2010 Nisan Anneleri

kızlar gecmısı okudum te tek ısım yazamıcam hepınıze tes.ederım.darısı hepınızın basına...az kaldı kızlar...zeynebım ben zıbın takımının battanıyesını yanı penyeyı kullandım.fermuarlı polar olanı cıkarken kullandım.yanı bunlar yetıyo...gercı oğlusum ılk altını acısta cısını her yana savurdu babasını yuzunehatta benım yataga bıle geldı hastanede Allahtan batmadı battanıyesı..

slm teyzoşlar, yosun_+, thebunchofdaisyy+, TARHAN, neptunee, budebe+, TatLimS

bizde sabahtan beri uyuyoruz ne kadar tembel oldum kızlar inanın şimdi yatsam tekrar uyurum gözlerim şişmiş uyumaktan neden böyle oldum ben son zamnda anlamışta değilim bu belirtiler hamileliğin başında oluyodu aslında beni uyku tutmaması lazım şu an oyy oyyy hala uykum var yaa meyvemi yemek için uyandım yoksa yatardım ben hala geçmişe şöyle bir baktımda özgeciğim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun atamadınmı bir tekme ebeye canım benimde ilk doktor kadın doğumcum kadındı ve aynı anlattığın gibi muamele etti ve tepiğide yedi benden canımı acıttığı için benim dünür tanıyo o deli kadını şimdi onların orda yapıyo doktorluk bir kere ne olursa olsun insan olsun kaba kadınlarda hiç çekilmiyo valla erkekler neyse tümü kaba zatende sempatiksalakcinni kadınlara ne oluyosa menepozamı giriyodu acaba neyse canımcım dünde dedim artık bebişlerimiz gelebilir her an canım hazırlıklı olalaımda biza.stuğbiş nasılsın canım gece bir girdim bir çıktım canım kusura bakma aslında gecede hiç uykum yoktu benim ama duş almıştım ondan önce birden uyku bastırınca çıktım anam benim uykuculuğum ne olcak kız depo yaptırıyo anlaşılan bana valla arayacam bu uykuları gibime geliyo:)))
canım benim ne kusuru artık bizim kusurumuza bakıılmaz:) ne güzel canım uyuyabildiğin kadar uyu. ben artık uyuyamıyom yatakda bi dlaıoym bi uyanıyom o yüzden çok fena başağrım var bugün uykusuzluktan gerginim.
gizem sana uyuman için müsade ediyo annesi uyu bol bol benim yerime de uyu:)
birde doğuramıcam diye çok stres yaptım ben yani fiziksel olarak idare ediyom da sinirsel olarak bitmiş durumdayım:)

canım ya aslında ben hastanede yattım ama göktuğun erken gelmeyeceğini biliyprdum sanki içime doğdu çünkü bol sancı var ama bende ne ağrı ne başka bişey hafif kasık ağrısı vardı çünkü göktuğ sadece sola yattığım için o tarafıma atmadığı kadar tekme atıyordu.şükür gelmedi yoksa küçücük bebekle zor lurdu.nasıl bakarım diyodum anneme....
canım inşallah istediğin gibi bi doğum gerçekleşir.bilmiyorum karnı yukarıdaykende doğuran varmı normal yolla?perşembe günkü randevunda belli olur diye düşünüyorum canım.inşallah muayenen falanda kolay geçer.kasma kendini sakın ben çok kastım kendimi kötü hissettim.
canım benim o korkuları da atlattın çok şükür şimdi ele avuca gelecek artık bebeklerimiz. dışarı çıkınca sorarız o tekmelerin hesabını göktuğla kaanakaydirigubbakcemile3
karnı yukarda olmak sorun değilde bebek kanala girmemişse sancı başladığında sanırım yukardan bastırıyolar karnına bebek yolunu bulsun diye.inan canım muayene falan gözümde yok çok kasmam heralde tek derdim var doktorum hadi şu gün doğuruyosun desin neremi muayene ederse etsinkaydirigubbakcemile3 her defasında bir umutla gidip daha var diye geri dönmek beni strese sokuyokaydirigubbakcemile3

