebrikler.. aynaya bakarak da olsa hala kendin yapabiliyosan süper bişiy :)

opuyorumnanaktan canımcıım hiçbişeyi kafana takma nolurr.. şu son günlerimizde bebişleri de sıkmayalım içerde.. keyfini hiçbir şeyin kaçırmasına izin verme.. bebeğin için ve kend,in için bol dua et canım.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. sağlıkla sorunsuz ca inşallah...

opuyorumnanaktan çoook sağol dünürcüüm.. iyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım olumunekankayizsmile
aile büyüklerimden sadece aneannem hayatta.. yani dediğim dedemdan sonra babannemi ve diğer dedemi de kaybettim.. ama dediğim gibiinsanın hayatında çook değer verdiği kişler vardır.. ben 12 yaşındayken ona doyamadan kaybetiğim için hala üzülürüm .. canım dedem.. yattığın yer nurimekanın cennet olsun inşallah.. beni öpmeden uyku uyumazdı .. şimdi görse eda mı utkumun gelicek olmasını.. mutlu,huzurlu evliliğimi.. :sinifsinif: eminim sevincinden uçardı.. neyse bitanem sıkmıyım seni de.. inşallah 2 sinde der dr.um ama öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için.. :Saruboceq: aa bi de şey var yaa... az önce arkadaşım aradı.. onların gelinleriyle aynı dr.a gidiyoruz.. o bugün yattı hastaneye.. yarın sezeryan olucak.. benim dr.tabi.. az önce vizitede gezerken lavmanı sormuş.. artık hamilelere yapmıyoruz demiş.. sadece kist ameliyatlarında fln yapılıyomuş.. bağırsakları ne şekilde boşalttıkları konusunda bir fikrim olmasa da :) bu sevindirici bi haber... arkadaşta duyar duymaz beni aradı.. haftaya kadar kasma boş yere kendini diye :)) hihoyyyt herşey için tekrar teşekkürler hayatımm a.s.

bebeğine maşallah canımm.. gözün aydın bu arada.. kızz benden önce alcan bebişi kucağına hıı boshayallersmile ... hayırlısı olsun güzelim.. sağlıkla kavuş inş. kızına ...

çok uzun süre yatmasan iyi olur sanki canım sıcak suyun içinde.. ılık bi dulş ve sonrasında istirahat iyi gelir .. olmadı dr.una git mutlakaa...

opuyorumnanaktan saol canım.. yavaş yavaş yapıyorum her işimi zaten.. ama kendi kendime yapmak zorundayım herşeyii..annem uzakta.. alt kattaki eltimlerin kendine hayrı yokki bana gelsinler.. aman istemem de zaten..:umursamaz: doğuma evi süpürür öyle giderim.. yeter ki yapıp sonrasında laf sokmasınlar kaydirigubbakcemile3

sen en önemli işi becermişsin canımm.. ev işi de bekleyiversin.. kaydirigubbakcemile3
hiiiç birşey bizden kıymetli değil.. ama işte hastalık sanırım buu...evde az bir iki parça bişey dağınık olsa nefesim daralıyo resmen yaa.. bi şekilde yapıyorum.. başkası yapsa da arkadan tekrar geçiyorum :)

sagol canim benim evet senden önce alacagim sanirim
ama tabiki yinede belli olmaz seninki aniden gelmeye kalkmazsaopuyorumnanaktan

hadı hayırlısı canım nekadar güzel desene bayagı az kaldı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.a.s.

