2010 Nisan Anneleri

batuhanım bende neva ıdıl dusundum ama babamız nehır ısteyınce nehır ıdıl de karar kıldık bence neva ıdıl super cnm
nazlıcım mrb tık yokmu hala sende

batuhanım bende neva ıdıl dusundum ama babamız nehır ısteyınce nehır ıdıl de karar kıldık bence neva ıdıl super cnm

ya bugün var bişiler artık baskı arttı sanırım. ama herhalde pazartesi yattığımda doğurucam ben:) sabah 7 de hastanede olucaz. dr'um odamı ayırmış. bugün konuştum heyecan başlıyor galiba:))

ya özgeyi merak ediyorum noldu ki..

oyoy oyyyyyyy

tarıhler konulmuş artıkyavaş yavaş doktorlardannnnn

benım normal tarıhım 12 nisandıı
31 mart günü doktora gıttık nst baglandım sancım cıkmadı
ama doktora dedımki belimde inanılmaz bi agrıııı varr 3 nisanda sezeryan dedii hastnede bayılcaktım heyecadannn cıktık lokum aldık v.s eve geldik gece 3de bi sancıııııııııııııııı
4,30 kadar gecmedi....
eşimi uyandırdım oda doktora güvnıp o yalancı dogum sancısıdır yat yat dedi dedim kalkkkk doguruom fırladı tabi....

1 nisan sabah 08,45de merhaba dedi bebegimmm.....
oglum 1 nisan şakası yaptı

evimde bedenımde temızdi. evım 29 mart bedenımde 30 martta temızlenmiştii
allahıma şükürler olsunkii oglum bizi hiç üzmediii zamanını iii tasalayıp geldii....
allahım sizlere kolay saglıklı dogumlar nasip ettsinn
bebebg83 1 nisan senınde gözünaydınn

biz o gün akşam dogum günü yapıca z senın ise kollarında bebgin olucak
iyi akşamlarr

her an herşey olabılır
hazır olun yani:):):)):
günündende önce gelebılıyorlarrr
ve o gün 1 nisan oldugu için çogu kişiyi arayıp söylediklerınle kimselr inanmamıştı dogum yaptıgımaaa

Son düzenleme:

ayyyyyy demek ayni isimleri düsünmüsüz
ama nehirde cok güzel ya
ne bilim kiz ismi cok oldugu icinmi neden ben acayip zorlandim ya

hayatsın gözün aydın canım darısı bize olsun inşallah.
Refiş ve Zeynebim sizleri de şimdiden tebrik ediyorum darısı olmayanlara olsun diyorum...
(Bu arada kusura bakmayın pek fazla yazamıyorum çünkü çok ama çok yorgunum gerçekten yollarda gezmekten doğuracam.Mehtap ta beni dövecek)

Bu arada Özge ile konuştum kızlar.Hepinize çok selamı var.Dua edin kızlar yaaa

ya hakkaten özgeyle konuşanlar ayrıntıları yazabilirmisiniz noluyor???

tugbada mı yoktu bugün.. akşam 3 ümüz yazıştık herkes iyidi. bugün noldu yoksa bunlar sözleşip doğurmaya mı gitti:)))

Merhaba kızlar.Nazlıcığım özge ile konuştugumda tansiyonu 160/100 muş ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktorda hastaneye yatırmış.Pazartesi sezeryan olabilirim dedi.Dua edelim özgeye.Allah şifa versin.Tuğbadan haberim yok.Arardım ama şimdi vakit geçmiş biraz.

oyoy oyyyyyyy

tarıhler konulmuş artıkyavaş yavaş doktorlardannnnn

benım normal tarıhım 12 nisandıı
31 mart günü doktora gıttık nst baglandım sancım cıkmadı
ama doktora dedımki belimde inanılmaz bi agrıııı varr 3 nisanda sezeryan dedii hastnede bayılcaktım heyecadannn cıktık lokum aldık v.s eve geldik gece 3de bi sancıııııııııııııııı
4,30 kadar gecmedi....
eşimi uyandırdım oda doktora güvnıp o yalancı dogum sancısıdır yat yat dedi dedim kalkkkk doguruom fırladı tabi....