Amin canım.Çarşambaya tekrar kontrolümüz var.Doktorumuz 7 yada 8 dedi ben 10 olsun dedim bakalım.Hafta sonu eşim evde oluyor daha iyi olur diye düşündüm.Hayırlısı olsun hakkımızda.Aslında 5'i eşimin doğumgünüydü aynı gün olsun istemiştim.Doktor teyzemiz ne kadar kalırsa kardır dedi bakalım.
ay mehtapcımmm ne kadar sabırlısın hayranım sana ben kendimi yırtıyom çıksın diye çocukkaydirigubbakcemile3

kızlar gecmısı okudum te tek ısım yazamıcam hepınıze tes.ederım.darısı hepınızın basına...az kaldı kızlar...zeynebım ben zıbın takımının battanıyesını yanı penyeyı kullandım.fermuarlı polar olanı cıkarken kullandım.yanı bunlar yetıyo...gercı oğlusum ılk altını acısta cısını her yana savurdu babasını yuzunehatta benım yataga bıle geldı hastanede Allahtan batmadı battanıyesı..
canımmmm taze anneee kızzz biraz daha anlatsana emzirme işleri nasıl gidiyo. oğlun nasıl huysuz mu:asigim:

Ayy ne güzel yapmış oğluşun babasının yüzüne yapmakla:))Bende diyorum doğsun inş yüzüne çişini yaptırıcam diye:))Ne mutlu sana canım oğluşun kollarında.:nazar:

mehtapcığım nisanın 7siydi dimi sana verilen sezaryan tarihi*

Doktorumla 10 diye konuştuk ama daha anestezistle konuşmadık canım.

merhaba kızlar nasılsınız? ben hala bıraktığınız yerdeyim doğurmadım. zeynepcim ilgine teşekkürler tatlım ama söz verdiğim gibi müjdeci böceğine haber verecem mutlaka allah izin versin sağlıkla gelsinler de. sizler naptınız? ben 1 haftadır deli gibi iş yapıyorum yapacak bişeyler çıkıyo illaki bi de eşim geldi söylemiştim ya artık bana sıra gelmez diye tahmin ettiğim gibi oluyo tam ben oturmaya karar veriyorum o esnada o bişey yapıyo oluyo falan denk gelmedi. şimdi maç izlemeye gitti ben de aynen pc ye. kaydirigubbakcemile3 sizler naptınız geçmiş öyle çok birikmiş ki okumaya cesaretim yok. kısa özet geçebilecek olan var mı erkflz doğum yapmış ben girmeyeli. kimsede sorun yoktur inşallah

tuğbacım inşallah bu hafta dr un net bişey söyler.bana her telefon açar erken doğum riskimin olduğunu bilenler sen hala doğurmadın mı diyolar sen de benim gibi bunalmış durmdasın sanırım.hakkımızda hayırlısı canım

hoşgeldin annee........
kızlar ya belim çok ağrıdı sonra yine görüşürüz hoşçakalın

tugbacım emzırme bıraz zor oldu 2 gun sutum gelmedı mama verdık.sonra geldı ama zorlukla verdık.emmekte zorlandı sagdım kasıkla verdım.sımdı emıyoruz ama 1 saatsuruyo gucu yetmıyo cokta emmek ıstıyo bız 1 saat emıyoz teyzesı...resmını ekleyebılırsem koyucam sımdı uyuyo 2 saate bır uyanıyo acıkıyo. bugun gobegı dustu sukur banyo yapıcaz ...

merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl? zor mu nlatsana kuzum

tuğba sen hala doğurmadınmı? ha pardon ama senin dr hesabına göre daha 2 haftan olmalı kaydirigubbakcemile3

ay mehtapcımmm ne kadar sabırlısın hayranım sana ben kendimi yırtıyom çıksın diye çocukkaydirigubbakcemile3

canımmmm taze anneee kızzz biraz daha anlatsana emzirme işleri nasıl gidiyo. oğlun nasıl huysuz mu:asigim:
Tuğbacığım bana kalsa gelmeyeceğini bilsem 40+ da doğurmak isterdim:)))

merhaba kızlar nasılsınız? ben hala bıraktığınız yerdeyim doğurmadım. zeynepcim ilgine teşekkürler tatlım ama söz verdiğim gibi müjdeci böceğine haber verecem mutlaka allah izin versin sağlıkla gelsinler de. sizler naptınız? ben 1 haftadır deli gibi iş yapıyorum yapacak bişeyler çıkıyo illaki bi de eşim geldi söylemiştim ya artık bana sıra gelmez diye tahmin ettiğim gibi oluyo tam ben oturmaya karar veriyorum o esnada o bişey yapıyo oluyo falan denk gelmedi. şimdi maç izlemeye gitti ben de aynen pc ye. kaydirigubbakcemile3 sizler naptınız geçmiş öyle çok birikmiş ki okumaya cesaretim yok. kısa özet geçebilecek olan var mı erkflz doğum yapmış ben girmeyeli. kimsede sorun yoktur inşallah

Hoşgeldin sinemciğim.Kendini yorma lütfen.kötükedihüsoÖzgemiz rahatsız.Tansiyonu yüksek.Düzelecek inş.

