2010 Nisan Anneleri

sat a göre 37+6 ama ticker sezeyana ayarlı. bende il günden plesenta previa teşhisi konulmuştu. hiç yukarı da çıkmadı plesenta. rahim ağzını kapamış. o yüzden yaklaşık 1,5 aydır belli sezeryanım...
hayırlısı olsun canım ya sağlıkla gelsinlerde bizde37+2 yiz aynıymış haftamız biz beklemedeyiz doktorumuzla normali 19 kadar sonrası olmazsa sezeryan sanırım

ay sağlıklı gelsinlerde sezeryanmış, normalmiş, ayın 10 uymuş 20 sizymiş hiç farketmez. Ama şunu da yazayım ki hep Allah kurtarsın derlerdi de ne saçma yav neyden kurtarsın rahat rahat takılıyoz derdim. Şimdipopomu kaldıramıyom yerimden hakkikaten Allah kurtarsınmış..

kizlar merhaba
benim kizkardesimde nisan annesi, ama dogumu erken oldu.
normalde 20 si gibi olmasi lazimdi ama dun sabah kanama olmus doguma almislar
bende yurtdisindayim yarin aksam donuyorduk yaninda olamadim, cok moralim bozuk
dunden beri icim aciyor . Allahtan kuvoze koymamislar ama bebek gelismemis kizlar
2250 gr 47 cm dogmus usltelik erkek. cok daraldim. yarin aksam cikiyoruz yola ama
bugun nasil gecicek kizlar ya, dunden beri mecnun gibiyim yigenim goremedim senağlama senağlama cok dokundu bu durum bana cok kotuyum senağlama senağlama

kizlar merhaba
dunden beri icim aciyor . Allahtan kuvoze koymamislar ama bebek gelismemis kizlar
2250 gr 47 cm dogmus usltelik erkek. cok daraldim. yarin aksam cikiyoruz yola ama
bugun nasil gecicek kizlar ya, dunden beri mecnun gibiyim yigenim goremedim senağlama senağlama cok dokundu bu durum bana cok kotuyum senağlama senağlama

canım..
öncelikle gözünüz aydın.
ama lütfen böyle harap etme kendini.

doğum kilosu hiç de kötü değil. 1 kilo doğan bebekleri bile yaşatıyorlar artık, tıp ve prematüre bakımı o kadar gelişti ki..

sizin oğlanın sorunları da tez zamanda çözülecektir inşallah. doğum zamanı da çok erken değil. gayet normal gününe göre..
kimi bebek karında kimi bebek kucakta büyür derler, sizinki de ikincisi olur inşallah, üzme kendini..

günaydın bu arada :)

gerçi kimsecikler yok ama , ben yazayım yine :)

dün öldüm yorgunluktan.
temizlikçi ile annem geldiler.
kapı, duvar, pencere, yer, halı, koltuk; silinebilir, yıkanabilir, çitilenebilir ne varsa elden geçti..
biz de annemle dolapları topladık.

uyuduğum yeri bilmedim dün gece.. bugün de 11 itibariyle kuaförde randevum var, hazin bir gün olacak :)
ağda işlerim halledilecek
veeee sonra kızıma tam manasıyla hazır ve nazır olucam :)
son 8 günümün keyfini çıkartıcam...

umarım sizler de iyisinizdir.
ara ara okumaya çalışıyorum ama artık herkes kendi telaşında :)
doğuranlar bebişleriyle, günü yaklaşanlar son koşturmacalarıyla, normal doğum bekleyenler heyecanlarıyla uğraşıyorlar..

hepimiz için hayırlısı olsun..

bu arada seda ve fundacığımın güzel haberlerini de aldık ::)
çok şükür iyilermiş ikisi de..
bebişlere maşallah, annelerimizi de öpüyorum kocaman.

bugün de 3 sezaryen doğumumuz varmış, onları da ekledim listeye..Allah yardımcıları olsun, kolay geçer ve bebişler nur topu gibi doğar umarım :)

bu arada.. liste demişken..