1 nisan sabah 08,45de merhaba dedi bebegimmm.....
oglum 1 nisan şakası yaptı

evimde bedenımde temızdi. evım 29 mart bedenımde 30 martta temızlenmiştii
allahıma şükürler olsunkii oglum bizi hiç üzmediii zamanını iii tasalayıp geldii....
allahım sizlere kolay saglıklı dogumlar nasip ettsinn
bebebg83 1 nisan senınde gözünaydınn

biz o gün akşam dogum günü yapıca z senın ise kollarında bebgin olucak
iyi akşamlarr

her an herşey olabılır
hazır olun yani:):):)):
günündende önce gelebılıyorlarrr
ve o gün 1 nisan oldugu için çogu kişiyi arayıp söylediklerınle kimselr inanmamıştı dogum yaptıgımaaa

canım bu güzel anını bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ederim insallah bizde senin kadar şanslı oluruz temizlik konusunda canım.Allah analı babalı büyütsün bebişini :1hug:

slm arkadaşlar tanışalım mı ?
bende nisanda doğum yapıcak bir anne adayyıyım buraya üye olamadım yengemin üyeliğiyle girebildim sanırım yeni üyeliklere birsüreliğine kapatılmış forum.bende 37 haftalık hamileyim bebişimiz kız bakalım bu hafta doktorumuza gidicez doğuma şekline karar veririz belki.

slm arkadaşlar tanışalım mı ?
bende nisanda doğum yapıcak bir anne adayyıyım buraya üye olamadım yengemin üyeliğiyle girebildim sanırım yeni üyeliklere birsüreliğine kapatılmış forum.bende 37 haftalık hamileyim bebişimiz kız bakalım bu hafta doktorumuza gidicez doğuma şekline karar veririz belki.

Hoşgeldiniz 2010 nisan anneleri arasına.Hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah.

Merhaba kızlar.Nazlıcığım özge ile konuştugumda tansiyonu 160/100 muş ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktorda hastaneye yatırmış.Pazartesi sezeryan olabilirim dedi.Dua edelim özgeye.Allah şifa versin.Tuğbadan haberim yok.Arardım ama şimdi vakit geçmiş biraz.

sağol canımcım yaaa.. özgenin numarasını kaydetmemişim ben almadım galiba... tuğbayı biraz daha beklemek lazım gece kuşu o. sonradan geliyor... olmazsa sabah ararım bende. Dualarımız bütün gebelere zaten. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. sağlıkla versin bize bebişleri inşallah... ama dünkü konuşmada pazartesi ben açıcaktım kapıyı onlar sonradan doğrucaklardı.. oyunu bozmasınlar yaaa :CüvCüv:

sağol canımcım yaaa.. özgenin numarasını kaydetmemişim ben almadım galiba... tuğbayı biraz daha beklemek lazım gece kuşu o. sonradan geliyor... olmazsa sabah ararım bende. Dualarımız bütün gebelere zaten. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. sağlıkla versin bize bebişleri inşallah... ama dünkü konuşmada pazartesi ben açıcaktım kapıyı onlar sonradan doğrucaklardı.. oyunu bozmasınlar yaaa :CüvCüv:

Amin canım.Bencede sırayı bozmasınlar.sositososito

kızlar sanırım bende de bu akşam sancı gibi bişiler var... canımı yakan bişiler oluyor.. gaz sancısı gibi de oluyor. sonra gaz geçip bebeğin hareketleriyle birlikte canım yanıyor. doğurcak olabilirmiyim acaba??:)) hoş zaten pazartesi yatıcaz hastaneye ama.. amann ne bileyim birden korktum galiba... hep sakindim ama bu ağrılar biraz ürküttü galiba beni mafoldumben

Back
X