meraba güzel anneler nasılsınız
ii geceler canım iyi bak kendineŞenizkızlar hepinize iyi geceler. ben daha fazla duramıyacam netin başında
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
evet canım öyle benimde hiç aklıma gelmiyo şuan ama hamile olmadan önce hep kendi kendime diyodum eğer hamile olursam bırakırım diye kendimi hazırlamıştım yani o yüzden zor gelmedi
kızlar şimdi bi konu gördüm hamileyken sigara içmek diye tam 9 ay boyunca sigara içmiş bende hamile olmadan önce içiyodum sigara ama hamile olduğumu öğrendikten sonra mecbur bıraktım eşimden bazen bi iki kere çekiyorum sigarayı bırakmak benim için zor olmadı allahtan ama bırakamayanlarıda anlıyorum çok üstlerine gitmişler ordakilerin heralde onlarda içmek istemezler keyfinden içmiyolardır hamile olmadan önce aranızda içen varmıydı sigara
meraba güzel anneler nasılsınız
canım ya allah yardım etsin benim ilk haftalarda acayip karnım ağrıyodu yerimden kalkamıyodum feleket bi ağrıydı dr.a söyledim ilaç verirdim ama şimdi olmaz dedi 3 aydan sonra veriyoruz dedi aynen bende kullanmazdım senin gibikızlar benim gibi migreni olan varmı aranızda ben hiç bir ilaç kullanmıyorum zaten doktorda verse kullanmam korkarım sanırım mecbur dayanıyorum bu ağrıyamafoldumben
yosuncum yok aceleden eksik yazmışım mide yanması var hamilelikten önce de vardı zaten arttı.
midem boşken iştahım yüzünden dayanamıyom yiyorum sonra da mide yanmasından ölüyomakannehir
tabi zorlanır insan kolay değilki içmedikleri için kolay geliyo aynen bendede tiksinti yok kendiliğimden bıraktım yani içermisin deseler içerim:)) tiksinti yok yani keşke olsa sakın pes etme 5 tane 3 tane içenlerde var biz onuda yapmıyoruz bir fırt yeter bizekaydirigubbakcemile5sorma ezgicim bende çok uğraştım o topikte. gerçekten o kadar dikbaşlı yorumlar yapınca bende aynı tepkiyi gösterdim biraz atıştık hatta.
bende sigara içiyodum hemde günde 1.5 paket. test sonucunu öğrenince bıraktım. ama bulantı tiksinme olmayınca çok zorlandım ne yalan söyliyeyim eşimden bir fırt çekiyorum ara sıra bende . çok zor dayanmak ödüm kopuyo pes edecem diye ama vicdan azabı da öldürüyo. mafoldumben
yosun canım nasılsın sen canım jel mi kullanıyordun bitanem
yosuncuğum ne yapim başım çok ağrıyo benimde bu akşam migrenim tuttu sorma canım çok kötüyümmafoldumben
Kıyamamm ya kötüdür migrenpc dede artıyor.En güzeli karanlık odada yatmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?