doğuranlaaar
doğuracak olanlaaar
doğuranlardan haber alanlaaaar :)

şöyle bir listemiz var biliyorsunuz di mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/345511-2010-nisan-bebekleri-geliyor.html

nolur buraya yazın bilgilerinizi, bildiklerinizi.
topic topic karıştırıp hafiyelik yapıyorum :) kim doğurdu naptı bebiş bilgileri nedir öğrenmeye çalışıyorum ama tek bir yerde yazılırsa daha kolaylık olur, hem de eksik bilgimiz olmaz listemizde..

günaydın kızlar dün çok yoğun ve kötü bi gün geçirdim.... nst vardı iki kere girdik kalp atşları bi yükselip bi düşüyo ultrasonda baktı doktor suyu azalmış sancımda yok hiç:( sonrda açılma varmı diye muayene etti hiç açılmam yok yarın sabah 8.30da sezeryan kararı alındı bu gece olmazsa tabi. ama muayene beni mahvetti bacaklarım kesiliyo sanki okadar ağrım varki..çok zorlandım galiba bu halle nasıl doğum yapacaktıysam hayırlısı artık... zaten şu saatten sonra normal doğum okadar korkutucu geliyoki anlatatmam

günaydın kızlar dün çok yoğun ve kötü bi gün geçirdim.... nst vardı iki kere girdik kalp atşları bi yükselip bi düşüyo ultrasonda baktı doktor suyu azalmış sancımda yok hiç:( sonrda açılma varmı diye muayene etti hiç açılmam yok yarın sabah 8.30da sezeryan kararı alındı bu gece olmazsa tabi. ama muayene beni mahvetti bacaklarım kesiliyo sanki okadar ağrım varki..çok zorlandım galiba bu halle nasıl doğum yapacaktıysam hayırlısı artık... zaten şu saatten sonra normal doğum okadar korkutucu geliyoki anlatatmam

canım.. günaydın..

tatsız bir gün geçirmişsin ama bak, doktor kontrolünde olmanın faydası, rahatlığı da bu işte.
ne seni ne de bebeğini riske atacak bir şey yapıyorlar, tatsız bir durum farkedildiği anda müdahale ediyorlar..

kaç hafta kaç günlük bebeğin tam olarak ?
moralin bozulmasın, sıkma canını..
yarın yavrunu alacaksın kollarına, bundan güzel haber var mı :)
dün yorulmuşsun, gerilmişsin ama olsun varsın, sen bundan sonrasını düşün.. kolaycacık bir doğum olur inşallah.

sezaryenden de korkma, apandist ameliyatı kadar basit bir müdahale artık...

iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :)

çok saol zeynepcim inşallah topike ekledim bilgileri yarın 40 haftamız doluyordu zaten normal doğum bekledik ama olmadı hayırlısı artık... yarını düşünüyorum bende heyecanla allahım hepimize kolayylık versin inşallah

çok saol zeynepcim inşallah topike ekledim bilgileri yarın 40 haftamız doluyordu zaten normal doğum bekledik ama olmadı hayırlısı artık... yarını düşünüyorum bende heyecanla allahım hepimize kolayylık versin inşallah

canım, gördüm şimdi topice yazdıklarını.
demek 40 haftan doluyor ha..
plasenta yaşlanması diye de bir şey varmış, su azalması falan da görülebiliyormuş ilerleyen haftalarda... doktorun isabetli bir karar vermiş hal böyle olunca.

demek senin kuzu nazlı çıktı, yeri rahat bulunca gelmedi :) eh biz de zorla çıkartırız napalım :)

normal doğumun da niyetine girmişsin ama olmayınca olmuyor işte.
sağlıkla, sıhhatle gelsinler de ne şekilde, nereden gelirlerse gelsinler valla..

sen nasılsın peki ? heyecan var mı heyecan :)

canım..
öncelikle gözünüz aydın.
ama lütfen böyle harap etme kendini.

