slm teyzoşlar, yosun_+, thebunchofdaisyy+, TARHAN, neptunee, budebe+, TatLimS
bizde sabahtan beri uyuyoruz ne kadar tembel oldum kızlar inanın şimdi yatsam tekrar uyurum gözlerim şişmiş uyumaktan neden böyle oldum ben son zamnda anlamışta değilim bu belirtiler hamileliğin başında oluyodu aslında beni uyku tutmaması lazım şu an oyy oyyy hala uykum var yaa meyvemi yemek için uyandım yoksa yatardım ben hala geçmişe şöyle bir baktımda özgeciğim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun atamadınmı bir tekme ebeye canım benimde ilk doktor kadın doğumcum kadındı ve aynı anlattığın gibi muamele etti ve tepiğide yedi benden canımı acıttığı için benim dünür tanıyo o deli kadını şimdi onların orda yapıyo doktorluk bir kere ne olursa olsun insan olsun kaba kadınlarda hiç çekilmiyo valla erkekler neyse tümü kaba zatende sempatiksalakcinni kadınlara ne oluyosa menepozamı giriyodu acaba neyse canımcım dünde dedim artık bebişlerimiz gelebilir her an canım hazırlıklı olalaımda biza.stuğbiş nasılsın canım gece bir girdim bir çıktım canım kusura bakma aslında gecede hiç uykum yoktu benim ama duş almıştım ondan önce birden uyku bastırınca çıktım anam benim uykuculuğum ne olcak kız depo yaptırıyo anlaşılan bana valla arayacam bu uykuları gibime geliyo:)))