günaydın canım.sağol iyi dileklerin için.14 kilo aldım canım
kaç kıloyla hamıle kaldın canım ii almışsın normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım.sağol iyi dileklerin için.14 kilo aldım canım
tatlım hadi gözün aydın pazartesi doğuma giriyormuşsun.bende salı günü inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız_??
funda cım ve sarımelek günleriniz belli olmuş hayırlısı olsun işallah.. sağsalim gelsin bebişler..
ama normal doğum yapan yokmu hep sezeryan görüyorum bende 38+5 ama hala karar veremedim nasıl doğum yapacagıma.normal doğum yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterdim doğrusu
iyi haftasonları kızlar...
dün giremedim pek ya belim ağrıyodu yettım hep.
fundacım pazartesi kavuşuyormuşsun mis kokulu göktuğa.Allaj sağ salim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
sarımelek salı günü sen de alıyormuşsun bebeğini kucağına.Allah kolaylık versin ikinize de.
benim kızım 11 nisana kadar sabretsin.teyzesi ygs sınavına girecek.annem için zor olur 11inden önce gelirse.
Bizde geldık kızlar ay benim salı gunu ama acayıp bı heyecan gıtmıokı aklımdan. tarhan dogurdu sonunda sanırım ortalıkta yok zemuszemus
kızlar tuğba yani tarhan doğurmamış.msjlaştık şimdi
ya kızlar ya.çatladım yaaaaaaaaaaa.
hiç yoktu ya.sabah kremlenirken gördüm.2 tane çatlağım olmuş bikini bölgeme yakın.
umarım çoğalmazlar yaaaaaaa