doğum kilosu hiç de kötü değil. 1 kilo doğan bebekleri bile yaşatıyorlar artık, tıp ve prematüre bakımı o kadar gelişti ki..

sizin oğlanın sorunları da tez zamanda çözülecektir inşallah. doğum zamanı da çok erken değil. gayet normal gününe göre..
kimi bebek karında kimi bebek kucakta büyür derler, sizinki de ikincisi olur inşallah, üzme kendini..

canim tesekkur ederim , yarin yola cikacagiz persembe aksami gorecegim ins,
gerci 15 gun kadar erken geldi ama kanama filan olmus cok korkmuslar, dr da demis iyiki
gelmissiniz bebegi kaybadebilirdik :delphin: Allah korusun tum yavrulari.
suan kardesim iyiymis ama sancisi var normal olarak , bende sezaryan olmustum.
Allaha sukurki iyiler ikiside.
sizlere sancisiz kolay dogumlar diliyorum , Allah saglikla bebekleriniz kucaginiza almanizi
nasip etsin ins, :Saruboceq:

günaydın kızlar.
keyifler yerindedeir inşallah.
deli gibi uyumuşum bu gece.1 kere kalktım wc ye o kadar.dün temizlik vardı.temizlikçi kadınlar değil sanki ben yaptım.
yorulmuşum demek ki boş dolanmaktan:)

bugün doğumu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.sağsalim kauşsunlar bebişlerine...

ilkenur,almina canlarım gözunuz aydın maşallahhh bebişlere saglıkla sıhhatle analı babalı büyütün ınsallahhhh.

bu arada herkeslere günaydınlarrr.

slm guzel annıslerrr nasılsınız??bısuru dogmus yıne guzeller masallah hepsıne

slm canım öncelikle bebişin hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
funda için de çok sevindim hayırlısıyla kurtuldu.onunda gözü aydın olsun.çok geçmiş olsun.
sen nasılsın canım?bebişin nasıl? anlatsana biraz cennet kokulunu..
iyiyim canımcım uğraşıyoruz gizem hanımla bizde canım gündüzleri uyuyo kızım geceleri birazcık yaramazlık yapmaya başladı teyzoşumuz ama dünyanın en güzel mucizesini yaşıyorum durup durup bu benim göbişimdemi büyüdü şimdi diyorum kendime rabbim inşallah bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın canım senin doğum belli oldumu canım kusura bakma geçmişe pek bakamadımopuyorumnanaktan
sağol zeynep ya ben de merak ediyordum fundayı.Allah analı babalı büyütsün.minik göktuğ sağlıkla büyüsün inşallah.
ne demek canımcım fundamız bugün evine çıkabilirmiş bu arada canım eşim akşam gidecek damadı görmeye ben gidemeyeceğim ne yazıkkı yakından sadece fotoğrafıyla avunacağım:gitme:
mrb kızlar bende ıns hayırlısıyla carsamba sabah 10 da spınal anestezıyle sezaryen olucam
bu arada fundanın gozuaydın goktusa maas.
canım hayırlı doğumlar inan o kadar kolay geçecekki doğumun ben güle oynaya sezeryan oldum spinal gibisi yokmuş onu anladım boshayallersmile
Selam kızlar... Oğluşum dünyaya geldi. Ama ismi henüz belli değil. Kilosu 4.100 gr. boyu 51 cm. Şu anda bunları ablam yazıyor. İyileştiğim zaman tekrar görüşürüz. Bunu bildirmek istedim.
:nazar::nazar:gözün aydın canım rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar.. bende dun öğlen aldım oğlumu kollarıma.. bugun sabah evımıze geldık.. sımdı uyuyor.. melek gibi ya.. şükürler olsun...
maşallah sedacığım gözün aydın canım benim severim ben oğluşumuzu :asigim::1hug:
kizlar merhaba
canım benim hiç moralini bozma bak köveze koymaya gerek kalmamış demekki sağlıklıki neden canını sıkıyosun teyzesi onu görünce kendine geleceğinden em:Saruboceq:
inim
canım hadi gözün aydın olsun sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğimle hiç canını sıkma annesi artık sayılı vakit kalmış bebişini kollarına almana canım :asigim:

