- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bilseniz ne oldu poffffff
kayınvalde hastaydı ya hani ameliyata ikna olmuyordu
3 aydır kanaması var en son zeynep kamile götürdüler
doktor acil ameliyat demiş nasıl sinirliyim bilseniz allah şifa versin ama
2 ay önce ameliyat dedi doktor da beni param için kescekler dedi
şimdi ssk hastanesi ya inanmış gerçekden hasta olduna
işin özü çarşamba kaynanam ameliyat olcak
perşembede ben sezeryan olucam her özel günümü hep baltalıyorlar
niişanımda eltim doğurdu düğünümde görümcem doğurdu
doğumumda da kaynanam zaten çok hassasım son günlerim
biraz bencil bir yazı oldu kızmayın bana:(((
hım sen yanlız kalamadığın için dert yanıyorsun desene budebe cim ya :) bende yanlızım diye dert yanıyorum ne olacak böyle :))
hg yosun cum..
aynı budebe cim hepimiz aynıyız allah sabır versin hepimize..
naz_24 bencil değil bence haklısın canım her özel gününe bişey bulmuşlar sanki :S
Hoşbuldum Ummuhancığım.
Şimdi Özgeyi aradım hastaneye yatırmışlarTansiyonu ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktoru pazartesi bebeği alabiliriz demiş.Rabbim şifa versin inşallah dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq:
hayır canım değilsin bunlar gayet normal bende böyleyim aslında şuan yanlız olmaktan dert yanıyorum ama eğer kayınvalidem sürekli yanımda olsa banada batar arada bir uğruyor sağolsun bazen o bile batıyor uğramıyor neden gelmiyor diyorum kadın uğruyor halimi soruyor niye geldi diyorum bizde ayrı bir cinsiz iştebende anlamadım bu işi bi acayibiz ya :))
işallah hayırlısı olur yosun cum sağsalim gelsinlerde ikisi de :) hadi bakalım bir bebek daha geliyor hea :))
budebe cim canım benim gelimde nasıl gelim taa oraya kociş bırakmaz beni :)) sen gel :)
uzan canım dinlen bende çıkıyorum kociş geceye gitcek yemek hazırlamam gerek kib aeolun öptüm sizleri görüşürüz..
kızlar ben biraz uzanayım gelirim yine.kendinize iyi bakın