özlemciğim canım tekrar gözün aydın canım ne güzel meleğine kavuştun canım benim rabbim bizlerede o güzel meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eğlesin canım biraz anlatsan nasıl oldu doğum hikayen tabi vaktin ve zamnın varsa canımcım ayy birde ne güldüm demek babasının yüzünede işemeye kalktı ne güzel yaa tam benim istediğim şey onlarda bir hatıra olarak kalıcak herzamn canım

sinemciğim olurmu tatlım bende inan merak ettim demek kocacığından sıra gelmiyo bizimkisi sadece fifa oynuyo maç oda fazla oynamaz 2-3 kere sonra bir haberlere bakr kalkar pek kullanmaz ama format atmaya bayılır format attımı daha 2 saat yaklaşma bilgisayarakaydirigubbakcemile3

mehtapcığım bizim doktorda öyle demişti ama son gittiğimizde bize 2mi olsun 5mi olsun diyince eşim hemen 2si olsun dedi ve onda karar kıldık canım birde fazla kilolu olmasından daha iyi olacak zaten 4 kiloyu buldu sanırım bizimkisi bakalım yarın usgde ölçecekmi doktorumuz ne diyecek ayy ben çok heyecanlıyım çok az kaldı haftaya bugünlerde kızım inşallah kollarımda olacak onun heyecanı beni bir tuhaf ediyo kalbim küt küt ediyo düşündükce canım rabbim sağlıcakla almamızı nasip eğlesinde zamanı pek önemli değil

dünürcüğüm görürşüz canım kendine dikkat et bitanemolumunekankayizsmile

a]

hoşgeldin annee........

hb fundacım

tugbacım emzırme bıraz zor oldu 2 gun sutum gelmedı mama verdık.sonra geldı ama zorlukla verdık.emmekte zorlandı sagdım kasıkla verdım.sımdı emıyoruz ama 1 saatsuruyo gucu yetmıyo cokta emmek ıstıyo bız 1 saat emıyoz teyzesı...resmını ekleyebılırsem koyucam sımdı uyuyo 2 saate bır uyanıyo acıkıyo. bugun gobegı dustu sukur banyo yapıcaz ...

kıyamam ben ona da çenesine de midesine de yerim onu ben maşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım

hoşgeldin annee........
Görüşürüz canım.opuyorumnanaktan

Maşallah göbüşüde düşmüş.Daha rahat olur bezini falan bağlarken.Oyyy resmini koyda sevelim bizde azcık.kaydirigubbakcemile5

Maşallah oğluşuna özlemciğim.Allahım esirgesin nazarlardan.Çok şeker.:nazar::emir_bebek:

tuğbacım inşallah bu hafta dr un net bişey söyler.bana her telefon açar erken doğum riskimin olduğunu bilenler sen hala doğurmadın mı diyolar sen de benim gibi bunalmış durmdasın sanırım.hakkımızda hayırlısı canım
evet fundacım bu hafta belli olacak ikimizin de durumu inşallah beklemek çok zor ama onlar sağlıklı olsunlar yeter ki bu hafta inşallah ikimiz de ferahlıcaz bitanemopuyorumnanaktan

maşallah canım bebeğine ne tatlıdır emmeye çalışırken göbeği de düşmüş gözünüz aydın canım:asigim:
merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl? zor mu nlatsana kuzum

tuğba sen hala doğurmadınmı? ha pardon ama senin dr hesabına göre daha 2 haftan olmalı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm doğurmadım kızzz bizim doktoru biliyon elinden gelse mayısa doğurtcak beni. ben mart anası olcam diye düşünürken mayıs anası olcam galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gidip bi tanışsam mı acaba mayıs topiğindekilerle

Tuğbacığım bana kalsa gelmeyeceğini bilsem 40+ da doğurmak isterdim:)))

Hoşgeldin sinemciğim.Kendini yorma lütfen.kötükedihüsoÖzgemiz rahatsız.Tansiyonu yüksek.Düzelecek inş.
mehtapcım değişelim tarihleri bak benim 40+ ya ne kaldıkaydirigubbakcemile3

3367.jpg
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp

Back
X