bu arada teyzoşlar birazda biz kendimizden bahsedelim bizde kızımla yatıp onunla kalkıyoruz göbişimiz cumartesi düşmüştü banyolarımız başladı gün aşırı anneannesi banyosunu yaptırıyo kızmın misler gibi kokuyo canım benim hala emme problemimiz devam ediyo arada mama takviyeli bir şekilde bugün annem ve eşim sağlık ocağına götürdüler kızımı kan alınması gerekiyomuş çeşitli testler yapılcakmış ankaraya gönderilip artık her bebkten bir ayınıdolmadan alınması gerkiyomuş birde vitamin vermişler 15. günden itibaren kullanılmaya başlancakmış bittikce sağlık ocağı verecekmiş yenisini birde bu ayın 29 da tekrar aşımız varmış aşı takvimimiz verilmiş pek vakit bulup giremiyorum ev çok kalabalık oluyo akşamları falan gelen giden çok oluyo doğum öyküleri bölümüne bir ara doğum hikayemizi yazacağım inşallah vakit bulabilirsem

bu arada.. liste demişken..

doğuranlaaar
doğuracak olanlaaar
doğuranlardan haber alanlaaaar :)

şöyle bir listemiz var biliyorsunuz di mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/345511-2010-nisan-bebekleri-geliyor.html

nolur buraya yazın bilgilerinizi, bildiklerinizi.
topic topic karıştırıp hafiyelik yapıyorum :) kim doğurdu naptı bebiş bilgileri nedir öğrenmeye çalışıyorum ama tek bir yerde yazılırsa daha kolaylık olur, hem de eksik bilgimiz olmaz listemizde..

kızzzz peki bizi kim ekleyecek. aynı gün doğuracaz. bizim yavruşlar ne zaman yazılacak listeye?

bu arada teyzoşlar birazda biz kendimizden bahsedelim bizde kızımla yatıp onunla kalkıyoruz göbişimiz cumartesi düşmüştü banyolarımız başladı gün aşırı anneannesi banyosunu yaptırıyo kızmın misler gibi kokuyo canım benim hala emme problemimiz devam ediyo arada mama takviyeli bir şekilde bugün annem ve eşim sağlık ocağına götürdüler kızımı kan alınması gerekiyomuş çeşitli testler yapılcakmış ankaraya gönderilip artık her bebkten bir ayınıdolmadan alınması gerkiyomuş birde vitamin vermişler 15. günden itibaren kullanılmaya başlancakmış bittikce sağlık ocağı verecekmiş yenisini birde bu ayın 29 da tekrar aşımız varmış aşı takvimimiz verilmiş pek vakit bulup giremiyorum ev çok kalabalık oluyo akşamları falan gelen giden çok oluyo doğum öyküleri bölümüne bir ara doğum hikayemizi yazacağım inşallah vakit bulabilirsem

Ay ne güzel ya sen hiç sorunsuz bitirdin bu doğurma işini. Meme savaşları da biter nasılsa... Şimdi öpülmez onun için benim içinde kokla cennet kokulunu...

oh oh ne güzel herkes sırayla doğuruyor
kızlar fırsat buldukça geliyorum kusurabakmayın
bizim göbüşümüzde dün düşdü bu sabah yıkandık
sabah beri uyuyor kuzum vücudu dinlendi uyandırıp emziriyorum gene uyuyor
şimdi uyandırmaya gidiyorum sizleride çok öpüyorum:)

kızlar şimdi cem yazdı msn'den tuğbayı yatırmışlar hastaneye. 3 cm açıklık varmış ama sancı yokmuş. yarın ya suni sancı ya sezeryanla kavuşucakmış kaanına:)))))))))))))) yarın arar yazarım tekrar..

almina allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım tebrikler..
tuğba cım hayırlı olsun canım işallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına kaptan kaan paşayı :)

Back
X