2010 Nisan Anneleri

tatlım hadi gözün aydın pazartesi doğuma giriyormuşsun.bende salı günü inşallah.

sağol canım inşallah hayırlısı ve sağlıklısıyla doğum yaparız.gözüme uyku girmiyor canım ya çok heyecanlıyım.korkum yok yok Allaha şükür bütün korkum geçti yalnız tuhaf bi ağlama isteği var.oğlumun içimdeki hareketlerini çok özleyeceğim.göktuğda hissediyomu napıyo nasıl hareketli dünden beri resmen onada vurdu heyecan

günaydın kızlar nasılsınız_??
funda cım ve sarımelek günleriniz belli olmuş hayırlısı olsun işallah.. sağsalim gelsin bebişler..

günaydın kızlar nasılsınız_??
funda cım ve sarımelek günleriniz belli olmuş hayırlısı olsun işallah.. sağsalim gelsin bebişler..

günaydın canım.biz iyiyiz sen nasılsın*
sağol canım hayırlısıyla gelirler inşallah bütün nisan melekleri....:Saruboceq:

iyi haftasonları kızlar...
dün giremedim pek ya belim ağrıyodu yettım hep.
fundacım pazartesi kavuşuyormuşsun mis kokulu göktuğa.Allaj sağ salim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
sarımelek salı günü sen de alıyormuşsun bebeğini kucağına.Allah kolaylık versin ikinize de.

benim kızım 11 nisana kadar sabretsin.teyzesi ygs sınavına girecek.annem için zor olur 11inden önce gelirse.

Bizde geldık kızlar ay benim salı gunu ama acayıp bı heyecan gıtmıokı aklımdan. tarhan dogurdu sonunda sanırım ortalıkta yok zemuszemus

merhaba arkadaşlar maşalllah çoğu arkadaşımız almış bebeşlerini kucağına.hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün arkadaşlar

ama normal doğum yapan yokmu hep sezeryan görüyorum bende 38+5 ama hala karar veremedim nasıl doğum yapacagıma.normal doğum yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterdim doğrusu

ama normal doğum yapan yokmu hep sezeryan görüyorum bende 38+5 ama hala karar veremedim nasıl doğum yapacagıma.normal doğum yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterdim doğrusu

merhaba tuna.inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.ben de normal doğum istiyorum inşallah olur.
osmaniye yazıyor bulunduğun yer .hangi doktora gidiyorsun?

ya kızlar ya.çatladım yaaaaaaaaaaa.
hiç yoktu ya.sabah kremlenirken gördüm.2 tane çatlağım olmuş bikini bölgeme yakın.
umarım çoğalmazlar yaaaaaaa

iyi haftasonları kızlar...
dün giremedim pek ya belim ağrıyodu yettım hep.
fundacım pazartesi kavuşuyormuşsun mis kokulu göktuğa.Allaj sağ salim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
sarımelek salı günü sen de alıyormuşsun bebeğini kucağına.Allah kolaylık versin ikinize de.

benim kızım 11 nisana kadar sabretsin.teyzesi ygs sınavına girecek.annem için zor olur 11inden önce gelirse.

canım benim çok sağol o kadar heyecanlıyımki anlatamam.az kaldı yavruma kavuşmama....ah bi doğsun sadece onun mis kokusunu üzerme geçirmek için beraber yatıcam.eşime diyorum odaya gelir gelmez yanıma ver göktuğumu diye......inşallah hepimiz sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza...

Bizde geldık kızlar ay benim salı gunu ama acayıp bı heyecan gıtmıokı aklımdan. tarhan dogurdu sonunda sanırım ortalıkta yok zemuszemus

canım benim hadi hayırlısı.......sağlıkla kavuşalım meleklerimize.......:Saruboceq:

ya kızlar ya.çatladım yaaaaaaaaaaa.
hiç yoktu ya.sabah kremlenirken gördüm.2 tane çatlağım olmuş bikini bölgeme yakın.
umarım çoğalmazlar yaaaaaaa

cnm ben cok kılo almadım ama benim göbiş harita gibi olmus sen yıne 2 taneyle kurtuluon :CüvCüv:sırnaşık şeydelikafadulden

mrb kızlar nasılsınız keyifler nasıl.benim canım sıkkın yine keşke sadece bebişimi düşünebilseydim heyecanımı bile yaşayamıyorum başka dertlerden.

Back
X