2010 Nisan Anneleri

seninki benden baya ileride aramızda 3 hafta var geçerde işte sabırsızlanıyor insan

seninki benden baya ileride aramızda 3 hafta var geçerde işte sabırsızlanıyor insan

sorma tatlımm hemde nasıl sabırsızlanıyorum bende
ama harika bişeymiş canımyaa tamam sıkıntı çekiyoruz hastalıklı gibiyiz ama içimizde bi kalbin attığını bilmek o kadar güzelkii
çok şükür rabbime

angellll hani cinsiyetlerle ilgili verdiğin yazı vardıya
ee benim belirtiler her ikisine de uyuyor CADIARZU

bende şükür ki bugün miğde bulantısı yok ama uykum var onun dışında iyiyim nazcım...

Jnaz, evet haklısın içinde bir kalp daha atıyor ne mutlu bize.

kıslar sızlerede oluyormuyaa ben hep korkuyla yasıyorum acaba ıyımı kalbı atıyormu bı sorun varmı yasıyormu gıbı sorular takılıyor hep aklıma hep gormek ıstıyorum oyuzden

kıslar sızlerede oluyormuyaa ben hep korkuyla yasıyorum acaba ıyımı kalbı atıyormu bı sorun varmı yasıyormu gıbı sorular takılıyor hep aklıma hep gormek ıstıyorum oyuzden

Nazcım, o kadar kafana takma rahat et ve bebişinle konuş bol bol hiç bişey olmaz Allah'ın izni ile :)

çok sukur ıyıyım canım sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür canım

nazcım aynı tedirginliği bu hafta bende yaşadım sancılarım dayanılmaz boyuttaydı ve bebişime mi bişey oldu diye çok korktum
o yüzden doktora gittim hemen ve çok şükür iyiymiş yavrum
hep iyi düşünelim tatlım inşallah bişey olmayacak bebişlerimize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…