evet canim az kaldi tatli bir telas aldi
sevinc korku belirsizlik adi bende koyamadim bilemedimopuyorumnanaktan

slm kızlar biz geldik doktorumuzdan şükürler olsun güzel haberlerle geldik ve doğum günümüz belli oldu şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq: 2 nisan öğleden sonra spinal sezeryan olacağım rabbim izin verirse yani haftaya cuma inşallah kızımız kollarımızda olacak inşallah bizden haberler bu kadar yarın yine nsteye çağırdı doktorumuz usgye girmedik sanırım usgye ayın 29daki randevumuzda gireceğiz

reyhancığım seninde gözün aydın canım benim oyyy yavaş yavaş başladık dökülmeye desen nisan anneleri benimde senden 2 gün sonra haftaya cuma inşallah kızım kollarımda olacak fınduk burunlum benim canım kızım rabbim izin verirse şükürler olsun :Saruboceq:

mansallah canim gizem hanimimizada
biz daha isim bulamadik ya benim gibi varmi acaba ???:gitme:
ayrica cok cok sagol canim benim

Reyhancığım kızına maşallah.Senin gününde belli olmuş gözün aydın canım.

a.s canım.Gününüz belli olmuş ne güzel.Çok az kaldı şimdi sana.Heyecan artacak iyice.

zeyracım batuhanım dogum zamanlarınız bellı olmus gozunuzaydın artık cok daha fazla heyecan basmıstır sızı
tugbacım oh temızlıkte bıtmıs artık kaancık gelsın bu arada cok gecmıs olsun cnm benım

cok sagolun kizlar heycan dorukta valla sanki ilk
yada korkumu bende anlayamadim
oglum normal oldugu icin bunda basima ne gelecek belirsizlik anlayacaginiz

Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar

neden kaileye almayalim canim ????
mansallah bebisine allah tez zamanda sag saglim kucagina almayi nasip etsin
zaten tarihide belli 2 hafta göz acip kapayana kadar gecer opuyorumnanaktan

kızlar geçmişi okumaya çalışıyodum ama yine pes ettim. hem kafam basmadı hem de her zaman ki gibi kayınvalidemin gazabına uğradımkaydirigubbakcemile3 umarım kötü haberler yoktur herkesler iyidir
bu arada kızkardeşimle 45 dakikalık bir telefon görüşmesi de yapınca cevvaplarım biraz geciktikaydirigubbakcemile3

tubacım canım güle güle kirletin evinizi,oh misler gibi olmuş...
sanada gecmiş olsun tatlım ya bol bol c vitamini al...
kuşburnunda cok yoğun var c vitamini çay yap iç...
bende aynı bugun uyku diye delirdim ...
bizim sıpacıklara ne oluyo böle bizimle dertleri analarınamı var garezleri acaba....
gece uyuyamazsan ben burda hazır nazır bekliyorum.....
saol btanemmm opuyorumnanaktan kız bi insan daha ne kadar uykusuz kalabilir bilmiyom ki en sonunda bayılcaz senle bir yerlerde 2 gün uyucaz o olcakkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin tuğbacığım.Yorulmuşsun ama değmiş miss gibi olmuş evin.Güle güle kirletin kaanla beraber ama yalnız kirletmek yokkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk mehtapcımmm teşekkür ederiz kaansız kirletirmiyim hiç evimi

tuğbiş oldumu bak şimdi yorulmuşsun uykusuz kalmışsın kaanımızı yorma canımcım şunun şurasında ne kaldı zaten uykusuz geceler bizi bekliyo artık canım zamn buldukca uyumak lazım hatta jale fundaya dermiş ne zamn boş bir vakit buldunmu uyu dermiş canım benim neyseki bitirmişsin işleri şükürler olsun hadi artık kaanımız gelebilir annesi
canımmm uykusuzluk gripten, yorgunluk desen doğru düzgün hiçbişeye elimi sürmedim ki bennnn yine de yorulmuşumdelikafadulden
sen nasılsın zeynocum?opuyorumnanaktan

ben catı muaynesi olacağımı bilmiyordum ama,hazırlıklı gittim,benide 35 haftamda yapmıştı....belki bu haftayada bırakabilirdi ama benim bebişin çok sancısı çıkmıştı nstde...
bendede uzun zaman önce döndü ve pozşsyonu bir daha değişmez dedi...

Çok teşekkür ederim canım.
Ben hazırlanayaım o zaman her ihtimale karşı :)))

Back
X